View Full Version : ریموت نشدن از طریق IP Valid
AriaGlobal
شنبه 08 بهمن 1390, 12:29 عصر
با سلام، بنده در اداره سروري داریم که یک IP Valid هم روش ست کردیم و در کل شبکه اداره این سرور از طریق IP داخلي ریموت میشه و اما از طریق IP Valid از بیرون اداره و از طریق اینترنت ریموت نمیشه، پرسجو کردم مثل اینکه مدیر شبکه قبلي پینگ ایپی ولید رو بسته و از طریق IP Valid نمیشه ریموت کرد و به پورت ها هم وصل شد. براي رفع این مشکل چکار باید بکنم لطفا راهنمايي کنید.
با تشکر.
AriaGlobal
یک شنبه 09 بهمن 1390, 15:40 عصر
واقعا کسي نیست که بتونه کمکم کنه ؟؟؟؟
khosroanjam
چهارشنبه 12 بهمن 1390, 08:58 صبح
دوستان مهندس شبکه سوال خوبیه ها کسی نیست
razeghi_loved
چهارشنبه 12 بهمن 1390, 12:52 عصر
یعنی پراکسی سر راحت هست؟ اگر آره خوب اون ای پی خودت را و پورت مورد نظر را باز کن همین
hraeissi
پنج شنبه 13 بهمن 1390, 18:18 عصر
با سلام، بنده در اداره سروري داریم که یک IP Valid هم روش ست کردیم و در کل شبکه اداره این سرور از طریق IP داخلي ریموت میشه و اما از طریق IP Valid از بیرون اداره و از طریق اینترنت ریموت نمیشه، پرسجو کردم مثل اینکه مدیر شبکه قبلي پینگ ایپی ولید رو بسته و از طریق IP Valid نمیشه ریموت کرد و به پورت ها هم وصل شد. براي رفع این مشکل چکار باید بکنم لطفا راهنمايي کنید.
با تشکر.
دوست من برای آنکه شما بتوانید این کار را انجام انجام دهید به مواردی نیاز است که به چند مورد آن اشاره می کنم .
1- در صورت داشتن سرویس ADSL بایستی روی مودم خود با استفاده از Virtual Servers واقع در بخش NAT مودم ،پورت 3389 را به سرور مربوطه هدایت می کنید .
2- در صورت داشتن سرویس وایرلس و فایروال نیز این امر باید با استفاده از Policy های تعریف شده بر روی فایروال عملی شود .
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.