View Full Version : سوال: ادیتور خوب برای JQuery
M.Rahi
چهارشنبه 05 بهمن 1390, 15:51 عصر
سلام
من با DW کار میکنم و برای کار با jquery دنبال یه ادیتور خوب میگردم. کلی سرچ کردم چیزی پیدا نشد، توی انجمن ها هم سرچ کردم بازم چیزی نبود!
از سایت http://xtnd.us/dreamweaver/jquery ، یه پلاگین واسه dw دانلود کردم که هنگام نصب، ارور میده و میگه نامعتبر است!
توی بعضی از فروم ها هم که گفتن با آپتانا میشه.
به غیر از آپتانا، ادیتور دیگه ای وجود نداره؟
میخوام سرعت کدینگ بالا باشه یعنی AutoSuggest داشته باشه.
منتظرم ...
ممنون
M.Rahi
چهارشنبه 05 بهمن 1390, 17:12 عصر
دوستانی که با jquery کار میکنند از چه ادیتوری استفاده میکنند ؟
M.Rahi
چهارشنبه 05 بهمن 1390, 17:14 عصر
؟؟؟؟؟ !!!!!
yones_safari
چهارشنبه 05 بهمن 1390, 18:55 عصر
درود
من اعلان از phpDesigner 7 استفاده میکنم که همه کدها رو برای jquery به صورت Autocomplete میاره.:چشمک:
tux-world
چهارشنبه 05 بهمن 1390, 23:17 عصر
من Aptana استفاده می کنم
zootos
پنج شنبه 06 بهمن 1390, 07:44 صبح
فقط ++notepad
tux-world
پنج شنبه 06 بهمن 1390, 09:10 صبح
به نظر من بیشتر این خود کاربر مهمتره بعد خود نطمر افزار . هرچه توانایی کاربر بیشتر باشه میطلبه نرم افزار قدرتمند تر باشه.
هر برنامه نویسی می تونه تو هر محیطی کد بزنه براش ممکنه اصلا هیچ فرقی نکنه خودم سالها تو Gedit کد میزدم یه ادیتور خیلی ساده و بعد از آپتانا استفاده کردم و راضی هم بودم. بنابراین توانایی و حسن انتخاب خود کاربر نباید فراموش شه(نظرات شخصی !!)
lilashad
پنج شنبه 06 بهمن 1390, 22:49 عصر
دوست عزیز آپتانا خوب واقعا برای جی کوئری خوب جواب می ده یه فایر باگ هم روی مرورگرت بذار تا بتونی بعضی از کد را امتحان کنی بعد به برنامه ات اضافه کنی
idocsidocs
پنج شنبه 06 بهمن 1390, 23:32 عصر
من دنبال این بحث بودم و خیلی سرچ کردم، ادیتورهای آپتانا، زند و phpDesigner رو دانلود و نصب کردم.
بهترین ادیتور بنظر من phpDesigner هست. چون علاوه برا پشتیبانی از جی کوئری، جاوا اسکریپت و پی اچ پی، از html و css هم بخوبی پشتیبانی می کنه.
البته توی پی اچ پی اگر بتونه موقع ایجاد حلقه از آپتانا تقلید کنه خیلی عالی می شه. توی سی اس اس هم باید رنگها رو مثل دریم ویور نمایش بده که اونوقت رقیب نخواهد داشت.
شک نکن که phpDesigner از همه بهتره.
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.