ورود

View Full Version : به هم ریختن کنترل های توی فرم، هنگام عوض کردن رزولیشن ...

mahdi5121
یک شنبه 09 بهمن 1390, 13:46 عصر
سلام...
من یه فرم دارم که فرم ویندوزی هست؛ توی این فرم، سه تا گروپ باکس هست که توی این گروپ باکس ها، کنترلهایی هست؛ مشکل این جاست که وقتی رزولیشن صفحه مانیتور رو کم می کنم یا فرم رو کوچیک و بزرگ کنم، همه چیز می ریزه به هم؛ حالا می خوام ببینم چطور می شه از طریق Wpf این مشکل رو حل کرد.

aghayex
یک شنبه 09 بهمن 1390, 21:18 عصر
یه سوال ؟ شما این برنامه ای که می گید رو با wpf نوشتید ؟
اگه با wpf نوشتید تا می تونید نباید از خصوصیت های طول و عرض شی استفاده کنید و با مارگین های شی کار کنید .

mahdi5121
یک شنبه 09 بهمن 1390, 23:58 عصر
نه همون طور که گفتم از Windows Forms Application استفاده کردم،اما می خوام به خاطر اینکه کنترل ها تو هر رزولیشنی درست نمایش داده بشند از Wpf Application استفاده کنم.
راستی بایدیه پروژه ی جدید WpfApplication درست کنم و کد ها رو دوباره توش کپی کنم؟ چه جوریه؟
راستی اینم بگم که من قبلا" پروژه Wpf ننوشتم.

aghayex
چهارشنبه 12 بهمن 1390, 16:01 عصر
wpf یه تکنولوپی هست تا یه زبان و تا حالا این دو تکنولوپی با دو زبان سی شارپ و وی بی ارائه شده بسته به اینکه به هر کدوم از این دو زبان تسلط داری می تونی با wpf کار کنی این تکنولوپی برای طراحی ظاهری برنامه از زبان xaml استفاده می کنه ( این به این معنی نیست که شما ابزار های برنامه نویسی یا همون کنترل ها رو در کنارت نداشته باشی ) و برای دستور دهی به کنترل ها از اون دو زبان ( سی شارپ یا وبی ) بهره می بره . بقیشو برو جزوه ی آقای کیانی که تو تالار wpf هست رو دانلود کن و بخون .

in_chand_nafar
چهارشنبه 12 بهمن 1390, 20:57 عصر
براي Layout‌بندي از Grid و... (استفاده درصت از عناصر Layout‌ بندي) استفاده كن و بعد از عوض شدن رزولوشن حالش رو ببر
براي ابزارهايت مي تواني از ابزارهاي جديد Devexpress كه در WPF (اكثر ابزارهايش) RTL را پشتيباني ميكنه استفاده كن
http://www.nikamooz.com/index.php?option=com_content&view=category&id=50&Itemid=119
http://devexpress.com/Subscriptions/DXperience/wpf-features.xml
موفق باشيد

میلاد رئیسی
پنج شنبه 13 بهمن 1390, 21:16 عصر
نه همون طور که گفتم از Windows Forms Application استفاده کردم،اما می خوام به خاطر اینکه کنترل ها تو هر رزولیشنی درست نمایش داده بشند از Wpf Application استفاده کنم.
راستی بایدیه پروژه ی جدید WpfApplication درست کنم و کد ها رو دوباره توش کپی کنم؟ چه جوریه؟
راستی اینم بگم که من قبلا" پروژه Wpf ننوشتم.

سلام .
دوست عزیز میتونید از خاصیت Anchor و یا Dock عناصر استفاده کنید و از به هم ریختن فرم جلوگیری کنید .
من یک نمونه برای شما ذکر میکنم . امید وارم تونسته باشم کمکتون کنم .