View Full Version : چگونه یک Dll از ابزارهام برای برنامه های تحت وب درست کنم؟؟
molana alavi
دوشنبه 10 بهمن 1390, 00:05 صبح
سلام
یه 8 سالی هست که دارم Windows Application کار می کنم و برای انجام یه پروژه ای الان دارم ASP رو یاد می گیرم که اول کار با مشکل جدی مواجه شدم
تو Windows یه Class Library داشتم که همه ابزارهام توش بود مثلا یک فرم Parent که همه فرم هائی که در تمام پروژه ها می ساختم از اون ارث بری می کرد اینجوری وقتی اون رو بروز می کردم این بروز رسانی در تمام پروژه هام اعمال می شد الان می خوام یه همچین کاری تحت وب انجام بدم و می خوام یک فایل dll درست کنم که مثلا یه Master Page توشه که همه Page هام از اون استفاده کنن اما موقعی که می خوام یک Page بسازم Mater Page ای که داخل Dll هستش رو نمی بینه و فقط master Pageهای داخل همون پروژه رو می بینه آیا امکان همچین کاری تحت وب اصلا وجود داره؟
اگه نداره چجوری این مدیریت رو تحت وب انجام می دین مثلا همین Master Pageرو وقتی تغییر می دین باید برید همه پروژه هاتون رو یه دونه یه دونه باز کنید و تغییر مورد نظر رو اعمال کنید!!!!!!:متعجب::گریه:
Saman Hashemi
دوشنبه 10 بهمن 1390, 07:34 صبح
اصلا فلسفه مستر پیج اینه که قسمت هایی که چند صفحه با هم اشتراک دارند در قالب یک صفحه بسازید و ازش ارث بری کنید و وقتی تغییری دادید توی همه اون صفحات اعمال بشه احتمالا شما به شیوه ی صحیح ازش استفاده نکردید، مستر پیج و یه صفحه نمونه بذارید تا بهتر بشه کمکتون کرد...!
mehran_sh_t
دوشنبه 10 بهمن 1390, 08:59 صبح
می خوام یک فایل dll درست کنم که مثلا یه Master Page توشه که همه Page هام از اون استفاده کنن اما موقعی که می خوام یک Page بسازم Mater Page ای که داخل Dll هستش رو نمی بینه
سلام.
جناب هاشمی فکر کنم سوال رو متوجه نشدین، آقای علوی می خوان یک masterpage رو در یک dll قرار بدن!
دوست عزیز، تا جایی که من می دونم، همچین چیزی امکان پذیر نیست، چون شما برای آدرس دهی masterpage، با استفاده از dll چطور می خواید آدرس بدید؟
raziee
دوشنبه 10 بهمن 1390, 09:26 صبح
سلام
یه 8 سالی هست که دارم Windows Application کار می کنم و برای انجام یه پروژه ای الان دارم ASP رو یاد می گیرم که اول کار با مشکل جدی مواجه شدم
تو Windows یه Class Library داشتم که همه ابزارهام توش بود مثلا یک فرم Parent که همه فرم هائی که در تمام پروژه ها می ساختم از اون ارث بری می کرد اینجوری وقتی اون رو بروز می کردم این بروز رسانی در تمام پروژه هام اعمال می شد الان می خوام یه همچین کاری تحت وب انجام بدم و می خوام یک فایل dll درست کنم که مثلا یه Master Page توشه که همه Page هام از اون استفاده کنن اما موقعی که می خوام یک Page بسازم Mater Page ای که داخل Dll هستش رو نمی بینه و فقط master Pageهای داخل همون پروژه رو می بینه آیا امکان همچین کاری تحت وب اصلا وجود داره؟
اگه نداره چجوری این مدیریت رو تحت وب انجام می دین مثلا همین Master Pageرو وقتی تغییر می دین باید برید همه پروژه هاتون رو یه دونه یه دونه باز کنید و تغییر مورد نظر رو اعمال کنید!!!!!!:متعجب::گریه:
با سلام.
برای تغییر قالب کل صفحات راه های مختلفی هست که بسته به این که صفحات شما به چه شکل طراحی شده اند و محتویات یک صفحه چجوری ساخته میشه فرق دارند.
اگه شما تعداد صفحه واقعی دارید میتونید در زمان اجرا (Run Time) فایل MasterPage ای که میخواهید رو بهش معرفی کنید تا با MasterPage صفحه Render بشه.
protected override void OnPreInit(EventArgs e)
{
this.MasterPageFile = "Black.Master";
base.OnPreInit(e);
}
باید توجه داشته باشید که در این روش نام و تعداد ContentPlaceHolder استفاده شده در MasterPage ها باید با هم برابر باشند.
alonemm
دوشنبه 10 بهمن 1390, 15:09 عصر
سلام
باسلام:
اگر نیاز به ارث بری به این شکل دارید میتوند اشیا و متدهاتون رو داخل یک کلاس تعریف کنید که این کلاس خود از :
System.Web.UI.Page
مشتق شده باشه و بقیه صفحاتتون از این کلاس به عنوان کلاس پایه استفاده کنند.
موفق باشید.
molana alavi
دوشنبه 10 بهمن 1390, 22:16 عصر
با تشکر از دوستان
Master Page دینامیکی که گفتین راه حلش هستش
ظاهرا منطق وب با ویندوز خیلی متفاوت هستش
ممنون برای راهنمائیتون
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.