ورود

View Full Version : حرفه ای: کدام توزیع لینوکس رو به من پیشنهاد می کنید ؟

MiladPJKing
پنج شنبه 13 بهمن 1390, 17:07 عصر
سلام به همگی
من می خوام بنا به دلایلی از ویندوز به لینوکس مهاجرت کنم ! می خواستم بدونم چه توزیعی واسم مناسب تره ؟
اما یه سری شرایط خاص مد نظرم هست که امیدوارم بتونید کمکم کنید :

1.کمی با لینوکس اوبونتو کار کردم و یه چیزایی در موردش می دونم .
2.برام آسونی یا سخت بودنش مهم نیست .
3.به چشم یه کاربر حرفه ای به من نگاه کنید .
4.الف-من بیشتر برنامه نویسی تجاری کابردی می کنم و عمده کار من همین هست .
4.ب-اگه می شه کمی در مورد ابزارهای برنامه نویسیش هم توضیح بدید .
4.ج-برنامه های نوشته شده تو محیط لینوکس ، قابلیت اجرا تو سیستم عامل های دیگه رو هم دارن (با/بدون تغییر خاص در برنامه) خصوصا موقع اجرای برنامه از نظر پایگاه داده !
5.از توزیع لینوکس فقط کارایی و توانایی کار با هر نوع برنامه برام مهمه ! یعنی می خوام روش هر چیزی نصب کنم !
6.پشتیبانی آنلاین خوبی داشته باشه (شاید مثل اوبونتو) ! (به اینترنت هم دسترسی دارم)
7.آیا این نسخه ها با زبان فارسی مشکل ندارند ؟! (منظورم بشتر تایپ و متن هست نه خود لینوکس)
8.اگه توزیع خاصی رو واسه من معرفی کردید لطفا با دلیل باشه (ممنون با عرض معذرت) !!!

از همگی ممنون

blue_lotus
شنبه 15 بهمن 1390, 20:02 عصر
برنامه نویسی کاربردی چی؟ چه زبانی؟چه ابزاری؟

اوبونتو مشکلی داشته براتون؟

روی همه‌ی توزیع‌های معروف و کامل میتونید هرچیزی بخواین نصب کنین. با فارسی هم لینوکس مشکلی نداره و از کیبورد کاملا فارسی سالهاست پشتیبانی میکنه. در مورد ابزارهای لینوکس هم سرچ کنین مطلب زیاده!

MiladPJKing
شنبه 15 بهمن 1390, 20:28 عصر
برنامه نویسی کاربردی چی؟ چه زبانی؟چه ابزاری؟

اوبونتو مشکلی داشته براتون؟

روی همه‌ی توزیع‌های معروف و کامل میتونید هرچیزی بخواین نصب کنین. با فارسی هم لینوکس مشکلی نداره و از کیبورد کاملا فارسی سالهاست پشتیبانی میکنه. در مورد ابزارهای لینوکس هم سرچ کنین مطلب زیاده!

زبان برنامه نویسی خانواده سی رو کار کردم ! (#C و ++C)
دیتابیس هم اس کیو ال !
وب کار نمی کنم !
با اوبونتو هم مشکلی نداشتم ، البته از روی دیسک نصب کردم ، دیسک ایراد داشته کامل نصب شد (گیر کرد) ، ولی سرپاش کردم ! حالا دیگه می خوام کلا برم تو کار لینوکس .

ممنون از این که کمک کردید !

blue_lotus
شنبه 15 بهمن 1390, 23:23 عصر
MSsql رو گمان نکنم کسی روی لینوکس کار کنه. هرچند این اواخر یادمه یه درایور در لینوکس براش منتشر کردن.

ابزارهای C++ داخل اکثر توزیع‌ها هست. اگر سورس برنامه‌هارو میخواین جنتو و آرچ بهترین انتخابه.(هرچند نصبشون سخته و چند روز ممکنه طول بکشه.) در واقع توی این دوتا دیسترو من خیلی ابزارها توسعه مورد نیاز رو دیدم.

اگر سورس‌های برنامه‌های لینوکس رو لازم ندارین. اوبونتو، دبیان، مینت، opensuse انتخاب‌های خوبین.(فدورا یکم اذیت میکنه کاربرهای تازه وارد رو. ویکی و پشتیبانی خیلی عالی‌ای برای یه کاربر ایرانی و تازه وارد نداره.)

برای C# هم باید با mono کار کنین. چیزی به نام ویژوال استودیو و پشتیبانی عالی مایکروسافت روی لینوکس ندارین.

MiladPJKing
یک شنبه 16 بهمن 1390, 10:57 صبح
MSsql رو گمان نکنم کسی روی لینوکس کار کنه
ابزارهای C++ داخل اکثر توزیع‌ها هست.
اگر سورس‌های برنامه‌های لینوکس رو لازم ندارین. اوبونتو، دبیان، مینت، opensuse انتخاب‌های خوبین.
برای C# هم باید با mono کار کنین.

من هم خودم تا اینجا که دنبال توزیع مناسبم می گشتم ، آرچ به چشمم واسه من کاراتر و حرفه ای تر اومد ! تازه وارد بودنم مشکل ایجاد نمی کنه و سختیش برام مهم نیست !
درمورد MSSQL و Visual Studio هم می دونم که چنین مجموعه کاملی با این پشتیبانی عالی وجود نداره ، ولی می خواستم بدونم بعد از مهاجرت به لینوکس خصوصا در مورد پایگاه داده چه چیز بدرد بخوری هست که بتونم به طور مجانی ازش استفاده کنم ؟

باز هم ممنون

نمی دونم چرا از 215 بازدیدی که از کل این ماجرا بوده فقط یک نفر اون هم شما جواب دادید ؟

Slytherin
یک شنبه 16 بهمن 1390, 15:13 عصر
ولی می خواستم بدونم بعد از مهاجرت به لینوکس خصوصا در مورد پایگاه داده چه چیز بدرد بخوری هست که بتونم به طور مجانی ازش استفاده کنم ؟
MySQL
برای استفاده های کوچیک رایگان هست...

blue_lotus
یک شنبه 16 بهمن 1390, 21:59 عصر
به غیر MySQL که دوست عزیز گفتن، شما انتخاب‌هایی مثل: sqlite, MongoDB, PostgreSQL و ... رو دارین. که برای بانک‌های خیلی بزرگ و حرفه‌ای PostgreSQL و برای حجم پائین هم انتخاب‌های زیادی هست.

MiladPJKing
دوشنبه 17 بهمن 1390, 01:15 صبح
ممنون ، اما آیا اینها هم دارای همون دستورات اس کیو ال خودمونه یا فرق خاصی داره ؟
یه مورد مهم دیگه اینکه : برنامه های نوشته شده تو محیط لینوکس ، قابلیت اجرا تو سیستم عامل های دیگه رو هم دارن (با/بدون تغییر خاص در برنامه) خصوصا موقع اجرای برنامه از نظر پایگاه داده ! مثلا یه برنامه تو لینوکس بنویسم و اون رو روی ویندوز اجرا کنم (باز هم تاکید می کنم، خصوصا پایگاه داده برنامه ) !

blue_lotus
سه شنبه 18 بهمن 1390, 10:28 صبح
برای سوال SQL اتون به این لینک (http://www.yolinux.com/TUTORIALS/LinuxDatabases.html) مراجعه کنید. هم پایگاه داده‌های SQL هست هم غیر SQL.

اگر برنامتون از قابلیت سیستم عامل یا کتابخونه بخصوصی که فقط در یک سیستم عامل هست استفاده نکرده باشه، اجرا میشه. دیگه بستگی به خودتون و آشناییتون به Cross Platform نوشتن برنامتون داره. دیتابیس هم MySQL و ... باشه که روی هردو اجرا میشه مشکلی نداره. فقط باید از توابع خود زبان اصلی استفاده کنین و کتابخونه‌هایی که روی هر سیستم عامل ای اجرا میشن.

پ.ن: عنوان تاپیک رو درست کنید و از حرفه‌ای درش بیارید. سوال‌های دیگتون رو هم طبق قوانین فروم در تاپیک های مجزا بپرسین.

MiladPJKing
سه شنبه 18 بهمن 1390, 20:21 عصر
ممنون !

پس من آرچ می نصبم >>> چون هم خیلی اهل شخصی سازی هستم هم می خوام با یه توزیع سخت شروع کنم هم شاید بخوام برم به سمت سورس کد ! (بعدا نگید چرا آرچ !!! http://forum.p30world.com/images/New-smile/N_aggressive%20%284%29.gif)

فقط اگه ممکنه اینکه می فرمایید سورس کد برنامه ها ، یه کمی در موردش توضیح بدین در این مورد اصلا چیزی نمیدونم !

administors
سه شنبه 18 بهمن 1390, 22:08 عصر
قویترین نسخه به نظر من opensuse
و تمام مشخصات که شما میخواهید رو داره از ‍پشیبانی از Mono گرفته تا Qt

http://software.opensuse.org/121/en

MiladPJKing
چهارشنبه 19 بهمن 1390, 10:53 صبح
و تمام مشخصات که شما میخواهید رو داره از ‍پشیبانی از Mono گرفته تا Qt

یعنی توزیع هایی هست که از این ها پشتیبانی نکنه ! برو بچ پرفش فروم می گنن که همه چیز رو همه ی توزیع ها پشتیبانی می کنه !

مهرداد سیف زاده
یک شنبه 30 بهمن 1390, 14:44 عصر
برای شروع بهتر بود از توزیع های راحت مثل مینت یا اوبونتو شروع کنی
به نظرم هر کاری رو باید پله پله راحت به مشکل یاد
گرفت شما به دلیل درگیر شدن با مراحل سخت امکان داره اصلا از کارکردن با لینوکس لذت نبرید
من خودم اول اوبونتو رو با ووبی در کنار ویندوز ۷ روی لپ تاپم نصب کردم بعد از یک ماه کارکردن و فهمیدن دستورات کلا تمام ویندوز و لینوکس قبلی رو پاک کردم و با خیال راحت و مستقل به لینوکس مهاجرت کردم
لینوکس بسیار راحت و کاربردی و قدرت کامل رو باید در لینوکس تجربه کرد
البته میکروب سافت هم خدمتی کرد شاید اگر بیل گیتس با اندیشه تو هر خونه یک کامپیوتر انقدر کامپیوتر پیشرفت نمیکرد ولی به چه قیمتی..... هنگ کردن، ویروسی، عدم پایداری، نبود امنیت، انحصار طلبی خاص مایکروسافت ، نرم افزارهای ۳۰ روزه یا کم کیفیت رایگان و ....

ویندوز به لینوکس ----------- win2lin.ir (http://win2lin.ir)

MiladPJKing
جمعه 05 اسفند 1390, 16:01 عصر
برای شروع بهتر بود از توزیع های راحت مثل مینت یا اوبونتو شروع کنی
به نظرم هر کاری رو باید پله پله راحت به مشکل یاد
ویندوز به لینوکس ----------- win2lin.ir (http://win2lin.ir)

ممنون !
این ماجرای پله پله رو موافقم - البته قبلا هم "اوبونتو" و خیلی وقت پیش "ردهت" کار کرده بودم ،ولی حقیقتش فکر نمی کردم آرچ اینقدر دیگه سخت باشه ! اما تنها به یک دلیل از آرچ به دبیان نقل مکان کردم اون هم این که یه مقدار هنوز جا نیافتاده و بعضی چیزا واسش سخت پیدا می شه !
آلان دیگه 100% می خوام دبیان بنصبم - نصبش کمی آسون تره و تقریبا جا افتاده !