View Full Version : آیا فیلد هایی که در نظر گرفتم درسته؟
raha1234567
پنج شنبه 06 بهمن 1390, 10:28 صبح
سلام دوستان من میخوام یک دیتابیس دست کنم برا وب سایتم براتون توضیح میدم ببینید مشکلی نداره؟؟؟:لبخندساده:
پروژه من در باره وب سایت شاهین شهر که تشکیل شده بود از
1.عضویت
2.کتابخانه
3.خبرنامه آنلاین توسط مدیر
4.تالار گفتمان که مانند چت روم هست
5. نظر سنجی
و در ضمن اعضا باید بتونند به یکدیگر پیام خصوصی بدهند و دانلود و آپلود
کنند و چت روم فقط مخصوص اعضا هست
من باید دیتابیسی بسازم بانام شاهین شهر که تشکیل شده از جداول:
1.جدول عضویت
که فیلدهای اون عبارتند از
1.نام کاربری
2.رمز عبور
3.ایمیل
4.حرفه
2.جدول کتاب
فیلدها :1. شماره 2. نام کتاب 3.نام نویسنده
3.جدول کاربر
فیلدها :
1.پیام های دریافتی 2.پیام های ارسالی 3.دانلود 4. آپلود
5. شماره
4. جدول خبر
فیلدها:
1
.شماره 2.عنوان خبر 3. متن خبر
یوسف زالی
پنج شنبه 06 بهمن 1390, 19:33 عصر
به نظر می رسه که درست باشه.
اگر خواستید IP رو هم به جدول کاربران بیفزایید.
البته من جدول کاربران رو در حقیقت اعمال کاربر گرفتم. یعنی خود کاربر در جدول عضویت ثبت می شه.
بهتره که فیلدی با نام طرف مقابل بهش اضافه کنید که بفهمید به کی پیام داد یا از کی گرفت . در دانلود هم مقدارش می شه سایت.
raha1234567
پنج شنبه 06 بهمن 1390, 20:35 عصر
اگر خواستید IP رو هم به جدول کاربران بیفزایید. بعد اگه خواستم IP رو بگیرم باید براش کد بنویسم؟؟؟
البته من جدول کاربران رو در حقیقت اعمال کاربر گرفتم. یعنی خود کاربر در جدول عضویت ثبت می شه.
بهتره که فیلدی با نام طرف مقابل بهش اضافه کنید که بفهمید به کی پیام داد یا از کی گرفت . در دانلود هم مقدارش می شه سایت امنظورتون رو نفهمیدم منظ.رتون اینه که کاربر عضو باشه؟؟؟
و نام دانلود رو بذارم سایت
یوسف زالی
پنج شنبه 06 بهمن 1390, 22:16 عصر
گرفتن IP وظیفه UI هست که اینجا سایتتونه. با کدهای خاصی این کار انجام میشه.
ببینید من در سایتتون ثبت نام کردم.
حالا میام به شما که عضو هم هستی پیام میدم. اینجا کد من (کاربر) و کد شما (طرف مقابل) و کار (پیام دادن) معلومه.
حالا اگر من از سایت دانلودی داشته باشم چی می شه؟
من(کاربر) سایت(طرف مقابل) و کار(دانلود)...
pashna
جمعه 07 بهمن 1390, 00:52 صبح
دوست من سلام،
من فکر میکنم شاید برای همهٔ این جدولها کی فیلدِ تاریخ هم نگهداری بد نباش. مثلا نمیخوای بدونی آقای شمارهٔ ۱ کی عضو کتابخونه شده؟
Galawij
جمعه 07 بهمن 1390, 14:18 عصر
سلام،
چیزی که اینجا به عنوان تحلیل گذاشتید نیاز به کار بیشتری داره. جدول زیر را در نظر بگیرید:
3.جدول کاربر
فیلدها :
1.پیام های دریافتی 2.پیام های ارسالی 3.دانلود 4. آپلود
5. شمارهمی تونید برای پیام های دریافتی و پیام های ارسالی که در اصل تعیین نوع پیام هست یک جدول یا یک فیلد بیتی در نظر بگیرید(مثلاً صفر یعنی پیام های ارسالی و یک یعنی پیام های دریافتی).
این در مورد نوع فایل هم صدق می کنه(آپلود یا دانلود).
این قسمت ارسال و دریافت میل تو این تالار قبلاً کامل شرح داده شده.
خوب حالا این پیام را کی فرستاده، کی دریافت کرده، در چه تاریخی؟ خوانده شده یا نه و ....
سایت در مورد کتابخانه هست ولی نشانی از دسته بندی کردن کتاب ها، خلاصه کتاب، مجلات و ... نیست.
از طریق این سایت کاربری که عضو شده چطوری می خواید به منابع دسترسی داشته باشه؟
hamid_shrk
دوشنبه 10 بهمن 1390, 08:55 صبح
برای جدول کاربران نمیخوای نام و ایمیل و تاریخ تولد و امضا و ... بزاری؟
برای خبرها تاریخ درج خبر و تعداد بازدید هم بزارید.
-----------------------------------
یکم از لحاظ معماری مشکل داره .
مثلا کاربر و عضویت بی معنیه..
شما باید یک جدول Human یا شخص درست کنید و اطلاعات عمومی یک کاربر مثل نام ، ایمیل ، تلفن و .. رو توش بزاید.
بعد یک جدول member بزارید که یک کلید خارجی از human بگیره و توش user و pass و نقش کاربری ثبت بشه چون به هر حال مدیر سایت هم جزو کاربران محسوب میشه.
یک جدول comment هم بزارید که توش گیرنده و فرستنده(که اینجا میشه human Id) و متن پیام و تاریخ و فیلد "بیتی" خوانده شده یا نشده هم بزارید.
raha1234567
دوشنبه 10 بهمن 1390, 12:14 عصر
یکم از لحاظ معماری مشکل داره .
مثلا کاربر و عضویت بی معنیه..
شما باید یک جدول Human یا شخص درست کنید و اطلاعات عمومی یک کاربر مثل نام ، ایمیل ، تلفن و .. رو توش بزاید.
بعد یک جدول member بزارید که یک کلید خارجی از human بگیره و توش user و pass و نقش کاربری ثبت بشه چون به هر حال مدیر سایت هم جزو کاربران محسوب میشه.
یک جدول comment هم بزارید که توش گیرنده و فرستنده(که اینجا میشه human Id) و متن پیام و تاریخ و فیلد "بیتی" خوانده شده یا نشده هم بزارید.
یعنی اینطوری:
جدول Human
1. نام 2. ایمیل 3. تاریخ تولد 4. حرفه: 5. امضاء
جدول member:
1. نام کاربری 2. رمز عبور: 3. ایمیل(کلید خارجی) 4.نقش کاربر
جدول comment
1. گیرنده پیام 2. فرستنده پیام 3. متن پیام 4. تاریخ پیام 5.خوانده شده 6. پیام دریافتی 7. پیام ارسالی
جدول download
1. فرستنده داده 2. نوع داده 3.تاریخ ارسال داده
جدول uplode
گیرنده داده 2. نوع داده 3. تاریخ ارسال داده
جدول خبر
. جدول خبر
فیلدها:
1.شماره 2.عنوان خبر 3. متن خبر 4. تاریخ خبر 5. تعداد بازدید
جدول کتاب :
1. شماره 2. نام کتاب 3.نام نویسنده
نمی خوام زیاد کتاب ها رو توسعه بدم و دسته بندی کنم.
baktash.n81@gmail.com
دوشنبه 10 بهمن 1390, 13:22 عصر
سلام
برای جداولتون از کلید اصلی مجزا استفاده کنید ... Identity یا Guid
معمولا برای پیاده سازی پیام از دو جدول استفاده می شه ... جدول ارسال و جدول دریافت
raha1234567
شنبه 15 بهمن 1390, 10:29 صبح
دوستان این دیتابیس دیگه ایرادی نداره بسازمش؟؟؟؟
mosyhey
پنج شنبه 20 بهمن 1390, 04:32 صبح
برای شروع یک کار ساده خوب است؛ اما این نکته ها را هم در نظر بگیرید:
شما بایستی با پرس و جو و سنجیدن امکاناتی که مد نظرتان است و کارآیی های برنامه یا با دیدن نمونه سایت های مشابه، جدول ها و فیلد های آن ها را بسازید. شاید نیاز های دیگری لازم باشد. شاید بخش هایی اصلاً نیاز نباشد. شاید بهتر باشد در مورد بخش هایی مثل تالار گفتمان از نمونه های آماده استفاده کرد.
چون این کار در عین سادگی، کمی هم گسترده است، بهتر است ابتدا پروژه را بخش بندی کنید. به نظر من این کار چهار بخش اصلی است. می توانید روی هر چهار بخش جدا گانه تامل کنید و یا با دیدن سایت های مشابه دیتابیس را طراحی کنید.
1- کتابخانه ساده
2- بخش اخبار ساده
3- بخش عضویت + پیام بین اعضا
4- بخش آپلود و دانلود اعضا
روی فیلد های هر جدول، اصلاً نظر یا تاکیدی ندارم، چرا که نمی دانم چه در سر دارید و راهنمایی های خوبی را هم دوستان گفته اند. جدول کتاب شما می تواند بسته به نیازتان بسیار ساده و با سه فیلد (شناسه، عنوان و نویسنده) باشد یا اینکه سی فیلد داشته باشد.
اما در مورد خود جداول، ساختار آن ها و ارتباط منطقی بین آن ها و بعضی از فیلد های مرسوم می توانم نظری بدهم:
82274
پس شما باید اول برنامه ای که می خواهید بنویسید را روی کاغذ پیاده کنید و با در نظر گرفتن همه نیاز ها و قابلیت های برنامه، دیتابیس را طراحی کنید. مثلاً اگر در طراحی به این نتیجه رسیدید که کاربران باید بتوانند زیر هر خبر یا کتاب، نظر دهند، پس بایستی جدول دیدگاه هم بسازید.
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.