ورود

View Full Version : ادامه راه پیشرفت و یادگیری

iman_pc_love
سه شنبه 11 بهمن 1390, 15:33 عصر
من حدود 7 سال از برنامه نویسی دور بودم و اون زمان پروژه هایی را هم به تنهایی به اتمام رساندم ولی الآن برگشتم و مدتیه دارم روی یادگیری C# و اس کیو ال سرور کار می کنم کتابهای مربوط به یادگیری C# و شی گرایی را خواندم و سپس بخشهایی از کتابهای sql server و سپس کتاب مربوط به ADO.NET را خواندم
اینم لیست کتابهایی که خوندم
WroxBegining CSharp 2010
Microsoft® ADO.NET 4 step by step
Microsoft-SQL-Server-2008-For-Dummies
الان به نظرم به سطحی از آگاهی رسیدم که بخوام دست به کیبورد شوم و شروع به انجام یک پروژه ای چیزی بکنم تا مطالبی که به صورت تئوری خواندم تثبیت و عمیق و کاربردی شود. مشکل اینجاست که مطالب جدیدی که یاد گرفتم انقدر زیاده و در پروژه ها برای هر کاری هزارت تا راه وجود داره می خواستم ببینم آیا سایتی کتابی چیزی هست که یک پروژه رو مثل یک کارگاه عملی به طور کامل با توضیحات انجام بده برای یادگیری چون مثلا اگه خودم بخوام روی یک پروژه فرضی کار کنم ممکنه مطالبی که یاد گرفتم را عمیق تر یاد بگیرم ولی اصول اساسی انجام پروژه ها و برتری هر روش نصبت به روش دیگر هیچ وقت دستگیرم نمی شود. دوستانی که تجربه دارن کمک کنند لطفاً.

bizhanbirya
سه شنبه 11 بهمن 1390, 15:42 عصر
من خودم از کتاب آموزش گام به گام c#.net تالیف عین الله جعفر نژاد قمی استفاده کردم و میکنم، کتابی پر از کارهای عملی و خوبی بزرگشم اینه که بعد از نوشتن هر قطعه کد شروع به توضیح دادن میکنه تا مفهوم و اصل کارایی اون رو برسونه، به نظر من این کتاب عالیه چون از مبتدی تا پیشرفته هست

m2_farzan
سه شنبه 11 بهمن 1390, 17:08 عصر
من خودم از کتاب آموزش گام به گام c#.net تالیف عین الله جعفر نژاد قمی استفاده کردم و میکنم، کتابی پر از کارهای عملی و خوبی بزرگشم اینه که بعد از نوشتن هر قطعه کد شروع به توضیح دادن میکنه تا مفهوم و اصل کارایی اون رو برسونه، به نظر من این کتاب عالیه چون از مبتدی تا پیشرفته هست

خدا، یعنی میشه این کتابو پیدا کنم؟؟؟ کتاب C جعفرنژاد قمی رو خوندم خیلی عالی بود ولی تاحالا کتاب c#ش رو نشنیده بودم...

اگه کسی PDFش رو داره بگه لطفا!

ali_habibi1384
سه شنبه 11 بهمن 1390, 18:39 عصر
ميدوني اولي كه تاپيكت رو شروع كردم به خوندن چه چيزي توجهم رو جلب كرد؟؟ تاريخ عضويتت كه سال 85 و اينكه گفتي 7 سال برنامه نويسي نكردي ! حال اينكه تاريخ عضويتت بنا به اظهارات خودتون ميشه 2 سال بعد از اينكه برنامه نويسي رو كنار گذاشتي و اين سوال به وجود مياد كه چرا يك نفر كه 2 ساله كار برنامه نويسي نميكنه توي اين سايت عضو بشه:لبخند:
حالا بگذريم. من برنامه نويسي رو از هيچ كتاب و منبعي شروع نكردم و البته از يكسري توضيحات استادم كه سال 80 -81 اولين بار با محيط ويژوال آشنامون كرد و بقيه شو با سوال و پرسش و سعي و خطا تجربه كردم ...
بهترين سايت و منبع همين سايتيه كه توش عضوي باور كن 6 ماه فعال عضو باشي سوال كني و جواب بدي و تاپيكهاي ديگران رو كه ياد نداري بخوني ببيني جوابشون چي ميشه پيشرفت و يادگيريت 100 برابر ميشه. من پيشرفتمو مديون همين سايت مديران و بزرگواراني كه راهنمايي كردن هستم. و اين تنها دليلي هست كه ميام اينجا و به سوالات بچه ها جواب ميدم.
براي شروع يه پروژه انتخاب كن كه به نظر خودت راحت باشه و جامع (سخت نباشه كه اولينش آخرينش باشه). هر جا گير كردي سوال كن بچه ها جواب ميدن. دوستاني مثل (modern_amin , the life , zarinnegar , ma.rad , shadi khanum , ... ديگه حضور ذهن ندارم:لبخند: ) و بعضي وقتا خودم اكثرا آنلاين هستند و به سوالا جواب ميدن.

iman_pc_love
سه شنبه 11 بهمن 1390, 20:07 عصر
جناب ali_habibi واقعاً وقتی پست شما را خواندم کیف کردم به دقت شما راجع به مسئله 7 سال واقعاً اینکه میگند ایرانی ها خطرناکند چون زیاد می فهمند راسته ، اولاً عرض کردم حدوداً دوماً یک لحظه نمی دانم چه شد که بجای 4 سال زدم 7 سال فکر نکنم اشتباه تایپی باشه، شاید ذهنم در آن لحظه مغشوش شده باشه، ولی اینکه میگم از برنامه نویسی دور بودم نه اینکه کلا کنار گذاشته باشم، مثلا همین پارسال یه سایت php می خواستم بزنم برای خودم که رفتم 24 ساعت راجع به php مطالعه کردم و کار رو انجام دادم،
اینکه شما می فرمایید به صورت جسته گریخته از همین سایت مطالب را دنبال کنم و پیشرفت کنم به نظر من زیاد جالب نیست چون درسته تو این محیط بالا خره هر مشکلی داشته باشی رفع میشه و از عهده انجام کار بر می آیید ولی عادتت به این می شود که هر کاری را بالا خره یه جوری سر هم کنی و انجامش بدی، ولی هیچ وقت راه و روش اصولی کار را یاد نمی گیریم مثل فرق یه برنامه نویس که کدهاش همگی بر اساس اصول خواصی و با طراحی خاصی زده شده و برنامه نویسی که برای انجام یه کار از همان یک روشی که بلد بوده بالا خره یه جوری لقمه را دور سرش چرخونده و سر و ته کار را هم آورده. من می خوام اصول کار را هم یاد بگیرم، یعنی مثلاً اگر بخوام یه تابع رو پیاده سازی کنم بدونم مثلاً 3 راه دارم و بین این 3 راه کارامد ترین را انتخاب کنم نه اینکه هر جوری شده به قولی زورچپونی فقط کار را به انجام برسانم.
کاش برای برنامه نویسی هم مثل مباحث مهندسی نرم افزار Case study وجود داشت که یک پروژه را از تحلیل تا پیاده سازی انجام می دادند، شایدم باشه و من ندونم. یه چیزی مثل همین کلاس سایت برنامه نویس
دوره آموزشی برنامه نویسی پیشرفته تحت ویندوز + پروژه عملی حسابداری فروشگاهی (http://barnamenevis.info/course/winworkshop)

iman_pc_love
چهارشنبه 12 بهمن 1390, 00:24 صبح
نمی دونم چرا قاطی کردم، الان که مثلا یه پروژه خیلی ساده برای خودم فرض می کنم که پیاده سازی کنم اینقدر مطالب جور وا جور شی گرایی و امکانات .net را خواندم که نمی دانم باید اولا از کجا شروع کنم و دوماً از چه طریقی کد را پیاده سازی کنم؟ یعنی با چیزایی که باهاشون آشنا هستم میتونم کارم را راه بندازم ولی نمی دونم دارم راه درست را می روم یا نه؟ اصلاً یه برنامه شی گرا تا به حال پیاده سازی نکردم.

iman_pc_love
چهارشنبه 12 بهمن 1390, 12:03 عصر
کسی پیشنهاد دیگه ای نداره؟
مشکل زبان هم ندارم
کتابایی که خواندم همه تا باه حال زبان اصلی بوده.

aryasoft2872
چهارشنبه 12 بهمن 1390, 13:10 عصر
خوب برنامه تون رو تجزیه کنید بعد شروع کنید به ساختش مثلا خودم مدتیه دارم روی یک برنامه کتاب خوان ویندوز فون کار می کنم اینجوری شروع شد:
با خودم گفتم برای خوندن فایل های کتاب چند تا راه دارم:1-خوندن باینری2-خوندن از اکس ام ال3-خوندن از دیتابیس که خوب برای کار من مورد اول و سوم برای مشکل بودن دسته بندی حذف می شدن و با توجه به مسائل دیگه از قبیل پرفورمنس و ... XML رو انتخاب کردم و خوب مشخصا نیاز به یک کلاس Parser برای خوندن XML داشتم و شروع کردم به نوشتن کلاس برای تست هم هنوز محیط نداشتم و فقط از MessageBox استفاده میکردم.بعد هم هر جایی که به نظرم مشکل دار میومد شروع به دیباگ کردن میکردم و مشکل رو همونجا می کشتم و به همین طریق بخش های مختلف برنامه ام رو لگو وار کنار هم میچیدم و حتی ممکن بود لحظه اول محیط صد درصد مشخص نبود می خواد چه شکلی باشه ولی ابزارهام رو آروم آروم نوشتم و طرح کلی برنامه هم ضمن کدنوشتن شکل میگرفت.

درست یا غلط راهم رو نمیدونم ولی هم لذت بخش بوده برام هم سریع کارم انجام میشد.

iman_pc_love
چهارشنبه 12 بهمن 1390, 22:26 عصر
اصلا اصولش اینه که از کجا شروع کنیم؟ طراحی کلاسها، طراحی واسط؟ یا ...

iman_pc_love
پنج شنبه 13 بهمن 1390, 21:51 عصر
کسی نیست جواب بده؟

hrajabi
سه شنبه 18 بهمن 1390, 10:41 صبح
با سلام خدمت تمام دوستان بنده علاقه زیادی به برنامه نویس دارم و لیکن رشته تحصیلی بنده حسابداری است سوال بنده اینه از دوستان اگر بخواهم برنامه های روزانه مثل حقوق و دستمزد و غیره را در برنامه ای بنویسم از چه برنامه ای شروع کنم
بنده با اگسس شروع کردم و چند عدد سی دی آموزشی خریدی بنظر شما اساتید، بنده باید از کجا شروع کنم یا حداقل برا آموزش اگسس چه کتابی را بخرم که مثل آموزش گام به گام سی شارپ که دوستان مثال زدم بصورت کامل براگسس مسلط شوم در ضمن بنده بصورت متوسط به اگسس تسلط دارم با تشکر

iman_pc_love
چهارشنبه 19 بهمن 1390, 00:08 صبح
با توجه به اینکه رشته شما حسابداریه 3 مشکل دارید 1- باید زمان زیادی صرف کنید تا با مفاهیم آشنا بشید. 2- با کتاب نمی شه حتماً باید معلم داشته باشید، چون تو کتابا دیگه مفاهیم پایه برنامه نویسی را توضیح نمی دن. حتی برای کسانی رشته تحصیلیشان کامپیوتره و قبلاً با مثلاً visual basic برنامه نویسی می کردن یادگیری و به کار بردن مفاهیم جدید شی گرایی در عمل، و تکنولوژی .net کمی مشکله 3- معلم خصوصی باید داشته باشید
اگه میخاید برنامه ای مثل حقوق و دستمزد بسازید که حداقل به درد خودتان بخوره و بشه ازش استفاده کرد حتی بعد از اینکه با معلم خصوصی کمی با محیط های جدید برنامه نوسی آشنا شدید و این توانایی را پیدا کردید که خودتان کتاب خوانید و پیشرفت کنید باید یکی دو تا کتاب هم بخونید ولی اگه قصد دارین یه پروژه ای در حد دانشجویی و تمرینی بسازید می توانید از پسش بر بیاید. به نظر من یا نباید وارد این کار بشید یا اگه وارد شدید..... بستگی به این داره که انگیزه شما از یادگیری برنامه نویسی چیه