ورود

View Full Version : وقتی دکمه next رو می زنم بانک اطلاعاتی بر به فیلد بعدی

mantis
پنج شنبه 06 بهمن 1390, 11:16 صبح
سلام خدمت اساتید
من یه کلید next طراحی کردم می خوام وقتی رویه ون کلیک می کنم محتویات فرمم بره به فیلد بعدی بانک اطلاعاتی و همچنین فیلد قبلی و آخرین و اولین فیلد بانک .
یه چیزی مثلBindingNavigator اما با کد نویسی:گریه::گریه::گریه::گریه:

Hybrid
پنج شنبه 06 بهمن 1390, 11:42 صبح
سلام ، فکر کنم واژه فیلد رو اشتباهی به جای رکورد استفاده کردین... اگه منظورتون رکورد هست میتونین از کدهای زیر استفاده کنین.

برای رفتن به رکورد بعدی :

DataGridView1.CurrentCell = DataGridView1.Item(0, DataGridView1.CurrentRow.Index + 1)

برای رفتن به رکورد قبلی :

DataGridView1.CurrentCell = DataGridView1.Item(0, DataGridView1.CurrentRow.Index - 1)

برای رفتن به رکورد آخر :

DataGridView1.CurrentCell = DataGridView1.Item(0, DataGridView1.Rows.Count - 1)

برای رفتن به رکورد اول :

DataGridView1.CurrentCell = DataGridView1.Item(0, 0)

اینا فقط یه سلول خاص از یه سطر خاص رو انتخاب میکنه اگه میخوای کل سطر رو انتخاب کنه میتونین خاصیت selectionMode از Datagridviewرو برابر FullRowSelect قرار بدین.

سوالی داشتین بپرس.

موفق باشید./

shadi khanum
پنج شنبه 06 بهمن 1390, 12:31 عصر
اونجوری که از سوالت پیداست یه فرم داری که توش داری اطلاعات یه رکورد از جدول دیتابیست رو توش نشون میدی و میخوای یه navigator براش داشته باشی..
خوب،اول بیا تو فرمت یه گرید اضافه کن که موقع لود شدن فرم کل اطلاعات اون جدولت رو بخونی و توی گرید نشون بدی ، گرید رو هم readonly کن ستونهاش رو که نشه روی اون اطلاعات رو تغییر داد. حالا تو رویداد SelectionChange گرید یه تایع بنویس که اطلاعات ردیف جاری گرید رو بگیری و تو textboxهات نشون بدی
فرض کن کلا دو تا فیلد داری تو جدولت
txt1.text=datagrid1.currentrow.cells("filed1").value
txt2.text=datagrid1.currentrow.cells("field2").value
حالا 4تا دکمه زیر گریدت بذار و مثلا تو رویداد کلیک nextبنویس:
DataGridView1.CurrentCell = DataGridView1.Item(0, DataGridView1.CurrentRow.Index + 1)
واسه previous بنویس
DataGridView1.CurrentCell = DataGridView1.Item(0, DataGridView1.CurrentRow.Index - 1)
واسه اول
DataGridView1.CurrentCell = DataGridView1.Item(0, 0)
واسه آخری
DataGridView1.CurrentCell = DataGridView1.Item(0, DataGridView1.Rows.Count - 1)
منتها یه سری چک کردن هم مخواد واسه قبلی و بعدی که اگه ایندکس ردیف جاری مخالف 0 بود قبلی معنی داره و واسه بعدی هم اگ ایندکس رکورد جاری کوچیکتر از rowcount گرید ...
موفق باشی

mantis
پنج شنبه 06 بهمن 1390, 13:50 عصر
اگه اطلاعاتم تو datagridview نباشه چطوری میتونم جابجا کنم

Hybrid
پنج شنبه 06 بهمن 1390, 13:55 عصر
خوب اطلاعاتت کجاس دوست عزیز ؟؟؟ داخل کلاس و کالکشن ؟

mantis
پنج شنبه 06 بهمن 1390, 14:10 عصر
تو کالکشن و تو تکس باکس اطلاعاتو نمایش میدام نه تو datagridview

shadi khanum
پنج شنبه 06 بهمن 1390, 16:57 عصر
الان کل اطلاعاتتون رو جایی تو برنامه دارید یا رکورد به رکورد میخونید؟ یه ذره در مورد برنامت بیشتر توضیح ده تا بشه کامل راهنمایی کرد..