PDA

View Full Version : کمک در ویندوز 7

mr.eyar
دوشنبه 03 بهمن 1390, 18:55 عصر
با سلام خدمت اساتید محترم
من یک برنامه نوشتم با بانک اطلاعاتی اکسس، این برنامه در ویندوز اکس پی براحتی جواب میده ولی در ویندوز 7
مشکل داره
یعنی روی سیستمی که ویرژوال بیسیک نصب است به راحتی اطلاعات کم و زیاد میشه ( می توانید اطلاعات را وارد ، پرینت ،حذف).
اما روی سیستمی که برنامه ویرژوال نصب نیست برنامه اجرا میشه و لی نمی تونم اطلاعات را مشاهده کنم یا پرینت بگیرم و یا حذف کنم
لازم به ذکر است که زمانی که بهش میدیم کاملا اضافش میکنه و لی نمیخونش اما تو ویندوز اکس پی چنین مشکلی نیست

البته تمام OCX.Dll را همراهش هست

gh_khajehzade
چهارشنبه 05 بهمن 1390, 08:19 صبح
سلام-برنامتون با VB يا VFP؟

mr.eyar
جمعه 07 بهمن 1390, 00:03 صبح
برنامه را با VB نوشتم . تو توضیحات گفتم با ویژوال بیسیک

MohammadGh2011
جمعه 07 بهمن 1390, 12:57 عصر
با سلام خدمت اساتید محترم
من یک برنامه نوشتم با بانک اطلاعاتی اکسس، این برنامه در ویندوز اکس پی براحتی جواب میده ولی در ویندوز 7
مشکل داره
یعنی روی سیستمی که ویرژوال بیسیک نصب است به راحتی اطلاعات کم و زیاد میشه ( می توانید اطلاعات را وارد ، پرینت ،حذف).
اما روی سیستمی که برنامه ویرژوال نصب نیست برنامه اجرا میشه و لی نمی تونم اطلاعات را مشاهده کنم یا پرینت بگیرم و یا حذف کنم
لازم به ذکر است که زمانی که بهش میدیم کاملا اضافش میکنه و لی نمیخونش اما تو ویندوز اکس پی چنین مشکلی نیست

البته تمام OCX.Dll را همراهش هست
سلام عليکم
از برنامتون فايل Setup ساختيد؟
اگه نساختيد ؛ يک فايل ستاپ بسازيد و در موقع ساخت ستاپ بانک اطلاعات و تمام کامپوننت هاي استفاده شده در برنامه رو هم اضافه کنيد.
پيشنهاد ميکنم از نرم افزار هاي InstallShield يا حتي از ستاپ ساز خود VS استفاده کنيد منظورم Package & Deployment Wizard

موفق باشيد

gh_khajehzade
یک شنبه 09 بهمن 1390, 12:01 عصر
برنامه را با VB نوشتم . تو توضیحات گفتم با ویژوال بیسیک
چرا تو بخش VB مطرح نكردين؟

IamOverlord
یک شنبه 09 بهمن 1390, 15:11 عصر
این جا بخش VB 6 هست دیگه...

mr.eyar
یک شنبه 09 بهمن 1390, 22:49 عصر
سلام عليکم
از برنامتون فايل Setup ساختيد؟
اگه نساختيد ؛ يک فايل ستاپ بسازيد و در موقع ساخت ستاپ بانک اطلاعات و تمام کامپوننت هاي استفاده شده در برنامه رو هم اضافه کنيد.
پيشنهاد ميکنم از نرم افزار هاي InstallShield يا حتي از ستاپ ساز خود VS استفاده کنيد منظورم Package & Deployment Wizard

موفق باشيد

سلام
انجام دادم ولی نشده
فکرکنم نیاز به یک رابط بین بانک اطلاعاتی و برنامه هست.
روی سیستمی که برنامه وی بی نصب نیست برنامه اجرا میشه بدون هیچ کم و کاستی ولی نمیتونم از اطلاعات استفاده کنم ( حذف - اضافه - پرینت )
امام وقتی نرم افزار وی بی نصب می کنم مشکل حل میشه

Veteran
یک شنبه 09 بهمن 1390, 23:12 عصر
خطایی چیزی میده ؟
اگذ امکانش هست سورس رو قرار بدید.
اگر هم خطایی میده عکس ارور رو بزارید

mr.eyar
سه شنبه 11 بهمن 1390, 15:11 عصر
عکس اول عدم لود شدن بانک اطلاعاتی
http://s1.picofile.com/file/7274516876/Load.jpg

عکس دوم عدم ویرایش
http://s1.picofile.com/file/7274518595/Viraiesh.jpg

عکس سوم

http://s1.picofile.com/file/7274513331/Print.jpg

mr.eyar
سه شنبه 11 بهمن 1390, 23:20 عصر
فکر کنم مشکلشو فهمیدم
نیاز داشت این فایلها رو تو سیستم 32کپی کنم

joker_pok
سه شنبه 11 بهمن 1390, 23:37 عصر
اره بابا فال های ocx و dll وی بی تو ویندوز 7 کپی نشن اجرا نمیشه اینایی که دوستمون داده رو یه بار تو قسمت run با دستور regsvr32 " مسیر فایلها" ریجیستر کن بعد فایل ها رو سیستم 32 کپی کن حل میشه