ورود

View Full Version : اعمال فوکوس به فرم فرزند از فرم والد در حالتی که فرم فرزند با Storyboard نمایش داده می شه

PetekDincos
یک شنبه 09 بهمن 1390, 10:38 صبح
با سلام
من تو یه برنامه یه فرم اصلی دارم که از این فرم اصلی فرم های دیگه رو فراخوانی می کنم و چون فرم های دیگه Maximized نیستند و هنگام ShowDialog کردن فرم های دیگه از فرم اصلی من می یام و یه Rectangle رو با استفاده از دو تا Storyboard یکی برای نمایش انیمیشنی Rect (که در فرم اصلی می یاشه) هنگام نمایش فرم فرزند و یکی برای Hide کردن Rect هنگام بستن فرم فرزند استفاده می کنم اما در هنگام نمایش با استفاده از Storyboard چون مدت زمان نمایش Storyborad بیشتر از زمان لود فرم فرزند وقت می بره فوکوس به فرم فرزند اعمال نمی شه و روی Rect باقی می مونه که می خوام فرکوس به فرم فرزند اعمال بشه برای این چیکار کنم با تشکر

مهدی فرزاد
پنج شنبه 13 بهمن 1390, 08:39 صبح
سلام
شما میتونید از اونت Completed مربوط به Stopryboard استفاده کنید و با تمام شدن اون فکوس رو به فرم فرزند انتقال بدید

PetekDincos
پنج شنبه 13 بهمن 1390, 10:25 صبح
با سلام آقای فرزاد
من یه نمونه از کاری که انجام می دم رو درست کردم لطفا بررسی کنید که چیکار انجام بدم با تشکر

مهدی فرزاد
جمعه 14 بهمن 1390, 18:34 عصر
سلام
آقا کلی مارو سرکار گذاشتی
این کار به علت بکگراند ورکر بود که گذاشتی و با برداشتن اون موضوع حل میشه

اما در کل این روش کار با UserControl درست نیست
من حالت صحیح رو برات میگذارم

PetekDincos
جمعه 14 بهمن 1390, 21:50 عصر
با سلام دوست عزیز
آیا ایراد کار از این روشی بود که برای کار با منو (UserControl) استفاده کرده بودم یا از جای دیگه ای و در مورد BackgroundWorker استفاده شده چون فرمم سنگینه و لودش زمان می بره خواستم اون روشبیه سازی کنم و من BackgroundWorker رو فعال کردم جواب می داد و آیا برای منو برای تمام آیتم هاش باید این شیوه ای که شما استفاده کردید رو انجام بدم یا راه دیگه ای نیز وجود داره با تشکر

PetekDincos
جمعه 14 بهمن 1390, 22:28 عصر
با سلام
من مشکل رو پیدا کردم مشکل از این بود که من تو لود فرم می یام IsEnable اش رو False می کنم بعد در BackgroundWorker در متد Complete می یام در انتها IsEnable رو برابر True می کنم . آیا برای این راهی وجود نداره که بتونم این کار رو انجام بدم با تشکر

PetekDincos
جمعه 14 بهمن 1390, 22:36 عصر
با سلام
برای این مشکل هم باید بعد از Enable کردن فرم در متد Complete باید Focus رو نیز به فرم داد به همین سادگی یه Focus ناقابل سر کارمون گذاشته بود با تشکر