PDA

View Full Version : نظرتون درباره این سایت

golnouri
جمعه 07 بهمن 1390, 22:37 عصر
زبان برنامه نویسی: asp.net 4.0
بانک اطلاعاتی: sql server
و ...

یه نقد درست حسابی بکنید
یعنی موارد خوب و بدش و به شکل کامل بگید ممنون میشم

programer-ir
جمعه 07 بهمن 1390, 22:45 عصر
چه قدر عرض سایت کمه ..............

شوخی کردم ایده خوبی .....:لبخند:

parvizwpf
جمعه 07 بهمن 1390, 23:43 عصر
گود . تمپلیتو چطوری ساختی؟

mohammad diba
شنبه 08 بهمن 1390, 00:37 صبح
سلام خوبه.
منو یاد بلاگفا می اندازه از اون الگو گرفتی؟

aminghaderi
شنبه 08 بهمن 1390, 06:32 صبح
www.farslane.com (http://www.farslane.com)

زبان برنامه نویسی: asp.net 4.0
بانک اطلاعاتی: sql server
و ...

یه نقد درست حسابی بکنید
یعنی موارد خوب و بدش و به شکل کامل بگید ممنون میشم
سلام دوست من ، برای بهبود و پر باری هر چه بیشتر وبسایت شما انتقادات و پیشنهادات خودم رو می گم : امیدورام مفید واقع بشه.

انتقاد و پیشنهاد :
1- به نظر من درست نیست قالب بلاگفا و حتی دکمه های سایت اون رو استفاده کرد ، این کار در ضمینه حفظ حقوق دیگران کار جالبی نیست ، حالا من زیاد سیستم بلاگفا رو بررسی نکردم ونمی دونم اون یه ابزار رایگان هست یا نه یه ابزار خصوصی ؟! شما به من بگید ممنون می شم .

2- موضوع سایت شما رو حقیقا من اخر نفهمیدم ، الان طراحی سایت می کنید یا ابزار ارائه می دهید ؟! موضوع سایت باید خیلی شفاف باشه که کاربر زمانیکی توی گوگل موضوع "طراحی سایت" را سرچ کرد و 10 تا سایت باز کردم و به سایت شما رسیدم ، شما فقط چند ثانیه فرست دارید بگید ما این کار رو برای شما انجام می دهیم.
کاربر به داخل سایت شما می یاد و توی اون چند ثانیه سر در نمی یاره وسایت رو می بنده و فکر می کنه شما اون کار رو انجام نمی دهید که درست اشتباه فکر می کنه.

3- نیاز به باز کردن زیر ساخت سایت برای نظر دهی افراد نیست ، جز اینکه کمی بیشتر جزئیات سایت رو باز کردید و اگر نفوزی بخواد بشه راحت توسط گوگل فرد نفوز گر به این ادرس منتقل می شه و پست رو می خونه و از دیتابیس و زبان سایت شما با خبر می شه .

تعریف :
همین قدر که تعداد انتقادات کم باشه دلیل بر خوب بودن سایت هست .:چشمک:
موفق باشید.

crazy_1892
شنبه 08 بهمن 1390, 08:51 صبح
سرعتش خوبه
ظاهر ساده و خوبی داره
فقط سعی کن از فلش استفاده نکنی :تشویق:

golnouri
شنبه 08 بهمن 1390, 12:22 عصر
دوستان با نظراتتون خوشحالم کردید
در پاسخ به دوستان:

در پاسخ به پرویز:
با html و css نوشتم

در پاسخ به محمد:
آره از بلاگفا و پارسیک الگو گرفتم چون به نظرم سایتهای ساده و خوبی هستن
سعی کردم بهشون نزدیک بشم

در پاسخ به امین:
اینی که گفتید موضوعش مشخص نیست و دقیقا قبول دارم و باید یک موضوع واحد و انتخاب کنم
در مورد قالب بلاگفا می تونم بگم فقط از بلاگفا الگو برداری نکردم و از پارسیک هم بوده
دلیل الگو برداریم هم این بود که من سایتهای فارسی زبان زیادی رو میبینمکه برنامه نویسی خوبی دارن اما از لحاظ قالب افتضاح هستند و خیلی شلوغ و تخیلی هستن.
من خواستم مثل بلاگفا و پارسیک ساده و مشخص باشه همه چیز
من فقط سبک کلی و image button ها رو از بلاگفا الگو برداری کردم (در مورد image button حرفتون قبول دارم کپی برداری کردم اما به نظرم خیلی استاندارد و زیبا بود :خجالت:)
فقط نقد سوم (نیاز به باز کردن زیر ساخت سایت) منظورتون و نمیفهمم میشه بیشتر توضیح بدید؟

ممنونم از همتون

mehdi-ghafari
شنبه 08 بهمن 1390, 13:09 عصر
ط نقد سوم (نیاز به باز کردن زیر ساخت سایت) منظورتون و نمیفهمم میشه بیشتر توضیح بدید؟
فکر می کنم منظورشون به گفته شما در پست اولتون بر میگرده که گفتید از asp.net4 و sqlserver استفاده کردید که به نظر من مهم نیست. اگر موارد امنیتی و استانداردهای کد نویسی رعایت شده باشه نگرانی وجود نداره (البته به طور دقیق و ریز همیشه نگرانی وجود خواهد داشت)
و اینکه به محض لود شدن سایت در صورتی که کاربر از مرورگر chrome استفاده کرده باشه اون پیغام رو نشون میده که زیاد جالب نیست. اگر شما به سادگی سایت اهمیت می دهید این موارد نباید باشه. chrome جزء مرورگرهای جدید قرارداره که تقریبا روبه همه گیر شدنه.
البته این نظرات شخصی من بود و در کل خسته نباشید. تقریبا به اون اهدافی که تو ذهنتون بوده(با توجه به گفته های خودتون) رسیدید
موفق باشید

alonemm
شنبه 08 بهمن 1390, 13:17 عصر
باسلام:

سایت از نظر طراحی و سبک زییا و ساده ای داره اگر در بعضی قسمت ها هم از تگ Div بجای Table استفاده میکردید طراحی کاملتر میشد.
بهتره برای ایجاد افکت ها از Jquey استفاده کنید.
استفاده از تکنولوژی Ajax و بازسازی آدرس ها رو هم فراموش نکنید.

موفق باشید.

Saman Hashemi
شنبه 08 بهمن 1390, 14:37 عصر
تنها ظاهر مهم نیست که اگه بود باید توی بخش طراحی مطرح میکردید اگه اینجا مطرح کردید از مدل کدنویسی،معماری،تکنولوژی ها هم بگید و اگه امکان داره یه دسترسی برای دیدن پنل مدیریت قرار بدید تا بیشتر بشه بررسی کرد والا ظاهرش خوبه...!

ali_habibi1384
شنبه 08 بهمن 1390, 15:57 عصر
طول و عرضش كمه.آدم فكر ميكنه اومده توي يه اتاق 2 در 3 دلش ميگيره!

aminghaderi
یک شنبه 09 بهمن 1390, 13:15 عصر
فقط نقد سوم (نیاز به باز کردن زیر ساخت سایت) منظورتون و نمیفهمم میشه بیشتر توضیح بدید؟
بله دقیقا همونی بود که دوستمون فرمودند.

فکر می کنم منظورشون به گفته شما در پست اولتون بر میگرده که گفتید از asp.net4 و sqlserver استفاده کردید که به نظر من مهم نیست. اگر موارد امنیتی و استانداردهای کد نویسی رعایت شده باشه نگرانی وجود نداره (البته به طور دقیق و ریز همیشه نگرانی وجود خواهد داشت)
بله کلام شما کاملا متین ولی شاید در ظاهر زیاد ایرادی نداشته باشه ، اما کار از محکم کاری عیب پیدا نمی کنه.
امکانش هست یک باگ در sql مثلا نسخه 2008 پیش بیاد که هنوز ماکروسافت براش وصله نداده باشه و یا هاستینگ ما خودش رو به روز نکرده باشه و وصله رو نصب نکرده باشه ، اون موقع اگر هکر به روز باشه شاید بتونه کاری که می خواد انجام بدهد و این یک نمونش هست ، کلی کار هایی دیگه می شود پیدا کرد که الان حضور ذهن ندارم.