View Full Version : مشکل در برنامه نویسی ویژوال ++C
HOSSEINONLINE7
شنبه 08 بهمن 1390, 09:33 صبح
سلام دوستان من تازه عضو این فروم شدم من دانشجوی رشته ی نرم افزار هستم و از برنامه نویسی چیزهایی بلدم ولی نه در سطح حرفه ایی و میخوام اینجا حرفه ایی بشم و برای اولین فعالیتم سوالی دارم که چرا وقتی با ویژوال ++C برنامه مینویسم بعضی مواقع خطای unable to run program از اینجور خطاها میده و میگه نمیتونه فایل exe را بسازه ؟
چرا وقتی یک برنامه مینویسم و بعد اجرا میکنم و بعدش همون کد را پاک میکنم و یک برنامه ی دیگه ایی مینویسم موقع اجرا همون کد قبلی اجرا میشه ؟
و در آخر هم تفاوت struct و کلاس را برای من بگید من کار با هر دو را بلدم ولی تفاوتش را نمیدونم ؟
maktoom
شنبه 08 بهمن 1390, 21:58 عصر
سلام
سوال اولتون: میتونه دلیلاین باشه که شما قبل از کامپایل جدا گانه و بعد اجرا بطور همزمان کامپایل و اجرا رو انجام می دید که در صورتی که برنامتون ایراد داشته باشه نمی تونه فایل اجرا درست کنه.
سوال دومتون: وقتی یه برنامه ای رو نتونه کامپایل کنه یعنی ارور داشته باشه یا به هر دلیل دیگه ای، آخرین برنامه درست اجرا شده که فایل اجرایی اون ساخته شده رو براتون اجرا می کنه.
سوال سومتون: تفاوت این دو در بنیان مفهوم برنامه نویسی ساخت یافته و برنامه نویسی شی گراست. پیشنهاد من کتاب دیتل اند دیتل برای C++ هستش.
HOSSEINONLINE7
یک شنبه 09 بهمن 1390, 08:33 صبح
ممنون دوست گرامی ولی من وقتی که یک پروژه ی جدید میسازم و هیچ کدی هم توش نمینویسم وقتی کامپایل و اجرا میکنم ارور میده کلا پروزه ها اجرا نمیشن ...!!!
در این مورد هم که حتی کدهای ساده هم اجرا نمیشن و حتی وقتی کد را هم پاک میکنم باز برنامه ی قبلی اجرا میشه که باعث تعجب من شده ...!!!
من این کتابی که فرمودید را رفته بودم دنبالش ولی توی بازار پیداش نکردم چند کتاب فروشی سر زدم ولی نبود و مجبور شدم کتاب آموزش ویژوال ++C نوشته ی جعفر نژاد قمی و عباس نزاد را بخرم حالا اگر ممکنه یک توضیح بدید که تفاوت کلاس و struct توی کجاش هست من که هر چقدر میبینم اونا یکی هستن و حتی نحوه ی استفاده شون هم فرقی نداره به جز یک مورد خیلی کوچک که همون نحوه ی تعریف عمومی و خصوصیشون هست...
maktoom
یک شنبه 09 بهمن 1390, 12:08 عصر
در مورد ایراد اول که گفتید... جدا موارد زیادی ممکنه پیش اومده باشه. یکیش اینه که ممکنه شما کتابخونه رو نصب نکرده باشید. اجرا نشدن کدهای ساده زیاد خوب نیست.
این نشون میده کتابخونه ها براش قابل شناسایی نیست و این ایراد یا در هنگام نصب برنامه پیش اومده یا نصب نکردن بعضی آپشن ها.
کتاب دیتل اند دیتل کتابیه که یه برنامه نویس نوشته. اینو در حین خوندنش آدم بخوبی حس می کنه.
در برنامه نویسی شی گرا کلاس مفهوم خانواده رو داره. مثلا میگن از کدوم خانواده...
مثل کلاس دانشجو که دارای یه مصداقه. هر دانشجو مصداقی از کلاس دانشجو است. یه شی مصداقی از یه کلاسه.
مثال دیگه اینطور میشه جا انداخت که عملگر new در زبانهای شی گرا به مثابه کارخونست که تولید ماشین می کنه. ماشینها هرکدومشون یه شی هستن.
هر کلاس دارای یه سری صفات و رفتاره.
در ظاهر این دو تا بهم شبیهن(ساختار و کلاس). اما وقتی در عمل بهشون برخورد کنید متوجه عمق تفاوت این دو دیدگاه میشید.
HOSSEINONLINE7
یک شنبه 09 بهمن 1390, 16:18 عصر
در مورد ایراد اول که گفتید... جدا موارد زیادی ممکنه پیش اومده باشه. یکیش اینه که ممکنه شما کتابخونه رو نصب نکرده باشید. اجرا نشدن کدهای ساده زیاد خوب نیست.
این نشون میده کتابخونه ها براش قابل شناسایی نیست و این ایراد یا در هنگام نصب برنامه پیش اومده یا نصب نکردن بعضی آپشن ها.
مرسی ولی من تمام ویژوال استادیو را کامل نصب کردم حتی پاکش کردم از نو نصب کردم و حتی نسخه ی 2008 را نصب کردم ولی باز همینطور شد ...
maktoom
یک شنبه 09 بهمن 1390, 23:51 عصر
msdn رو هم نصب کردید؟
بعد از اینکه نصب خود نرم افزار ویژوال استودیو تموم میشه باید برگردید دوباره از روی اجرای دوباره فایل نصب گزینه دیگه رو، که درخواست نصب msdn هست رو انجام بدید.
HOSSEINONLINE7
سه شنبه 11 بهمن 1390, 09:29 صبح
msdn رو هم نصب کردید؟
بعد از اینکه نصب خود نرم افزار ویژوال استودیو تموم میشه باید برگردید دوباره از روی اجرای دوباره فایل نصب گزینه دیگه رو، که درخواست نصب msdn هست رو انجام بدید.
دوست عزیز msdn که راهنما هست و فکر نمیکنم ارتباطی با اون پیغام خطا داشته باشه ...
یعنی هیچ کس مشکل من را نداره ؟!!!
فکر نمیکنم مشکل از نصب باشه چون کامل و درست نصبش کردم ...
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.