PDA

View Full Version : سوال: آیا برای سایتی که بخش ارسال تیکت داره نیاز هست که بخش تماس با ما هم قرار بدیم؟

idocsidocs
سه شنبه 11 بهمن 1390, 14:38 عصر
من یه وب سایت دارم باید طراحی کنم که نیاز به بخش ارسال تیکت داره.

از قبل هم بخش تماس با ما رو توی این سایت قرار داده بودم. با توجه به این مطلب، آیا نیاز هست که این دوتا بخش رو با هم توی سایت قرار بدم؟

لطفا توضیح بدید.

zeinab-es'haghi
چهارشنبه 12 بهمن 1390, 15:53 عصر
معمولا بخش تیکت برای افرادی هست که از یک سرویس سایت استفاده کرده اند و برای پشتیبانی اون سرویس از تیکت استفاده میشه . اما تماس با ما شامل تلفن و آدرس و ... مربوط به سایت میشه . توی بسیاری از وب سایت ها از هردوشون استفاده شده و مشکلی نداره.

hamid_shrk
چهارشنبه 12 بهمن 1390, 16:02 عصر
تماس با ما ر بزارید و فقط توش اطلاعات تماستون رو قرار بدین ونیازی نیست که بخش ارسال کامنت بزارید واسش و همون تیکت کفایت میکنه.

idocsidocs
چهارشنبه 12 بهمن 1390, 16:58 عصر
تماس با ما ر بزارید و فقط توش اطلاعات تماستون رو قرار بدین ونیازی نیست که بخش ارسال کامنت بزارید واسش و همون تیکت کفایت میکنه.

معمولا بخش تیکت برای افرادی هست که از یک سرویس سایت استفاده کرده اند و برای پشتیبانی اون سرویس از تیکت استفاده میشه . اما تماس با ما شامل تلفن و آدرس و ... مربوط به سایت میشه . توی بسیاری از وب سایت ها از هردوشون استفاده شده و مشکلی نداره.

منظورتون اینه که تماس توی بخش تماس با ما کاربر فقط پیام می فرسته و امکان درج نظرات بیشتر برای اون پیام وجود نداره.

اما توی ارسال تیکت می شه برای یه پیام چندین کامنت ارسال کرد؟

hamid_shrk
چهارشنبه 12 بهمن 1390, 17:18 عصر
منظورتون اینه که تماس توی بخش تماس با ما کاربر فقط پیام می فرسته و امکان درج نظرات بیشتر برای اون پیام وجود نداره.

خیر ، به این سایت سر بزنید :
http://www.irkaspersky.com/contactUs

اما توی ارسال تیکت می شه برای یه پیام چندین کامنت ارسال کرد؟

بستگی به دیتا بیستون داره.
تو بخش پشتیبانی سایت بالا تیکتینگی که نوشتم دو تا جدول درست کردیم.
یکی جدول تیکت و یک جدول کامنت که تو کامنت کلید خارجیه تیکت رو گذاشتیم ؛بدین ترتیب هر تیکت میتونه چندین کامنت داشته باشه.

ravand
چهارشنبه 12 بهمن 1390, 21:37 عصر
ببخشيد ميشه يه نفر به من بگه اصلا تیکت چي هست ؟ :لبخند: كارش چيه؟

idocsidocs
چهارشنبه 12 بهمن 1390, 22:32 عصر
ببخشيد ميشه يه نفر به من بگه اصلا تیکت چي هست ؟ :لبخند: كارش چيه؟

این لینک رو تست کنید:
http://support.gigfa.com/index.php?act=tickets&code=open

بستگی به دیتا بیستون داره.
دیتابیس رو که می تونیم هر طور بخوایم طراحی کنیم. آیا اصولی (از نظر ارسال کامنیت) برای ساختن بخش ارسال تیکت و تماس با ما وجود نداره؟
اگر برای هر دو این قابلیت رو ایجاد کنیم، درواقع یه بخش رو دوبار توی سایت گذاشتیم !

سایت زرین پال و گیگفا فقط بخش ارسال تیکت دارن. از طریق این بخش هم می شه با مدیران سایت هم تماس گرفت. یعنی بخش تماس با ما رو حذف کردن.

ravand
پنج شنبه 13 بهمن 1390, 09:58 صبح
خوب اگه اينطوريه كه با فرم تماس با ما فرقي نداره.

idocsidocs
پنج شنبه 13 بهمن 1390, 10:22 صبح
خوب اگه اينطوريه كه با فرم تماس با ما فرقي نداره.

حالا مسئله اینه که فرم تماس با ما استفاده کنیم یا ارسال تیکت ؟ کدومشون برای برطرف کردن چه نیازهایی بکارن؟

mamali-mohammad
جمعه 14 بهمن 1390, 01:11 صبح
ببین تماس با ما یه فرم هست که شامل نام ، نام خانوادگی ، توضیح و ایمیل میشه
هرچیزی کاربر میتونه ارسال کنه برای مدیر سایت و مدیر میتونه جواب بده یا هرچیزی

اما تیکت اصولا برای پشتیبانی هست و دلیلش هم تعیین میشه
مثلا پشتیبانی فنی ، مالی ، اداری و ...
و باید قابلیت پرسش و پاسخ رو برای کاربر به وجود بیاره و یه مسیر تیکت داشته باشه که کاربر پیگیر موضوع باشه