ورود

View Full Version : (سوال) راهنمایی بازیهای تحت شبکه

saeed_75
چهارشنبه 05 بهمن 1390, 21:49 عصر
با سلام

قصد و هدفم بازی تحت وب نمونه بارز ان خانوارز است( لینک بازی : www.khanwars.com (http://www.khanwars.com))
به زبان ساده تربیشتر هدف اشنایی با روند بازی سازی در زمینه این سبک بازهاست ، نه کسب در امد فعلا

کارشناس ای تی هستم و مهارت در زمینه شبکه ، اما در زمینه طراحی بازیهای کامپیوتری اطلاعات چندانی ندارم
، بنابراین اساتید و دوستان تا جایی که ممکنه به زبان ساده تر توضیح بدهندممنون می شم
البته قرار هست با کمک چند تن از دوستانم شروع کنیم که انها هم اطلاعاتی زیادی در این زمینه ندارند .

1. برای این بازیها تسلط به چه زبانهایی از ملزومات کار است
2. این سری از بازیها از چه موتوری استفاده می کنند ؟
3. تا جایی که خودم بازی کردم فقط در هنگام جنگ ها و شروع بازی نیاز به موتوری برای پردازش می رسید و بقیه مواقع بازی تشکیل شده از یک سری عکس فقط و حافظه ای برای ذخیره سازی تغییرات ؟ ایا درست متوجه شدم یا موتور در همه بخش های این نوع بازیها دخیل است ؟
4. ایا می شود سورس کد این بازیها را بدست اورد تا با تغییرات در این نوع بازیها به هدف رسید ؟

و در پایان اگر راهنمایی در این زمینه دارید که در سوالات من نبود ممنون می شم

لینک بازی را هم گذاشتم تا دوستانی که می خوان کمک کنند و اشنایی با بازی ندارند بتونند اونو ببینند
در مورد نحوه بازی هر سوالی بود در خدمتم

(البته لازم هست بگم چندین تایپک در این زمینه رو خوندم اما به جواب نرسیدم )

dorche
چهارشنبه 05 بهمن 1390, 22:38 عصر
من هم منتظر جواب این تاپیک هستم . . .

saeed_75
چهارشنبه 05 بهمن 1390, 22:59 عصر
دوست من منظورم در مورد دسترسی به سورس کدها از منظر هک کردن نبود
من بعضا دیده بودم که در بعضی از سایتها در مورد بازی تراوین همچین موردی هست
منظورم این بود که میشه سورس کدهای ورژن های قدیمی تر مثلا الان ورژن 4 هست ، ورژن 3 این بازی را در دسترس برای دانلود هست که با تغییر در اون به بازی دلخواه و مورد نظر رسید ؟

amin1softco
شنبه 08 بهمن 1390, 11:12 صبح
بازی تحت شبکه با بازی تحت اینترنت یکمی فرق می کنه !!!
بازی تحت شبکه با زیر ساخت شبکه محلی که با استفاده از توابع لایه 4 شبکه (انتقال) کار می کنه و صرفاً احتیاج به یک شبکه محلی داره که این قابلیت در بیشتر بازی های معروف تدارک دیده شده.
بازی تحت مرورگر با زیر ساخت اینترنت به دو دسته بازی های بدون افزودنی (plug-in) (مثلاً با استفاده از جاوا اسکریپت و تگ canvas یا WebGL ) و با افزودنی (مثل فلش - سیلور لایت) تقسیم بندی می شه.
حالا انجین برای این نوع بازیا زیاده برای مثال :
sourceforge.net/projects/phpstrategygame/
Elflight Engine (http://en.wikipedia.org/wiki/Elflight_Engine) — Cross-platform 3D streaming game engine designed from the ground up for use over the Web. Games can play in a web browser window, in a separate window or full-screen. Java and OpenGL based.
Virtools (http://en.wikipedia.org/wiki/Virtools) — A 3D engine combined with high-level development framework, used for game prototyping and rapid developments. Available for Windows, Macintosh, Xbox, PSP. Can publish standalone or for the 3DVia Web Player browser plugin.

حالا کلاً انجین رو خودتونم می تونید بنویسید این بازی ها می تونند با پایگاه بوسیله آجاکس ارتباط برقرار می کنند و موقعیت فعلی بازی رو ذخیره می کنند. با توابع سوکت هم می تونید بازی رو چند نفره کنید...
برای مثال شما یک بازی ماشین سواری می نویسید که مثلاً 2 نفر می تونند همزمان با هم در این بازی شرکت کنند (چند تا تابع هم بزارید که سرعت اینترنت رو چک کنند و اگه از یک مقداری کمتر بود اخطار بدند) شما ابتدا باید عکس ها و استایل های خودتون رو ابتدای بازی لود کنید سپس در هر لحظه سوکت موقعیت طرف مقابل و تغییرات محیط رو بخونیدو روی صحنه اعمال کنید نتیجه کار و بازی و امتیاز و اینها رو با آجاکس روی پایگاه ذخیره کنید در بازی های تک نفره می تونید حتی بدون استفاده از توابع سوکت ارتباط هر 10 ثانیه با پایگاه بوسیله آجاکس تغییرات رو اعمال کنید .

در ضمن یک زبانی هم هست به نام VRML یا حقیقت مجازی که بوسیله افزودنی کار می کنه و تقریباً مثل همین WebGL عمل می کنه.....

zarifcomputer
پنج شنبه 11 اسفند 1390, 19:48 عصر
من یه بازی نوشتم که تحت مرورگر انجام میشه و به صورت آزمایشی بالاست .
RYC.ir (http://RYC.ir)
اگه مایلید در مورد توسعه این بازی با هم همکاری کنیم . من برای توسعه مشکل زمان و نیروی انسانی دارم . اگه کسی هست که بتونه در این پروژه همکاری کنه خوشحال میشم . بعدش هم یه پروژه بازی بزرگتر دارم که خیلی جالب تر از اینه . فعلا در حال تهیه سناریو اون بازی هستم.