ورود

View Full Version : حرفه ای: کار با دیتابیس توسط JQuery

aminicompeng
شنبه 08 بهمن 1390, 10:38 صبح
چگونه می توانم توسط jQuery مقادیر رکوردهای جدولی از دیتابیس را تغییر یا اضافه کنم؟
برای توضیح بیشتر : من می خواهم برنامه ای بنویسم که کاربر بتواند با تغییر دادن اشیا و اینکه کدام واحد بعد از کدام مرحله اجرا شود روال کارتابلی را خودش تعیین کند لذا برای اینکار لازم دارم فیلدهای جدولی از دیتابیس را بسته به انتخاب کاربر تغییر دهم، هم اکنون این کار را بصورت دستی و با توجه به درخواست وی انجام می دهم لذا می خواهم با این برنامه این کار را به کاربر واگذار نمایم و یک محیط گرافیکی نیاز است تا برای وی قابل فهم و آسان باشد. ممنون می شوم اگر راهنمایی نمائید. (راهنمایی: روال کارتابلی این سیستم شبیه روال ثبت نام کنکور دانشگاه می باشد که مانند آن چنیدن مرحله طی می شود تا ثبت نام نهایی شود منتها چگونگی قرار گرفتن این مراحل در سیستم من داینامیک و به دلخواه کاربر قابل تغییر می باشد)
شروع -> مرحله1 -> مرحله 2 -> پایان

tux-world
شنبه 08 بهمن 1390, 14:27 عصر
من هم چنین برنامه ای نوشتم برای این کار از ajax جیکوئری استفاده کنید.
یه مثال فقط جهت تفهیم:

$.post('sabt.php?id=3',
function(data)
{
if(data.success)
{
$('#noneRecord').hide();
$('#foundRecord').show();
}
else
{
$.sticky("<span style='font-size:8pt;' class='label'><b style='color:#6E0019;'>کاربر گرامي </b><br />از تب <b>&nbsp;ایجاد پایه جدید&nbsp;</b>پایه های تحصیلی مورد نظر را ایجاد کنید.</span>");
$('#noneRecord').show();
$('#foundRecord').hide();
}
},'json');

aminicompeng
شنبه 08 بهمن 1390, 16:13 عصر
ممنون از لطفتون ، کاش یه مثال با Asp.net می گذاشتید. مرسی

ahmad156
پنج شنبه 13 بهمن 1390, 09:09 صبح
function getDetail( id) {

var option = {
type: "Post",
url: "Default.aspx/GetDetail",
data: "{ id:" + id + " }",
dataType: "json",
cache: false,
contentType: "application/json; charset=utf-8",
success: function (data) {
var _html = "<table id='list'><tr><th colspan='2'>جزییات</th></tr>";
_html += "<tr><td>نام:</td><td>" + data.d + "</td></tr>";
_html += "</table>";
$('#order').html(_html);
});
},
error: function () {
alert("Error");
}
};
$.ajax(option);
}
و تابع GetDetail رو به صورت زیر تعریف کن
<Services.WebMethod()> _
Public Shared Function GetDetail(ByVal id As Integer)
return id
End Function

البته میتونی از وب سرویس ها هم استفاده کنی
که البته توی GetDetail میتونی داده ها رو از DataBase بخونی

e107365
پنج شنبه 13 بهمن 1390, 13:11 عصر
با جی کوئری نمی تونی به دیتا بیس اطلاعات وارد کنی و فقط می تونی از متود ایجکس جی کوئری استفاده کنی که اطلاعات رو به یک تابع پی اچ پی یا ای اس پی بفرستی و اون اطلاعت رو به دیتا بیس وارد کنه.
بهترین چیزی که می تونی بسازی اینه که از منوهای sortable جی کوئری یو آی استفاده کنی تا کاربر خودش مراحل رو به صورت دراگ/دراپ مرنب بکنه. هر بار که منو مرتب شد اون ترتیب رو با ایجکس به فایل پی اچ پی بفرست (یا ای اس پی) تا ترتیب انتخاب مراحل بر اساس ترتیب منو باشه.