View Full Version : سوال: شبیه سازی پروتکل AODV
prisa_srr
چهارشنبه 12 بهمن 1390, 23:17 عصر
سلام
راستش من دارم سعی میکنم پروتکل AODV رو در شبکه های MANET شبیه سازی کنم . به نظر مشکل نمیاد .چون داشتم از روی یه pdf مرحله به مرحله جلو میرفتم .اما تو شبیه سازی 300 تا error زیر رو میده : !:متعجب:
81881
کسی میتونه راهنمایی کنه این مشکل از کجاست(البته تازه دارم با opnet کار میکنم برا همین وارد نیستم)
ممنون میشم
prisa_srr
پنج شنبه 13 بهمن 1390, 00:30 صبح
مشكل اولم رو حل كردم .مشكل از خود opnet بود . من همونطور كه گفتم از روي يه pdf كار كردم اما حالا بعد از شبيه سازي تو Global statistic و object statistic چيزي نشون نميده ؟ مشكل از كجاست؟
aram_2
پنج شنبه 13 بهمن 1390, 13:28 عصر
خب چیزی رو انتخاب کردید که نشون بده؟ باید پارامترهایی که میخواید رو انتخاب کنید تا نشون بده.
micro24
جمعه 14 بهمن 1390, 23:40 عصر
سلام
من با opnet کارکردم اغلب مشکلاتی که دارد این است ها که application و Profiler باید درست روی Clientتنظیم بشه.
prisa_srr
شنبه 15 بهمن 1390, 17:39 عصر
اره . مثلا تو Global statistics موارد wirless lan و تو node statistics موارد Tcp connection و wireless lan رو انتخاب کردم.مشکلم اینجاست که برا پروتکل های DSR و OLSR یه نمودار هایی نشون میده اما برا AODV انگار یه خط رو صفر فقط حرکت می کنه
82039
aram_2
یک شنبه 16 بهمن 1390, 10:56 صبح
mobility احتمالا خیلی بالاس. Aodv حساس به mobility هست اونجور که از نمودارها معلومه .کمتر کنید ببینید جواب می گیرید.
prisa_srr
یک شنبه 16 بهمن 1390, 16:31 عصر
راستش اگر منظورتون سرعت نودها هست من رفتم تو config mobility و سرعت رو از 10 به 4 رسوندم اما اصلا انگار نه انگار!
نمیدونم منطورتون همین بود یا نه:افسرده:
82077
aram_2
دوشنبه 17 بهمن 1390, 09:40 صبح
میشه تصویر سناریوتون رو بذارید؟ خیلی عجیبه! لود خیلی پایینه.در ضمن پروفایل ترافیک رو هم بذارید
prisa_srr
دوشنبه 17 بهمن 1390, 18:38 عصر
ببخشید مثل اینکه یه سوتی دادم.آخه من گفتم از روی یه مقاله آموزشی قدم به قدم جلو رفتم . اما تنظیماتی در مورد پروفایل ترافیک ندیدم .میشه بگید از کجا باید تنظیم کنم .؟ آخه فکر نمی کنم مقالش همچین چیز مهمی رو جا انداخته باشه.
aram_2
سه شنبه 18 بهمن 1390, 08:44 صبح
یه آبجکت Application بذارید و توش تعریف کنید.تصویر سناریو رو هم بذارید.
hamidontop
جمعه 18 فروردین 1391, 23:55 عصر
سلام
راستش من دارم سعی میکنم پروتکل AODV رو در شبکه های MANET شبیه سازی کنم . به نظر مشکل نمیاد .چون داشتم از روی یه pdf مرحله به مرحله جلو میرفتم .اما تو شبیه سازی 300 تا error زیر رو میده : !:متعجب:
81881
کسی میتونه راهنمایی کنه این مشکل از کجاست(البته تازه دارم با opnet کار میکنم برا همین وارد نیستم)
ممنون میشم
سلام دوست عزیز منم دقیقا می خوام همین سناریو رو پیاده سازی کنم اگه امکانش هست این فایل pdf و فایل پروژه ای که ساختیو واسم upload یا mailکنی خیلی ازت ممنونم حسابی گیرم hamidr.it@gmail.com
.coral.
پنج شنبه 02 خرداد 1392, 17:13 عصر
پروژه منم همینه :ناراحت:
plz help:ناراحت:
ashkannini
دوشنبه 10 تیر 1392, 12:01 عصر
سلام
من هم پروژه ام اینه
مقایسه پروتکل مسیر یابی در ns2
خواهش میکنم
فایل هاتون رو برای من هم بفرستین
l.bahrami64@yahoo.com
ممنون میشم
Hossein88
جمعه 18 مرداد 1392, 09:02 صبح
پروژه من هم شبیه همین است
مشکلی که من دارم این است که در بین پارامترها، پارامتر AODV routing overhead وجود ندارد
چطور میشود این پارامتر را بدست آورد؟
ممنون میشم اگر کسی کمکم کنه
blue30
شنبه 08 شهریور 1393, 04:49 صبح
سلام
81881
ممنون میشم
سلام میشه خواهش کنمخ اون Pdf رو به من ایمیل کنید .. واقعا نیاز دارم..
golden.rose876@yahoo.com
dunlop
یک شنبه 02 آذر 1393, 15:22 عصر
با سلام و عرض احترام به دوستان
در صورت امکان فایل ها و پی دی اف هاتون رو برای من هم محبت کنید بفرستید
پروژه من هم پیاده سازی aodv در ns2 هستش
ممنون میشم برام بفرستید
m.ahadi22@yahoo.com
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.