PDA

View Full Version : سوال: اتصال به بانك (چگونه در طول برنامه يكبار به بانك وصل شويم)



dab_hrd
شنبه 08 بهمن 1390, 10:42 صبح
با سلام
من در حال طراحي يك برنامه حسابداري مي باشم اما من فرضا" مي بايست در هنگام صدور فاكتور براي هر رديف فاكتور به بانك متصل و مشخصات آن را از بانك خوانده و در گريد نوشته و اين باعث اتصالات فراوان و در نتيجه كندي برنامه مي شود مي خواستم ببينم چگونه مي شود تعداد اتصالات را كاهش داده و يا چگونه يك كلاس جهت اتصال به بانك بسازم كه در فرمهاي مختلف مورد استفاده قرار بگيرد
با تشكر

zarrinnegar
شنبه 08 بهمن 1390, 11:10 صبح
چرا برای هر ردیف فاکتور یک بار به بانک اتصال میزنی؟
راه واکشی داده شما اشتباهه

من برای صدور یک فاکتور یک بار به بانک وصل میشم و گرید رو پر میکنم

dab_hrd
شنبه 08 بهمن 1390, 11:51 صبح
با سلام چون من فرضا" مي خواهم زماني كه در هر رديف از فاكتور كد كالا را وارد كرد مشخصات آن را در سلولهاي گريد من بنويسد و كاربر تنها مقدار را وارد كند و براي اين منظور هر زمان كه كاربر كد كالا را وارد مي كند من به بانك وصل شده و اطلاعات را خوانده و نوشته و دوباره كانكشن را مي بندم اگر شما راه حل ساده تري داريد لطفا" راهنمايي كنيد .

amir3321
شنبه 08 بهمن 1390, 12:25 عصر
فکر کنم راه شما درست است ولی اینکه می گویید واکشی یک رکورد از جدول زمان بر است جای شک دارد این کاری که شما انجام می دهید روال عمومی درست انجام این کار است شاید مشکل سرعت در نوع واکشی و اتصال شماست معمولا خواندن اطلاعات یک رکورد از سرور و نمایش در سطر گرید ویو کمتراز 1 یا نهایتا 2 ثانیه زمان می برد

dab_hrd
شنبه 08 بهمن 1390, 14:05 عصر
لطفا" يكي جواب بدهد !

zarrinnegar
شنبه 08 بهمن 1390, 15:18 عصر
خوب زمانی که شما دارید اطلاعات ردیف ها رو از کاربر میگیرید باید توی دیتابیس قرار بدید
اگر هم بخواهید از روش Offline هم استفاده کنید باز هم مجبورید هر بار برای چک کردن نام کالا و موجودی و غیره به دیتابیس مراجعه کنید
کندی برنامه شما بخاطر این نیست
من برنامه ای رو که 20 نفر همزمان صدور فاکتور انجام میدن رو با 1 نفر تکی مقایسه کردم هیچ تفاوتی نمیکرد (البته با سرور مناسب و دامین و برنامه )

AMIBCT
شنبه 08 بهمن 1390, 15:43 عصر
روش پیشنهادی در دات نت همین است که هر زمان لازم بود ارتباط با بانک را برقرار کنید
اطلاعات را بگیرید و بفرستید و ارتباط را ببندید
باز نگهداشتن ارتباط به هیچ وجه توصیه نمی‌شود و روش قدیمی است

اگر فاصله‌ی بین بستن و باز کردن ارتباط‌ها با پایگاه به اندازه‌ی کافی کم باشد
در حقیقت ارتباط بسته نمی‌شود و از همان ارتباط قبلی استفاده می‌شود
در نتیجه سرعت هم کم نمی‌شود

ولی اگر فاصله زیاد شود ممکن است ارتباط واقعا بسته شود و دوباره باز شود که کمی بیشتر طول می‌کشد

shadi khanum
شنبه 08 بهمن 1390, 16:00 عصر
من ه متو برنامه خودم همین کار رو کردم و مشکل زمان ندارم. یا query که اجرا میکینید بهینه نیست یا سرورتون مشکلی داره چون نباید مشکلی داشته باشه. البته اگه مثلا میخواید مشخصات کالا رو با زدن کد اون نشون بدین (اگر لیست و مشخصات کالا در حین باز بودن برنامه کاربر مرتبا عوض نمیشه و لیستتون خیلی حجیم نیست)میتونید موقع باز شدن فرمتون یه بار به دیتبیس وصل شید و کل اطلاعات رو بخونید و توی دیتاتیبل نگه داید و وقتی کاربر کد کالا رو زد دیگه به دیتابیس وصل نشید و از توی دیتاتیبل برنامه اطلاعاتش رو بخونید
موفق باشید

erfan1373
سه شنبه 02 مهر 1392, 14:13 عصر
سلام من پروژه های رو که دانلود میکنم و میخام اجرا کنم error میده حتی پروژهایی که قبلا خودم درست کردم هم همین error رو میده اگه کسی میتونه جواب بده ممنون

http://imageupload.co.uk/files/7dbol3pnitgr9a9k2ziv.jpg