PDA

View Full Version : مشکل بازی سازی در XNA

sma6871
چهارشنبه 12 بهمن 1390, 12:15 عصر
سلام

من تازه یه چیزایی در مورد XNA و Farseer و این چیزها یاد گرفتم

الان میخوام یه بازی ساده دو بعدی برای ویندوز فون بسازم ولی یه مشکلاتی دارم:بامزه:

اول اینکه تفکر درستی در مورد Game Loop ندارم

یعنی در مورد بازیهای مرحله ای چطور مراحل رو پایه گزاری کنم

یا توی یه بازی که پیوسته پیش میره و سخت میشه (مثل فروتی نینجا) چطور مرحله رو سخت کنم

دوم هم اینکه موتور بازی تعریفش چیه(بخصوص برای این بازی های ساده دو بعدی)

ممنون میشم جوابم رو بدید و اگه مقاله یه جزوه خاصی هست بهم معرفی کنید

aryasoft2872
چهارشنبه 12 بهمن 1390, 12:55 عصر
کلا بازی مرحله ای ساختن سخته و اگر هنوز گیم لوپ رو نفهمیدید سراغش هم نرید اول چند کتاب بخونید تا مفاهیمی مثل کلاس ها،دراویبل کامپوننت،پیپ لاین (علی الخصوص آخریه) و... رو بفهمید بعد بازی های ساده بسازید بعد تازه میشه رفت سراغ بازی مرحله ای.

برای گیم لوپ هم در پایه دوبخش داره آپدیت و Draw در بخش آپدیت بیشتر محاسبات و کد های منطق بازیتونه و در بخش Draw هم که ترسیم اشیا انجام میشه که با شی SpriteBatch تا اونجایی که یادم میاد انجام میشد.

این کد ها در هر ثانیه 30 بار (1000 / 30 که میشه 33.3 میلی ثانیه) پردازش میشن.

کلا بازی سازی حتی برای XNA چیزی نیست که بشه همینجوری سراغش رفت حداقل یکی دو ماه باید وقت بزارید و کتابای مختلف بخونید تا بتونید به صورت ساخت گرا و درست یک بازی بسازید و گرنه اگر بخواید همینجوری برید سراغ ساختن خیلی زود بن بست می خورید.

برای کتاب هم سایت PersianDevelopers بخش کتاب هاش منابع خوبی داره.دوباره تاکید می کنم تا وقتی چند کتاب رو تموم نکردید از مباحث کتاب خارج نشید و ساختن رو شروع نکنید حتی اگر احساس کردید که ابزارها رو دارید چون اگر مفاهیم ساخت گرایی رو نفهمید کاملا خیلی زود بازی به بن بست می خوره.