View Full Version : آموزش و نکاتی در ویژوال
احمد رایان
چهارشنبه 25 آبان 1384, 03:41 صبح
قابل دوستان رو نداره امیدوارم مفید واقع بشه اگه دوستان نظرشون روهم بگن ممنون میشم تا اگه مفید بود دفعه بعد از این جور چیزها اگه پیدا شد بذارم
dr_g
چهارشنبه 25 آبان 1384, 18:10 عصر
مرسی دستت درد نکنه،بله مفید بود
mhddns
چهارشنبه 25 آبان 1384, 18:21 عصر
[QUOTE]عالی بود دوست عزیز
heidarnia_maryam
دوشنبه 30 آبان 1384, 07:56 صبح
اخطار دوم
خانم محترم شما در یک سایت برنامه نویسی تشریف دارید
نیازی به تعریف و ارائه سن شما خودتون نیست .
این دومین اخطار ( به جز اخطار خصوصی است دفعه بعد برخورد میکنم )
vbapr2005
دوشنبه 30 آبان 1384, 12:37 عصر
احمد دستت درد نکنه. دارم دانلودش کردم. ببینم firasbh@yahoo.com خودتی؟ ای ول پسر، دست ما رو هم بگیر. فقط اگه یه چیزی تو همین مایه ها برای دات نت داری خواهش میکنم اون رو هم بذار
مریم خانم شما میتونید کتاب آقای سید امیر احسانی رو بگیرید : الان آدرسش اینه : http://vbapr.persiangig.com/VB%206.o%20EBooks/
البته من با این کتاب تو همین سایت آشنا شدم پس اگه بگردید چیز های دیگه ای هم پیدا می کنید.
ehsan_ansaripoor
سه شنبه 01 آذر 1384, 00:30 صبح
آقا یه دنیا ممنون
موفق باشی
احمد رایان
چهارشنبه 02 آذر 1384, 03:46 صبح
سلام دوستان
البته این آموزشها همانطور که دیدید قسمت دومش بود قسمت اولش زیاد پیشرفته نبود اما برای اینکه مجموعتون کامل باشه قسمت اولش رو هم اینجا میگذارم
موفق باشید
ببینم firasbh@yahoo.com خودتی؟
نه! اما دستش درد نکنه
bahman1
سه شنبه 22 آذر 1384, 21:09 عصر
Salam
vaght darin javabe in soal ha ro bedin gir kardam
37)برنامه ای بنویسید که دو عدد را از ورودی خوانده حاصل ضرب دو عدد صحیح را بدون استفاده از عملگر ضرب نمایش دهد.
-------------------------------------
38)برنامه ای بنویسید که عدد صحیح را خوانده و ارقام غیر صفر آن را نمایش دهد.
39)برنامه ای بنویسید که ماشین حساب ساده ای را طراحی کند.دکمه های / * - + :
40)برنامه ای بنویسید که یک عدد را خوانده و تعداد ارقام آن را که بر 2 یا 3 بخش پذیر باشد چاپ کند.
41)برنامه ای بنویسید که شماره کارمندی وحقوق یک کارمند را در یافت کرده بر اساس تعریف زیر مالیات آن را محاسبه کرده و به خروجی ببرد.
از مالیات معاف : 460000 =>حقوق
10 درصد نسبت به مازاد 560000 =>حقوق=> 460001
13/5درصد نسبت به مازاد 760000 =>حقوق=> 560001
25 درصد نسبت به مازاد 760000 =>حقوق
43)برنامه ای بنویسید که 3 عدد را خوانده توسط تابعی مشخص کنید که کدام عدد بزرگ تر است.
44)برنامه ای بنویسید که حقوق کارمندی را توسط یک کادر متنی گرفته و برای این، بیمه را توسط فرمول زیر محاسبه کند (حقوق×%7=بیمه) سپس در دو کادر دیگر مبلغ بیمه و سپس حقوق خالص را با توجه به کسر بیمه نمایش دهد. (بیمه - حقوق=حقوق خالص) تمام عملیات بالا روی دکمه انجام شود.
45)توسط کادری حقوق کارمندی گرفته شود و مالیات آن را بر حسب فرمول زیر با کلیک روی دکمه Maliat در کادر 2 نمایش دهد .سپس با کلیک روی دکمه Fin با کسر مالیات از حقوق دریافتی ، حقوق خالص را در کادر 3 نمایش دهد.
مالیات مطابق فرمول :
اگر 400000 =>حقوق مالیات ندارد
اگر 400000 < حقوق آنگاه 400000) - حقوق) 10%* = مالیات
مالیات – حقوق = حقوق خالص
47)برنامه ای بنویسید که 3 دکمه Up,Down,Exit ر اروی فرم ایجاد کرده که با کلیک بر روی Up فرم به بالا حرکت کرده وبا کلیک بر دکمهDown فرم به پایین حرکت کرده و با کلیک بر رویExit از برنامه خارج شود.
48)برنامه بنویسید که یک رشته را از ورودی خوانده و آن را به طور معکوس در خروجی چاپ کند.
ABC--->CBA
49)برنامه ای بنویسید که که 2دکمه Blue,Red را روی فرم ایجاد کرده که با فشردن Blue رنگ فرم آبی و با فشردنRed رنگ فرم قرمز گردد.
50)برنامه ای بنویسید که 2 دکمه Circle,Color را روی فرم ایجاد کرده که با فشردن Circle یک دایره توپر به شعاع دلخواه را ایجاد کرده و با فشردن Color رنگ داخل دایره هر 10 ثانیه عوض شود.
khoshraftar
سه شنبه 22 آذر 1384, 23:08 عصر
احمد جان دستت درد نکنه ، عالی بود.
احمد رایان
چهارشنبه 23 آذر 1384, 03:33 صبح
vaght darin javabe in soal ha ro bedin gir kardam
دوست عزیز یک ضرب المثل معروف میگه
تنها راه برنامه نویس شدن برنامه نویسی است
برنامه هایی که شما نوشته اید برنامه هایی است که یک برنامه نویس تازه کار حتما باید به اونها جواب ده تا راه بیفته کمی فکر کنید اصلا برنامه های سختی نیست.
در ضمن تا جایی که من فهمیدم این سایت بیشتر برای رفع اشکالات و کمک به یکدیگر در نوشتن برنامه های پیشرفته که معمولا یکنفره نمیشه می باشه
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.