View Full Version : یک سوال از پایگاه داده vb
sima_dotNet
چهارشنبه 25 آبان 1384, 08:01 صبح
نمی دونم مشکل پروژم چی هست ؟؟اولش که نوشتمش کاملا کار می کرد ولی بعد از مدتی قسمت پایگاه داده با مشکل مواجه شده چطور بگمerror(send- dont send-debug
نمی دونم از این خطاهایی که می گه به ماکروسافت اطلاع بدین!!!!به کمکتون خیلی احتیاج دارم.حتی باز هم اونو در پروژه جدید نوشتم ولی نشد.در ضمن ویندوز منXP
است.و با وبی 6 نوشتمش.
mRizvandi
چهارشنبه 25 آبان 1384, 08:55 صبح
سلام
دوست عزیز شما یک مسله فرضی رو داری مطرح می کنی و منتظر جواب هستی: من برای پیدا شدن و مشخص شدن مسله یک راهنمایی دارم :: برای روالهای برنامه ات دستورات کشف خطا رو بنویس تا بهتره بشه مشخص کرد کجا خطا اتفاق می افته و مشکل از کجاست
;-)
ehsan_ansaripoor
چهارشنبه 25 آبان 1384, 22:54 عصر
دوست عزیز این Error ها معمولا یا از ریجستری ویندوزه یا اشکال پیدا کردن Dllهای ویندوز VB6 را یکبار پاک کن و دوباره نصب کن امیدوارم مشکلت حل بشه
sima_dotNet
پنج شنبه 26 آبان 1384, 06:20 صبح
از همه دوستان ممنونم .شاید فکرشو نکنین من ده بار هم شده که VB6 نصب کردم.ولی نشد آیا راه حل دیگه وجود داره؟؟؟؟خیلی به کمکتون احتیاج دارم.
ehsan_ansaripoor
پنج شنبه 26 آبان 1384, 17:01 عصر
دوست عزیز ممکنه نسخه VB6 مشکل داشته باشه سعی کن یک CD دیگه تهیه کنی و با اون نصب کنی اگه مشکلت حل نشد به احتمال زیاد یا مشکل ویندوزه یا مشکلات سخت افزاریه
رضا علوی
جمعه 27 آبان 1384, 02:17 صبح
لطفاً ذکر کنید از چه نوع کامپوننت هایی در برنامه استفاده کرده اید و بانک اطلاعاتی شما چیست و از چه نوع Provider برای ارتباط با بانک اطلاعاتی استفاده می کنید.
sima_dotNet
شنبه 28 آبان 1384, 06:36 صبح
مرسی از همه.آقا رضا من از پایگاه داده Access استفاده کردم وprovider:microsoft jet 4.0 oleDB provider و از Data &adodc استفاده کردم و برای گزارش گیری از Data reportلطفا اگر می تونید کمکم کنید!!!
ehsan_ansaripoor
شنبه 28 آبان 1384, 23:19 عصر
دوست عزیز یک نگاه به منوی Project گزینه Refrense پروژتون بندازید ممکنه DLL ی که قبلا استفاده می کردید الان تیک نخورده باشه
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.