View Full Version : مبتدی: cneter قرار گرفتن همه اشیا
M.KH-SH
شنبه 08 بهمن 1390, 01:22 صبح
سلام
من میخوام زمانی که برنامه رو دارم طراحی میکنم و بعد از اجرا همه در وسط صفحه قرار بگیرن
و با کوچک و بزگ شدن صفحه صفحه اصلی نیز به هم نخوره مثل همین سایت که تمام اجزا در وسط تصویر قرار گرفته
مرسی از راهنمایی شما عزیزان
aminghaderi
شنبه 08 بهمن 1390, 06:49 صبح
سلام .
این جور مسائل به طراحی سایت مربوط می شه و اینجا قسمت برنامه نویسی سایت هست.
اما با استفاده از گزینه marging از زبان css شما می تونید این کار رو به راحتی برای تمام مرورگر ها انجام دهید.
margin(0px auto 0px auto)
حالا گر اجرا نشد دستور رو توی گوگل بنویسید تا اگر املا اون مشکل داره بیاره و املا درستش رو بنویسید حل می شه.
پارامتر ها به این صورت هست :
(فاصله چپ تا این دایو -- فاصله سمت پایین تا این دایو -- فاصله سمت راست تا این دایو --فاصله سمت بالا تا این دایو)
دایو = div
این ادیتور زیاد خوب نیست...
فکر کنم فهمیدید ، حالا اگر در باره دستور سوالی بود بگید کمکتون می کنم.
موفق باشی.
M.KH-SH
شنبه 08 بهمن 1390, 09:45 صبح
اگه امکانش هست بیشتر توضیح بدین چون از css ها نمیتونم استفاده کنم و نحوه کد نویسی رو یاد ندارم در css ها
M.KH-SH
شنبه 08 بهمن 1390, 09:53 صبح
body
{
margin: [0px] [auto] [0px] [auto]
}
اینو نوشتم و به پروژه از بخش StyleSheet اضافه کردم
من یک button رو درون یک div گذاشتم ولی هیچ عکس العملی برای مرکز نگه داشتن نداشت
cyrusthegreat
شنبه 08 بهمن 1390, 10:21 صبح
دوست عزیز
نکته اول اینکه دو تا syntax ای که توی تاپیک نوشته شده برای CSS کاملا اشتباه هست. syntax درست برای CSS اینگونه هست (نه نیازی به براکت و نه نیازی به پرانتز داره).
body {
margin: 0 auto;
}
شما که می خوایید همه چیز وسط چین بشه باید کد زیر رو برای CSSاتون بنویسید:
*{
text-align: center;
}
البته این راه حل زیاد مناسب نیست، ولی با این اطلاعاتی که شما دادید، اصلا نمی شه تصمیم گرفت. چون وسط چین کردن صفحه جوری هست که به ساختار صفحه و نوع نوشته شدنش بستگی داره و از مورد به مورد متفاوت هست.
M.KH-SH
شنبه 08 بهمن 1390, 19:31 عصر
خیلی ممنون از توضیحاتی که دادین
دوست من شما همین سایت رو نگاه کنین تمام اجزا در وسط صفحه قرار میگیرن و با کوچیک شدن و بزرگ شدن صفحه تغییری در مرکزیت این اشیا اتفاق نمی افتد
حالا با این حال بهترین کار چیه؟
من مشکل اصلیم اینه که کلا وب دیزاین رو یاد ندارم و تا 2روز پیش ویندوز اپلیکیشن کار میکردم و تو این مدتی که کار میکردم هیچ مطالعه ای در مورد طراحی وب نداشتم
cyrusthegreat
شنبه 08 بهمن 1390, 20:48 عصر
خب دوست عزیز
در اینگونه موارد ما اول body رو 100% می دیم. اینطوری:
body { width: 100%; }
با این دستور، شما می گید که body از نظر طول کل صفحه رو باید پوشش بده. حالا شما کل صفحتون رو بهتره توی یه تگ دایو با idای مثل wrapper قرار بدید. بعد توی CSS به اون تگ اینجوری مقدار طول می دید:
div#wrapper { width: 996px; }
شما بهتره تو طراحیاتون برای اندازه های 1024*768 کد بزنین. برای همین در بیشتر موارد طول صفحه رو کمتر از 1000px می گیرن. بعضی ها می گن 996px خوبی بعضی های دیگه یه چیز دیگه. کلا مهم نیست.
خب در این موقع، صفحه شما 996px شده و در سمت چپ صفحه مرورگر قرار گرفته. حالا باید شما بیارینش وسط. برای اینکار شما باید یه مقدار دیگه برای wrapper تعیین کنید. اینجوری:
div#wrapper { width: 996px; margin:0 auto; }
این بخشی که وارد کردید، به مرورگر می گه که از بالا و پایین فاصله دایو منو 0 بگیر و از دو طرف بصورت اتوماتیک مقدار بده که نتیجه اون می شه وسط چین شدن صفحه.
khanlo.javid
شنبه 15 بهمن 1390, 12:06 عصر
سلام دوست من شما برای اینکه بخوایید کل ساییتون وسط قرار بگیره باید اول ازهمه از کد زیر استفاده کنی تا بتونی به درستی طراحی داخلیتو در بیاری.
<body>
<center>
جدول بندی داخلی
</center>
</body>
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.