View Full Version : مشكل در كامپايل
mehdijoooon
یک شنبه 09 بهمن 1390, 03:50 صبح
سلام دوستان
من يه برنامه نوشتم كامل شده و رو سيستم جواب ميده حالا Exe ميسازم و اجرا ميكنم اما اجرا نميشه و فقط يه صداي! ارور ميده نه پيغام خطا و نه هيچي...
SlowCode
یک شنبه 09 بهمن 1390, 12:05 عصر
اگه ممکنه پروژه رو بذارید تا بررسی بشه.
محسن واژدی
سه شنبه 11 بهمن 1390, 23:47 عصر
سلام
اگر از فایل manifest در کنار فایل کمپایل شده برنامه تون استفاده کردین، ممکنه این خطا بخاطر این موضوع باشد،
برای بررسی این مورد هم میتوانید با مراجعه به properties فایل کمپایل شده گزینه "Disable visual theme" را روشن سپس برنامه را اجرا کنید، که اگر خطایی نداد به احتمال خیلی قوی مشکل از همین مورد است
در این صورت apiی زیر را در ماژول برنامه کپی کنید:
Private Declare Sub InitCommonControls Lib "comctl32" ()
پس دستور آنرا (InitCommonControls ) در روال main یا initialize فرم قرار بدین
موفق باشید
mehdijoooon
چهارشنبه 12 بهمن 1390, 13:35 عصر
سلام با سپاس مشكل حل شد
من يكي يكي همه فرم ها رو Remove كردم.تو يه فرم يه تكست باكس بود كه با حذف اون درست شد،تكست هم مشكلي نداشت يه كد Shamsi date توش بود..حذف كردم دوباره روي فرم آوردم درست شد آخرش هم نفهميدم مشكلش از چي بود اما به هر حال ويژواله ديگه!!حالا توي 40 تا فرم شما فرض كنيد كه يكي يكي فرم ها و كنترل ها رو حذف كنيد تا بفهميد مشكل از كجاست..
MOJSOFT
چهارشنبه 12 بهمن 1390, 23:47 عصر
سلام دوست من
نمیدونم که مشکلت حل شده یا نه ولی با این حال مطلبی رو عرض میکنم شاید به درد دیگر دوستانمون بخوره
در ویندوز های جدید که ارائه میشه ویژال بیسیک به راحتی تمام نمیتونه خودشو نشون بده . به نوعی میشه گفت نمیتونه با کد های جدید و بروز ویندوز ها نمیتونه خودشو به زبان قدیم تبدیل کنه...
من روی سیستم خودم ویندوز xp ورژن 2009 نصب کردم با ویژال بیسیک 2009 از سایت 4DOWNLOADS
که نرم افزار ویژال بیسیک با اکتیو های جدید ساخته شده و به صورت خودکار زمان کامپایل خودش کد های اشتباه و یا اگر TEXT که وجود نداره رو بزاری خطا میده
یه روز من نرم افزار نمایشگاه اتومبیل رو تمام کردم و فقط میخواستم کامپایلش کنم وقتی کامپایل کردم لودینگ بارش همه رو خوند و موقع ساخت فایل اجرایی یه خطایی داد که شاید هیچکس ندیده باشه ولی بازم آدمیه شاید دیده باشید :
http://up98.org/upload/server1/01/a/0oeboobhqdo9tergtiez.jpg
ویندوز عوض کردم ... نشد .... ویژال بیسیک نسخه های مختلفت تست کردم .....نشد....
آخرین راه حل که شاید کمتر کسی به سمتش رفته باشه:
یه پروژه جدید ساختم ولی فرم ها رو لود کردم و با یه نام دیگه ذخیره کردم...
درست شد
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.