ورود

View Full Version : سوال: سرعت رند کردن کارت گرافیک انبرد یا خارجی برای پردازش directx بیشتر است

abasfar
دوشنبه 10 بهمن 1390, 12:08 عصر
سلام
من یک برنامه نوشتم که بازی نیست و یک برنامه تجاری است که مقدار کمی گرافیک بالا داره که من از directx استفاده کردم
حالا مسئولان این شرکت میخوان سیستم برای کارمندان بخرند و از من مشاوره میخواند که از چه سیستمی استفاده نماییم که برنامه به صورت استاندارد اجرا بشه برای من زیاد کیفیت مهم نیست اما پردازش مهم است
ایا کارت گرافیکی مجزا از پردازشگر اصلی CPU برای کارهای خودش استفاده میکنه اگه استفاده میکنه تا چه اندازه؟
ایا directx گزینه ای برای مدیریت سطح صفر داره؟

amin1softco
دوشنبه 10 بهمن 1390, 13:56 عصر
به نظرم اگه زیاد سنگین نیست یک کامپیوتر با مشخصات معمولی کفاف میده با یک کارت گرافیک.

ایا کارت گرافیکی مجزا از پردازشگر اصلی [از] CPU برای کارهای خودش استفاده میکنه اگه استفاده میکنه تا چه اندازه؟
برای کار های خودش در شرایط معمولی استفاده نمی کنه و حتی شما می تونید با نرم افزار هایی مثل NVIDIA Nexus تمام محاسبات را برعهده GPU بگذارید و نتیجه رو به CPU برگردونید.

ایا directx گزینه ای برای مدیریت سطح صفر داره؟
سطح پایین شنیدم ولی سطح صفر !!؟
http://msdn.microsoft.com/en-us/library/windows/desktop/bb205075%28v=vs.85%29.aspx

IamOverlord
دوشنبه 10 بهمن 1390, 15:02 عصر
احتمالا منظورشون Ring 0 بوده، که در محیط سیستم عامل نمی ذارن به این Ring دسترسی داشته باشی.

abasfar
دوشنبه 10 بهمن 1390, 15:18 عصر
به نظرم اگه زیاد سنگین نیست یک کامپیوتر با مشخصات معمولی کفاف میده با یک کارت گرافیک.

برای کار های خودش در شرایط معمولی استفاده نمی کنه و حتی شما می تونید با نرم افزار هایی مثل NVIDIA Nexus تمام محاسبات را برعهده GPU بگذارید و نتیجه رو به CPU برگردونید.

سطح پایین شنیدم ولی سطح صفر !!؟
http://msdn.microsoft.com/en-us/library/windows/desktop/bb205075%28v=vs.85%29.aspx

ممنون از جواب شما
حالا نمیشد گیر ندید:خجالت:
من گرافیک را چند سال پیش پاس کردم و از ان به بعد دنبالش نبودم
اصطلاحات از یادم رفته البته 20 گرفته بودم ها !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

احتمالا منظورشون Ring 0 بوده، که در محیط سیستم عامل نمی ذارن به این Ring دسترسی داشته باشی.
بله منظورم این بود، که با جواب شما هم به نتیجه رسیدم
ممنون

پس نتیجه گیری میشود که یک کارت گرافیک مجزا بهتر داشته باشه
حالا من برای کنترل GPUبا NVIDIA Nexus مجوز لازم برای کد نویسی را ایا دارم
یا نه نمیتونم لایبری را کنترل کنم باید دستی این کارها رو انجام بدم

amin1softco
دوشنبه 10 بهمن 1390, 18:35 عصر
حالا من برای کنترل GPUبا NVIDIA Nexus مجوز لازم برای کد نویسی را ایا دارم
یا نه نمیتونم لایبری را کنترل کنم باید دستی این کارها رو انجام بدم

بله شما دسترسی کامل دارید یک سرچ بزنید خودتون متوجه می شید
در انجمن های خوده سایت nvidia بحث شده به صورت مفصل و بازم
در این لینک http://www.slideshare.net/NVIDIA/1023-gtc09 توضیح داده شده

Ananas
شنبه 13 اسفند 1390, 00:17 صبح
سلام.
من یه برنامه با دایرکت تریدی داشتم که روی گرافیک آنبرد کار نمیکنه ولی روی سیستمایی که کارت کرافیک دارن کار میکنه. اگه با کارت گرافیک جدا امتحانش کردی ممکنه برنامتون روی سیستمای آنبرد دچار مشکل بشه یا کد برنامه احتیاج به اصلاحات پیدا کنه. بهتره رو یه سیستم آنبرد امتحان کنی و مقایسه کنی. نرن یدفه کلی هزینه کنن بعد ببینی برنامت درست کار نمیکنه!
دایرکت ایکسه دیگه اگه سخت افزارشون چیزی رو که استفاده کردی پشتیبانی نکنه ممکنه شبیه سازی نرم افزاری نکنه و برنامه کار نکنه مگه اینکه قابلیت های سخت افزار رو تو برنامت کاملا شمارش کرده باشی و بر حسب قابلیتهای سخت افزار کابر ازش کار بخوای.
به نظرم اگه می خوای دچار مشکل نشی مدل کارت گرافیک خودتو یا یه سیستم که قبلا با اون برنامتو امتحان کردی درست کار کرده ، بهشون پیشنهاد بدی.