View Full Version : گله ای دوباره
sunn789
پنج شنبه 06 بهمن 1390, 22:52 عصر
یه مدت از تالار برنامه نویس رفتم بیرون حتی تاپیکهایی که در سیلور لایت شروع کره بودم هم دیگه سر نزدم
برگشتم گفتم شاید بعضی دوستان دست از رفتارشان برداند اما دیدم نه هنوز بعضی مدیران به جای تفکر کار راه اندازی باز هم فقط ساخته شدن برای حذف کردن و خرده گرفتن
مبپرسید چرا ؟ رفتم توی تالار جاوا یه سوال پرسیدم اما خودتون میدونید بعضی تالار ها مراجعه کننده کمی داره و به بعضی دیگر تالارها مربوط میشه مثلاً دوستانی که asp.net کار میکنن css و java هم میدونن در صورتی که اون تالارها جواب سوال دورتر میشه گرفت پس چه اشکال داره که در این مورد سوال رو توی تالار asp بپرسیم
اما دفعه قبل که از تالار رفتم یه سوال css رو توی تالار asp پرسیدم که یکی از مدیران محترم پاکش کردن اما دوباره در باره جاوا یه سوال توی تالار java پرسیدم روز گذشته وقتی جوابی نگرفتم نه خود سوال رو دوباره بپرسم سعی کردم محترمانه در تالار asp.net هم بگم که این سوال رو جواب بدن و خودم گفنم که سوال رو توی تالار java هم پرسیدم و لینکش رو گذاشتم اما دیدم اقای رضایی دوباره اومدن و فرمودن دو جا نپرسید و دوباره پاک شده>
بفرمایید در صورتی اجازه این کار رو داشت که حد اقل اونجا جواب داده باشن نه از سر خودخواهی و دلبخوایی و فقط با دید اینکه مدیر شدن هر کار دلشون میخواد بکنن لطفاً مدیر هایی رو انتخاب کنید که هم منطق بالا طری داشته باشن و هم تفکرشون کار راه اندازی باشه نه گیر دادن.
شب خوش کفتم که شاید تاثیری داشته باشه نه مثل جوامع عقب مونده باشیم و دوباره کار هانپمون رو توجیه کنیم و بازهم همون رویه ادامه داشته باشه
Amir Oveisi
جمعه 07 بهمن 1390, 01:31 صبح
برادر من شما خودتون می فرمایید که یک سوال جاوا رو تو تالار asp .net مطرح کردید! خوب باید پاک بشه! وقتی در جایی که قانونی وجود داره؛ کسی اون قانون رو نقض کرده باشه باید باهاش برخورد بشه. دیگه اینکه محترمانه اون قانون رو نقض کرده باشه یا غیر محترمانه فرقی نداره. مثل این می مونه که شما یک قانون رانندگی رو نقض کنید و بدونید که دارید نقض می کنید و نیت خیری هم دارید و خیلی هم محترمانه دارید این کار رو انجام میدید که به کسی آسیبی نرسه اما آیا با همه این اوصاف میتونید از پلیس انتظار داشته باشید که شما رو جریمه نکنه؟ مسلما اون اینکار رو میکنه و شما رو جریمه می کنه. چون شما در هر صورت و با هر تفسیر؛ قانون رو نقض کردید. هر جا برید مجبورید قانون اونجا رو رعایت کنید حتی اگر بر خلاف میلتون باشه.
توصیه می کنم چند بار با دقت و حوصله بیشتری قوانین این سایت رو مطالعه کنید تا اگر ابهامی وجود داره براتون رفع بشه در مورد قوانین سایت.
اینجا هم کسی از رو خودخواهی و دلبخواهی تصمیمی نمی گیره بلکه قوانین سایت ملاک عمل قرار می گیرند.
موفق و موید باشید.
hjran abdpor
جمعه 07 بهمن 1390, 01:38 صبح
در ادامه حرفهای اقا امیر عرض کنم که هیچ مدیری نسبت به کسی غرض شخصی نداره که بیاد تایپک را حذف کنه ، این را هم بگم جواب دادن به سوالات زوری نیست ، اگه کسی کار کرده باش و بلد باشه میتونه جواب بده ولی اگه بلد نباشه و جواب بده باعث پایین امدن کیفیت سایت و دل خوری شما هم می شود ، یه کم هم انصاف اشته باشیم که هیچ مدیری بی دلیل انتخاب نمیشه مخصوصا تو سایت برنامه نویس .....
دوست عزیز حرفهام را به دل نگیر ...
با تشکر
sunn789
جمعه 07 بهمن 1390, 01:43 صبح
جنا اقای اویسی محترم حرفحای شما صحیح :
اما من خدمتتون گفتم اگه تالار جاوا جواب منو میداد من توی ای اس پی دو باره مطرح نمیکردم و درمورد مثال شما به قول خودتون اگه میخواهید مانند پلیس راهی باشه که اسفالت نداره و کلی مشکل در سیستم جاده ای داریم اما باز هم مردم رو جریمه میکنه من دیکه سکوت میکنم و خرفی نمیزنم
اما اگه همون پلس قبول کنه که مشکل از جاده بوده و عادل باشه جریمه نمیکنه و یا زمانی حق داره که جریمه کنه - البته از روی عدالت - که مشکلی از طرف خودش نباشه (بعضی تالار ها راکد ترند ) اون وقت با اقتدار جریمه کنه من هم موافقم - تمام اینها زمانی درست میشه که مدینه فاظله باشه و من و شما هم وظیفه داریم به اندازه خودمون تلاش کنیم .
اگه بد گفتن راهنمایی بفرمایید
sunn789
جمعه 07 بهمن 1390, 01:47 صبح
در خصوص حرف دوستم
در ادامه حرفهای اقا امیر عرض کنم که هیچ مدیری نسبت به کسی غرض شخصی نداره که بیاد تایپک را حذف کنه ، این را هم بگم جواب دادن به سوالات زوری نیست ، اگه کسی کار کرده باش و بلد باشه میتونه جواب بده ولی اگه بلد نباشه و جواب بده باعث پایین امدن کیفیت سایت و دل خوری شما هم می شود ، یه کم هم انصاف اشته باشیم که هیچ مدیری بی دلیل انتخاب نمیشه مخصوصا تو سایت برنامه نویس .....
من نگفتم مدیری غرض داره اما همون جوری که میدونی و هر روز دگیرش هستیم مدیرانی داریم که نوع تفکرشون فرق داره و با ارباب رجوعش که غرض شخصی نداره فقط ما ها یاد گرفتیم که مشکل رو گردن طرف مقابل بیندازیم . من میگم وقتی بچه ای اشتباه میکنه میتونه یکی از دلایلش اشتباه والدینش باشه و یا اگه یکی دزدی میکنه حتماض ذاتش خراب نیست گاهی نیاز ادمها رو عوض میکنه اگه ...
Amir Oveisi
جمعه 07 بهمن 1390, 01:59 صبح
به نظرم مثالتون زیاد ارتباطی نداشت. اینجا بستر مشکل نداره. اینکه برنامه نویس های جاوا توی این سایت فعالیت نمی کنند یا به تالار جاوا سر نمی زنند یا اگر هم سر میزنند جواب سوال ها رو نمیدن به مدیران و مسولان سایت فکر نکنم ارتباطی داشته باشه. درسته اینجا مدینه فاضله نیست و جاده اش آسفالت درجه ۱ نیست اینو همه قبول دارند که بهتر از اینا میتونه باشه شرایط. اما مطمعن (کیبردم همزه نداره) باشید که به خاطر همین شرایط غیر مدینه فاضله ای؛ خیلی از نقض قوانین کاربران چشم پوشی میشه.
با همه این حرفا باز هم هیچ توجیهی وجود نداره که یک سوال جاوا در تالار asp .net پرسیده بشه. اگر می بینید تو تالار جاوا کسی نیست یا اگه هست جواب نمیده به جای مطرح کردن در یک تالار غیر مرتبط؛ به کسی که فکر می کنید میتونه کمک کنه پیام خصوصی بدید و ازش سوالتون رو بپرسید. البته باز هم نباید انتظار داشته باشید که همه به سوالتون پاسخ بدن.
hjran abdpor
جمعه 07 بهمن 1390, 02:01 صبح
در خصوص حرف دوستم
من نگفتم مدیری غرض داره اما همون جوری که میدونی و هر روز دگیرش هستیم مدیرانی داریم که نوع تفکرشون فرق داره و با ارباب رجوعش که غرض شخصی نداره فقط ما ها یاد گرفتیم که مشکل رو گردن طرف مقابل بیندازیم . من میگم وقتی بچه ای اشتباه میکنه میتونه یکی از دلایلش اشتباه والدینش باشه و یا اگه یکی دزدی میکنه حتماض ذاتش خراب نیست گاهی نیاز ادمها رو عوض میکنه اگه ...
حرفاتون کاملا صحیح و درست است ، من هم بعضی مواقع احساس میکنم که مدیران سایت کم طلفی میکنند ولی من این کم لطفی را از دو جنبه خوب ارزیابی کردم :
1- اینکه مجبور میشم خودمون استین بالا بزنیم ومشکل را حل کنیم که معمولا اکثر سوالات ما تکراری است ودر سایت های مثل Stackoverflow.com و.... جواب داده شده یا میتوینم خودمون اونجا مطرح کنیم که این هم باعث میشه زبان انگلیسی را تقویت کنیم و ....
2- دانش خودت ناخوداگاه بالا رفته و علاقه خودت بیشتر میشه و ......
با تشکر.
sunn789
جمعه 07 بهمن 1390, 02:05 صبح
از راهنمایی شما سپاسگذارم
esyooo
جمعه 07 بهمن 1390, 22:42 عصر
سلام
تقریبا 4 روز می گذره و یک پست در بخش اکسس زدم.ولی هنوز تایید نشده!
الان مشکل اصلی رو فراموش کردم و فقط دارم به این فکر می کنم که چرا بعد 4 روز تایید نشده؟
با تشکر
vcldeveloper
جمعه 14 بهمن 1390, 11:40 صبح
مثلاً دوستانی که asp.net کار میکنن css و java هم میدونن
ASP.NET ربطی به Java نداره. احتمالا اون چیزی که مد نظر شما ست، JavaScript هست. JavaScript هم ربطی به Java نداره. اگر واقعا منظور شما Java هست، و سوال Java را در تالار ASP.NET ارسال کردید، من اگر جای مدیر بخش مربوطه بودم، یک اخطار هم به کاربر سوال کننده می دادم. :لبخندساده:
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.