View Full Version : نصب سون روی سون اورجینال (چه اشتباهی)
farhang_mehr
دوشنبه 10 بهمن 1390, 12:25 عصر
باسلام همون طور که از عنوان مشخصه شاهکار بنده اینه که روی سون اورجینال لپ تاب یه سون دیگه نصب کردم
:خجالت:
البته موقع نصب سون پوشه های سون قبلی رو در یه پوشه به اسم windows.old ذخیره کرده حالا چطور میتونم سون اورجینال رو برگردونم؟
AliReza Vafakhah
دوشنبه 10 بهمن 1390, 14:25 عصر
از نرم افزار Easy BCD (http://neosmart.net/EasyBCD/) و یا DualBootPro (http://p30download.com/fa/entry/32544/software/utilities/disk-tools/دانلود-dualbootpro-نرم-افزار-تغییر-ویژگی-های-صفحه-انتخاب-ویندوز/) جهت ویرایش boot ویندوزتون استفاده کنید و نسخه ای را که می خواهید راحت پاک کنید
shedayat
دوشنبه 10 بهمن 1390, 16:04 عصر
خوب ویندز اوریجینال با ویندوز کرک شده چه فرقی داره؟ (به غیر از مشکل آپدیت شدن)
farhang_mehr
دوشنبه 10 بهمن 1390, 16:10 عصر
ولی من نمیخوام پاک کنم بلکه نسخه ای رو که حذف شده میخوام برگردونم
AliReza Vafakhah
دوشنبه 10 بهمن 1390, 18:56 عصر
ولی من نمیخوام پاک کنم بلکه نسخه ای رو که حذف شده میخوام برگردونم
این طور که شما در پست اولتون گفتید من برداشت کردم که درایو C رو فرمت نکردید ، چرا چون یه پوشه به نام Windows.Old دارین. و این پوشه زمانی به وجود میاد که در درایو نسخه ای دیگه از ویندوز نصب باشه.
حالا یه خرده کار شما سخت شده اما تا جایی که من احتمال میدم شدنی هست در صورت حذف نشدن فایلهاتون. با همون نرم افزارهایی که در پست 2 معرفی کردم باید بوت ویندوز اورجینال رو برگردونید.
#target
دوشنبه 10 بهمن 1390, 22:37 عصر
اگه لپتاپه پارتیشن Recovery نداره .؟ اگه هست که میتونید به تنظیمات کارخانه برگردید ! (روشش بسته به شرکت سازنده فرق می کنه)
محسن شامحمدی
چهارشنبه 12 بهمن 1390, 18:32 عصر
می تونید برید توی msconfig و از تب دوم دکمه ویرایش فایل boot.ini رو بزنید و هر ویندوزی رو که دوست دارید اسمشو از توی لیست حذف کنید و حتی مسیر ویندوز رو تغییر بدید.(مثلا یک ویندوزتون رو توی D بریزید و توی این فایل هم آدرس D رو بدید.ویندوز دومتون به راحتی از توی D بارگذاری می شه.)
salehbagheri
پنج شنبه 13 بهمن 1390, 00:07 صبح
اگه ویندوز شما واقعاً Original بوده باشه، برچسب Product Key از طرف شرکت Microsoft در زیر لپتاپ موجوده!
کافیه هنگام نصب ویندوز جدید، نوع ویندوز (Home، Business، Ultimate و ...) که در همان برچسب زیر لپتاپ ذکر شده رو انتخاب کنید و هنگام درخواست Key رمز مذکور رو وارد کنید!
در صورت نبود چنین برچسبی، تلاشی برای بازگرداندن ویندوز قبلی نکنید چرا که قلابیه!
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.