ورود

View Full Version : مبتدی: کمک برای طراحی و دیزان یک صفحه وب

M.KH-SH
دوشنبه 10 بهمن 1390, 23:38 عصر
سلام
http://game.moe-bs.com/
وب سایت بالا رو امروز پیدا کردم و میخوام یک نمونه برای خودم از همین صفحه اولش طراحی کنم و با همین مشخصات
اگه امکان داره راهنمایی کنین چون هیچی بلد نیستم در مورد طراحی وب

Alfred188
سه شنبه 11 بهمن 1390, 11:46 صبح
سلام، اين سايت رو من طراحي كردم، چيش رو مي خواي بدوني؟

M.KH-SH
سه شنبه 11 بهمن 1390, 12:23 عصر
خیلی خوبه
دوست عزیز میشه قدم به قدم طراحی رو بهم بگی چون جدا تو این یک مورد مشکل اساسی دارم

دیروز که این آدرس رو خودت معرفی کردی دیدم و از ایده شما در بازی نویسی آنلاین بسیار خوشم اومد

میشه هم در مورد طراحی و هم در مورد ایده توضیح بدین و به چه چیزهایی برای ساخت یک بازی انلاین نیاز هست

Alfred188
سه شنبه 11 بهمن 1390, 13:36 عصر
راستش همیشه سعی می کنم چیزی که طراحی می کنم ظاهر ساده ای داشته باشه و بیشتر به کدهای پشت کار توجه می کنم،
برای این ساخت این بازی سعی کردم از همه امکانتی که سرور در اختیارم قرار داده بود استفاده کنم. اما در واقع برای ساخت یه بازی آنلاین نیاز هست که از یه سرور اختصاصی استفاده بشه تا همه چیز در اختیار بازی قرار بگیره.
هدف من تو ساخت این بازی بیشتر کسب تجربه و این که بتونم با دوستام که خیلی وقته ندیدمشون بازی کنیم و خوش باشیم.
تو این کار از Asp.net C# , javascript استفاده کردم. برا کلش هم از یه masterpage استفاده کردم. نوار منوی سیاه رنگ بالای صفحه و لینک های تغییر زبان تو مسترپیج قرار گرفتن. برای طراحی هم از Div و Css و Css3 استفاده کردم. و تو چند جا هم از table استفاده کردم.

M.KH-SH
سه شنبه 11 بهمن 1390, 14:13 عصر
خیلی خوب و زیبا کار کردین منم طراحی ساده و زیبا رو قبول دارم

من تا الان برنامه نویسی ویندوز رو انجام میدادم و چند روز بیشتر نیست که به سمت وب اومدم برای یاد گیری javascript باید از کجا شروع کنم؟
ایا css و css3 سخته؟

Alfred188
سه شنبه 11 بهمن 1390, 16:21 عصر
از این سایت استفاده کن، کمکت می کنه
http://www.w3schools.com/

اگه تگ های html رو بلدی که هیچ اگه نه اول با اونها شروع کن
مطمئن باش اگه علاقه داشته باشی هیچ کاری سخت نیست

M.KH-SH
سه شنبه 11 بهمن 1390, 16:48 عصر
مرسی

دوست من میشه یک کمک کنی:::

من میخوام این صفحه رو با مستر پیجش در مرکز تصویر قرار بدم :

http://tra.somee.com

ممنون میشم راهنمایی کنی
مرسی

Alfred188
سه شنبه 11 بهمن 1390, 17:16 عصر
align ديو رو center كن

M.KH-SH
سه شنبه 11 بهمن 1390, 17:33 عصر
در بخش خواص div aling نداره ولی این کار رو با table انجام دادم و اشیا رو روش قرار دادم ولی بازم این اتفاق نمی افته
جدا موندم خودم چی کار کنم
:گریه:

Alfred188
سه شنبه 11 بهمن 1390, 19:28 عصر
align="center"
خودت اضافش كن يا مي توني كد هاتو بين تگ <center></center>

M.KH-SH
سه شنبه 11 بهمن 1390, 19:58 عصر
دوست عزیز من یکم تلاش کردم ولی بازم نشد
رو نمونه ای داشتم اینو پیاده میکردم رو براتون میزارم برای دانلود اگه امکانش بود براتون منو راهنمایی کنین که باید چه کاری انجام بدم

مرسی

Alfred188
سه شنبه 11 بهمن 1390, 21:25 عصر
سلام،
اینو چک کن

M.KH-SH
چهارشنبه 12 بهمن 1390, 00:45 صبح
بزنم به تخته هیچی متوجه نشدم
گویا باید یک دوره کلاس برای طراحی برم چون برنامه نویسی و کد نویسیم خوبه ولی طراحی وب فاتحه

مرسی دوست عزیز خیلی محبت کردی و راهنمایی کردی ولی تو این مورد بازم چیزی متوجه نشدم باید برم از پایه طراحی شروع کنم

Alfred188
چهارشنبه 12 بهمن 1390, 09:26 صبح
بزنم به تخته هیچی متوجه نشدم
گویا باید یک دوره کلاس برای طراحی برم چون برنامه نویسی و کد نویسیم خوبه ولی طراحی وب فاتحه

مرسی دوست عزیز خیلی محبت کردی و راهنمایی کردی ولی تو این مورد بازم چیزی متوجه نشدم باید برم از پایه طراحی شروع کنم

سلام، ای بابا ببخشید نتونستم کمکی کنم، برا هر چیزی بهتر اینه که از پایه شروع بشه.
موفق باشی

M.KH-SH
چهارشنبه 12 بهمن 1390, 16:08 عصر
بله پایه خیلی خوبه نه برای کسی که چند ساله داره برنامه نویسی میکنه :((

مرسی بابت کمکاتون

ravand
چهارشنبه 12 بهمن 1390, 21:51 عصر
آفرين Alfred188 ايده ي بسيار عاليست. من بهت تبريك ميگم به خاطر اين استعداد و خلاقيتت. رشته ي من قبلا برق صنعتي بود. وقتي وارد برنامه نويسي شدم به اين فكر افتادم كه برنامه اي بنويسيم كه بتونه مدارات صنعتي مثل موتورهاي چپ گرد و راست گرد رو كه با فشار دكمه كنترل ميشن رو با نوشتن برنامه اي شبيه سازي كنم. يعني برنامه اي بنويسيم كه فرد بشين مثل شستي ها و موتورها رو بهم بچسبونه و يه مدار بسازه. با سي شارپ مطمئنم ميشه اين برنامه رو نوشت . ولي به نظر شما با برنامه اي مثل php كه تحت وب هست هم ميشه اين كار رو كرد؟
متشكرم

Alfred188
چهارشنبه 12 بهمن 1390, 22:19 عصر
آفرين Alfred188 ايده ي بسيار عاليست. من بهت تبريك ميگم به خاطر اين استعداد و خلاقيتت. رشته ي من قبلا برق صنعتي بود. وقتي وارد برنامه نويسي شدم به اين فكر افتادم كه برنامه اي بنويسيم كه بتونه مدارات صنعتي مثل موتورهاي چپ گرد و راست گرد رو كه با فشار دكمه كنترل ميشن رو با نوشتن برنامه اي شبيه سازي كنم. يعني برنامه اي بنويسيم كه فرد بشين مثل شستي ها و موتورها رو بهم بچسبونه و يه مدار بسازه. با سي شارپ مطمئنم ميشه اين برنامه رو نوشت . ولي به نظر شما با برنامه اي مثل php كه تحت وب هست هم ميشه اين كار رو كرد؟
متشكرم

سلام، ممنون از لطفتون.
راستش من Asp.net کار می کنم،
دقیق متوجه کاری که گفتید نشدم اما تو برنامه نویسی فکر نمی کنم چیزی به اسم نشدن باشه! با یکم تلاش و خلاقیت همه چی حل می شه!
موفق باشید کمکی هم از دستم بر بیاد خوشحال می شم کمکتون کنم :)

Alfred188
چهارشنبه 12 بهمن 1390, 22:33 عصر
بله پایه خیلی خوبه نه برای کسی که چند ساله داره برنامه نویسی میکنه :((

مرسی بابت کمکاتون

خوب اشکالی نداره که وب رو از پایه شروع می کنی نه کل برنامه نویسی رو.
موفق باشی