ورود

View Full Version : سوال: ایا کریستال ریپورت کد نویسی هم داره؟؟؟؟

oliya24
چهارشنبه 12 بهمن 1390, 01:37 صبح
سلام دوستان
به عنوان یه تازه کار در بحث کریستال ریپورت این سوال رو دارم و تقاضا دارم تاپیک رو پاک نفرماید
من اس کیوال کارم و به تازگی میخوام گزارشات رو با خود کریستال اس کیو ال بسازم کتابی خریدم در مورد کریستال ریپورت الان که میبینم همش رو به صورت ویزارد انجام داده به جزع یه فصلی مربوط به فمول نویسی حالا من سوالم اینه که ایا میشه اون کارهای ویزاردی رو به صورت کد نوشت؟؟؟؟؟؟؟؟
اصلا ایا میشه پروسیجر نوشت تو این نرم افزار؟؟؟؟ امکان کدنویسی که هست چیه؟؟؟؟؟
ممنونم

in_chand_nafar
شنبه 15 بهمن 1390, 20:51 عصر
سلام دوست عزيز
اگر بحث طراحي در كريستال را داريد مي گيد كه همه اين كارها به صورت دستي هم انجام مي شه.
در مورد كد نويسي زبان كريستال رپورت (Basic Syntax -- Crystal Syntax ) هست كه مي تونيد ازش فقط براي گزارشات استفاده كنيد
اگر مي خواهيئ مباحث پيشرفته تري را داشته باشيد مي تونيد توي دات نت يا هر زبان ديگر يك DLL بنويسيد و در كريستال ازش استفاده كنيد (براي مثال تبديل عدد به حروف)

براي اتصال به كريستال براي مثال در سي شارپ مي تونيد از زبان سي شارپ استفاده كنيد براي ارسال پارامتر و... به كريستال

براي اطلاعات بيشتر مي تونيد به مقاله اي كه قبلا نوشتم مراجعه كنيد
http://barnamenevis.org/showthread.php?64328-%D9%85%D9%82%D8%A7%D9%84%D9%87-%D8%A2%D9%85%D9%88%D8%B2%D8%B4%DB%8C-%D8%A7%D8%B1%D8%AA%D8%A8%D8%A7%D8%B7-%DA%A9%D8%B1%DB%8C%D8%B3%D8%AA%D8%A7%D9%84-%D8%A8%D8%A7-C

موفق باشيد

فريد طاهري