View Full Version : ساخت وی پی ان در سرور مجازی
ali.diny
شنبه 08 بهمن 1390, 21:27 عصر
سلام دوستان من تو سرور مجازیم می تونم ساکس بسازم با نر افزار CCproksi کسی برنامه ای یا راهی برای ساخت وی پی ان نداره منظورم ساکس و اچ تی تی پی اس نیست وی پی ان L2TTP وPPTP هست.
Mask
یک شنبه 09 بهمن 1390, 09:50 صبح
فکر نکنم همزمان بشه همچین کاری کرد.
ali.diny
یک شنبه 09 بهمن 1390, 14:54 عصر
من از دوستم پرسیدم گفت برنامه ای با اسم IPsec هست.
نمی دونم همزمان میشه هردوتاشونو استفاده کرد یا نه راستی بچه ها من سرورم رمش 256 هست وقتی ساکس میسازم سرع دانلود نسبتا خوبه ولی سرعت مرور اصلا تکون نمی خوره من کار کردن با ccproxy رو کامل بلد نیستم گفتم شاید از تنظیماتم باشه یا شاید از پایین بودن سرورم باشه اگه از سرور من هست لطفا بهم بگید که ه چیز رو تو سرور ارتقاع بدم مثلا RAM رو ارتقاع بدم سرعت بالا میره؟؟؟؟؟؟
ali.diny
سه شنبه 11 بهمن 1390, 23:08 عصر
جواب بدید لطفا
hjran abdpor
سه شنبه 11 بهمن 1390, 23:55 عصر
با سلام.
مسلما برای سرورها رم 256 کافی نیست :متعجب: ، بستگی به تعداد کاربران تون داره که چه تعداد همزمان به سرور وصل بشن .
بحث IPSec یه مقوله ی جدا است که تو لایه Network مدل OSI فعالیت میکند پس یکم انعطاف پذیری اون پایین میاد ولی امنیت خوبی داره !!!!!
ali.diny
جمعه 21 بهمن 1390, 10:12 صبح
سلام مجدد من رمم رو 1گیگ کردم الان می خوام وی چی اخ pptp بزنم لطفا آموزش تصویری و نرم افزار ساخت این نوع وی چی اخ رو بزارید.
I Am XFTM
شنبه 22 بهمن 1390, 21:56 عصر
بله میشه برو Nttacpluse رو نسب کن روی سرورت کن میتونی هم زمان هم ساکس بدی و هم چیزی پیز ان بدی!
اگه مشکلی داشتی بهم اطلاع بده اوکیتون کنم!
تشکر یادت نره
I Am XFTM
شنبه 22 بهمن 1390, 21:57 عصر
سلام مجدد من رمم رو 1گیگ کردم الان می خوام وی چی اخ pptp بزنم لطفا آموزش تصویری و نرم افزار ساخت این نوع وی چی اخ رو بزارید.
بله میشه برو Nttacpluse رو نسب کن روی سرورت کن میتونی هم زمان هم ساکس بدی و هم چیزی پیز ان بدی!
اگه مشکلی داشتی بهم اطلاع بده اوکیتون کنم!
تشکر یادت نره
ali.diny
پنج شنبه 18 اسفند 1390, 23:47 عصر
سرعت pptp خیلی کمه من بلد نیستم l2tp بزنم لطفا آموزش کانفیق کردن اونو هم به صورت تصویری بزارید ممنون.
oilioali
چهارشنبه 23 فروردین 1391, 10:20 صبح
سلام به همه دوستان
امیدوارم این تاپیک هنوز باز باشه
منم وی خوام چی وی ان درست کنم
با برنامه Nttacpluse اما هر کاری میکنم درست نمیشه
تو رو خدا یکی بیاد به من کمک کنه .کسی که بلده بیاد رو سیستم من درست کنه تا منم ببینم
.خواهش میکنم کمکککککم کنید .
ممنون:گریه:
oilioali
چهارشنبه 23 فروردین 1391, 10:22 صبح
سلام
بیاین جواب ما رو هم بدین ممنون میشم
خیلی به کمک نیاز دارم
ممنون
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.