View Full Version : سوال: خواندن اطلاعات از بارکدخوان
Naghibi
پنج شنبه 13 بهمن 1390, 13:14 عصر
با سلام خدمت همه اساتید
من یه برنامه نوشتم که توی اون بارکد اجناس بوسیله بارکدخوان خونده میشه و اطلاعات کالا نشون داده میشه. میخواستم بدونم میشه اطلاعات خونده شده از باركدخوان رو بدون واسطه بدست آورد یا اینکه حتما به يك تكست يا همچين چيزي نياز هست؟
Veteran
جمعه 14 بهمن 1390, 10:25 صبح
فکر کنم خود بارکدخوان مستقیم اطلاعات رو جایی که فوکس هست وارد میکنه .
kitcat_m18
جمعه 14 بهمن 1390, 11:19 صبح
سلام،
فکر کنم خود بارکدخوان مستقیم اطلاعات رو جایی که فوکس هست وارد میکنه .
کاملا درست فکر می کنی دوست من
Naghibi
شنبه 15 بهمن 1390, 07:58 صبح
دقیقا همین طوره من خودم الان دارم از بارکدخوان در پروژه ام استفاده می کنم، یعنی یک تکست باکس گذاشتم که با استفاده از فوکس شدن آن مقدار بارکد خوانده شده را برمیدارم. اما می خوام بدونم بدون تکست باکس و بدون واسطه می توان به اطلاعات خوانده شده دسترسی داشت یا نه؟ چون داره مثل کیبورد عمل میکنه میشه بدون نمایش آن در تکست باکس، اطلاعات را خواند؟
kitcat_m18
شنبه 15 بهمن 1390, 15:02 عصر
سلام،
با VB فکر نکنم بشه اما در کل شما باید سخت افزار بارکد خوان رو هندل کنی
بهترین زبان برای ارتباط با سخت افزار C هست.
موفق باشی :لبخندساده:
ALIMAHDE54
یک شنبه 16 بهمن 1390, 11:34 صبح
سلام دوستان حالا مبا استفاده از یا بارکد خوان بار کد یه وسیله رو خواند و با دادن اطلاعات آنرا ذخیر کردن بعدا هم با همین بار کد آنرا را جستجو کرد راهی برای خواندن اطلاعاتاز بارکد هستش ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟ لطفا راهنمایی کنید اگه میشه این کار را انجام داد یه نمونه کار را هم بگذارید تا استفاده کنیم ممنون میشم اگه راهنمایی کنید .
hamid.karimy
یک شنبه 16 بهمن 1390, 12:02 عصر
دوست عزیز دستگاه بارکد خوان تنظیماتی دارد که میتوان برای دستگاه مشخص کرد بعد از خواندن بارکد اینتر بزند یا تب یا هیچی .با استفاده از event مربوط به فشردن اینتر یا تب ،مقدار مورد نظرتون رو داخل متغیری یا دیتابیس ذخیره کنید یا هرچی
kitcat_m18
یک شنبه 16 بهمن 1390, 14:51 عصر
سلام،
من چند تا سوال دارم:
نمونه پروژت رو ارسال کردی؟؟؟
اصلا شروع کردی؟؟؟
بارکد خوان داری؟؟؟
امتحان کردی؟؟؟
از سوالت مشخصه که فقط داری تئوری انجام میدی.
برو عملی شروع کن بعد هر جا رو گیر کردی پروژت رو بذار کمکت می کنیم
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.