View Full Version : گفتگو: یه پروژه رو چجور میشه به مرحله ی فروش رسوند؟ ؟ ؟
samadblaj
سه شنبه 11 بهمن 1390, 14:24 عصر
سلام چند جا پروژه هایی دیدم که اصلا امکانات و خدمات خوبی نداشت ولی با قیمت گزافی به فروش می رسونند.
نمونه اش: نرم افزاری برای مدیریت کتابخونه که فقط چند تا فرم جهت ثبت کتاب تاریخ ، لیست کتاب ها ، کتاب های موجود، گذارش گیری، ایمیل... رو داشت و یه قفل سخت افزاری که قیمتش برا کتابخونه 1,000,500 هزار تومن بود:اشتباه:
چجور میشه ؟ ؟ ؟
یکی از کارهام با vb طراحی نرم افزاری برای مدیریت و ثبت نام دانش اموزان برای مدارس بود که امکانات و گرافیکی 360 درجه متفاوت تر و بالاتر از این پروژه هایی که بررسی کردم بود ولی بعید می دونم ارزشی داشته باشه !
zarrinnegar
سه شنبه 11 بهمن 1390, 14:52 عصر
توی بازار ما ایرانی ها ارزش مالی پروژه در مرحله اول بر میگرده به اینکه کی سفارش میده و پارتی اون جایی که نرم افزار میخواد کیه و چقدر براش میمونه
اینطوری حساب نکن که قیمت نرم افزار 1/5 میلیونه ولی 200 تومن هم نمیارزه و اون 1/3 دیگش دست واسطه میرسه
در واقع با برنامه نویسش صحبت کنی میبینی همینطوره
اینها که چیزی نیست
من نرمافزار های 500 - 600 میلیونی رو دیدم که اینطوریه
بگذریم
حالا چی میخوای بفروشی؟
به نظر من اگر واقعا بازار کسب و کار برنامه نویسی درست باشه باید روی امکانات ، کارایی ، عدم وجود هر گونه باگ ، و ظاهر برنامه باید حساب کرد و تعیین قیمت انجام داد.
ali_habibi1384
سه شنبه 11 بهمن 1390, 15:45 عصر
براي بازار كار مثل نرم افزارهاي عمومي ظاهر برنامه حرف اول رو ميزنه چون جايي كه از كد نويسي چيزي سرشون نميشه عقلشون به چشمشون.براي جاهاي تخصصي همونطوركه دوستمون گفت پوله به ارزش كار برنميگرده به جيب سفارش دهنده برميگرده.
براي مثال سال 86 يه برنامه براي يكي از تعاوني هاي شركت نفت ميخواستم بنويسم. از من قيمت گرفت گفتم 500-600 بعد مدير عاملش گفت اوكي پس من اينقد به تو ميدم بقيش مال خودم. خلاصه مديره برنامه رو 3 ميليون واسه اونا فاكتور كرد و 2.400 زد به جيب.:گیج:
متاسفانه در بازار كار ما ايراني ها هر چيزي كه جلو دستمون باشه ميگيم خوب نيست .مثلا برنامه اي كه يه بازارياب زنگ ميزنه براي فروش و كلي بالا پايين ميره طرف حاضر نيست 20 هزارتومن هم بده امام همون آدم همون برنامه رو با 300-400 هزار تومن مياد خريد ميكنه و دلش خوشه كه چون پول بيشتر داده پس برنامه خوبي رو خريده (اينو به شخصه به چشم خودم ديدم). پس يكي از روشهاي غلط فروش محصولات نرم افزاري اينكه برنامه ارزون باشه و براي فروش به قول معروف سيريش بشي.
هميشه ظاهر حرف اول رو ميزنه اينو فراموش نكن... ظاهر برنامه،ظاهر شركتت،ظاهر خودت ، ... بعد از اينكه توسط ظاهر تونستي مشتري رو جذب كني ميتوني با ساخت باطن كار مشتريتو تبديل كني به يه بازارياب :چشمک:
samadblaj
شنبه 15 بهمن 1390, 13:38 عصر
جا داره از دوستانم که با نظرات خودشون به بنده انگیزه و امید دادن تشکر کنم ، همینطور تشکر از توضیحات کامل و رشنتون.
پس با این حال بازار ایران دست مشتی دلال هست ، امیدوارم فضایی فراهم شه برای گسترش و ترویج علم IT و ایجاد فرهنگ کپی رایت.خوب بود بستری فراهم میشد بشه نرم افزار رو به صورت مستقیم به دست خریدار رسوند، یا به عبارتی مالیات کم در برابر حذف واسطه از طرف سازمانی خاص.
نرم افزاری که نوشتم از گرافیک بالایی برخورداره همینطور امکاناتش، ولی چون با visual basic هستش دوست ندارم ازش خروجی بگیرم الان دارم C# رو به صورت حرفه ای کار میکنم امید دارم تا یک ماه دیگه با شناختی که از خودم دارم استارت شروع این پروژه رو با زبان و ابزار حرفه ای C# بزنم... تموم که کردم دمو نرم افزار رو توی سایت میزارم.
نرم افزار خیلی پیچیده و کاربردی هست چون کل امکاناتی که یک مدیر موسسه (مدرسه)از یک نرم افزار برای ثبت و حسابداری رو برای یک مدرسه ، کارکنان ، دانش آموزان ، دروس و ... رو داره بی نیاز کرده.
فقط سوالی که هست : آقای حبیبی نظر شما اینکه که قیمت اولیه نرم افزار رو بالا بگیم؟؟
ایهام : دلآل یا واسط فقط فایل اجرایی (setup) توجه میکنه ولی جاهای تخصصی به کد هم نگاه میکنه. درسته؟
موفق و پیروز باشید :قلب:
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.