View Full Version : بستن USB در ویندوز 2003
daneshmand1354
شنبه 08 بهمن 1390, 09:55 صبح
با سلام
میخواستم در ویندوز 2003 برای کاربران دومین usb را ببندم طوری که نتواند از طریق USB اطلاعات را کپی کند این کار به چه روشی ممکن است آیا با خود ویندوز 2003 این کار قابل انجام است یا نیاز به نرم افزاری دیگری است؟
در ضمن میخواهم usb برای موس و پرینتر قابل استفاده باشد ولی برای فلش مموری قابل استفاده نباشد
منصور گشسبي
دوشنبه 10 بهمن 1390, 13:20 عصر
من نرم افزار USB LOCK AP 2.3 رو پیشنهاد میکنم (خیلی ساده میتونید این کار رو انجام بدید البته برای شبکه دامین و گروپ پالیسی)
دانلود و اموزش تصویری (http://networlds.mihanblog.com/post/164)
razeghi_loved
چهارشنبه 12 بهمن 1390, 12:44 عصر
USB LOCK AP مشکلی که داره باید روی تک تک کاربران نصب کنی به درد نمی خوره خود 2003 این قابلیت رو نداره و باید اضافه کنی اما من تاحالا صد بار این کار را کردم اما کار نکرده پیشنهاد می کنم از برنامه بسیار قوی و همه کاره GFI یا device lock استفاده کنی
khosroanjam
پنج شنبه 13 بهمن 1390, 15:51 عصر
من از یکی شیدم که از طریق رجستری میشه این کارو کرد ولی فکرکنم تمام USB ها رو میبنده
daneshmand1354
جمعه 14 بهمن 1390, 21:47 عصر
USB LOCK AP مشکلی که داره باید روی تک تک کاربران نصب کنی به درد نمی خوره خود 2003 این قابلیت رو نداره و باید اضافه کنی اما من تاحالا صد بار این کار را کردم اما کار نکرده پیشنهاد می کنم از برنامه بسیار قوی و همه کاره GFI یا device lock استفاده کنی
سلام من از DeviceLock استفاده کردم و نتیجه نگرفتم اگر امکان دارد بیشتر توضیح دهید من میخواهم فقط usb برای کپی اطلاعات بسته شود و برای موس و کیبورد و پرینتر بسته نشود
razeghi_loved
شنبه 15 بهمن 1390, 21:43 عصر
USB LOCK AP این برنامه و ریجستری هم هر دو یک کار را انجام می دهند یه کد را از 3 به 4 تبدیل می کنه و باعث می شه فقط و فقط USB استورچ یعنی فلش ، رم، هارد ، دوربین، موبایل و هر چیزی که مثل این ها باشه را از کار می دازهکد ریجستری هم تو اینترنت سرچ کن
mohammad550614
پنج شنبه 12 مرداد 1391, 12:37 عصر
اگر شبکه دامین دارید پس حفظ اطلاعات از نظر ویروس و ... ضروری به نظر می رسد.
بهتر است از Kaspersky نسخه ادمین کیت استفاده کنید توسط آن تک تک کاربران را از لحاظ دسترسی به سخت افزار می توانید مدیریت کنید.خیلی قویه من توی شرکت خودمون با 200 کلاینت پیاده سازی کردم.
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.