ورود

View Full Version : سوال: چند تا سوال در مورد جوملا از دوستانی که با جوملا آشنایی کامل دارند

moferferi
پنج شنبه 13 بهمن 1390, 19:11 عصر
با سلام.
دوستان من میخوام سایتی بر اساس جوملا قالب زیر طراحی کنم
http://demo.joomshaper.com/?template=binary&j=16
قبلا این را به مشتریم نشون دادم و تایید کرد.ولی متاسفانه فقط روی جوملا 1.5 نصب میشه.
و بر روی جوملا 2.5 نصب نمیشه.
حالا میخوام بدونم با اینکه الا نسخه 2.5 جوملا اومده ایا استفاده از ورژن پاین تر مثل 1.5 از نظر امنیتی مشکلی نداره؟
البته این را هم بگم که سایت اپدیت خاصی نداره و میشه بعد طراحی پوشه ادمین را واسش قفل گذاشت و سطح دسترسی به اون را کامل بست.ایا با توجه به این کار ها میشه رو امنیت سایت حساب باز کرد.؟

و ایا شما قالبی مثل قالب بالا که با ورژن 2.5 سازگار باشه سراغ دارین.؟

hamidre13
جمعه 14 بهمن 1390, 05:43 صبح
دوست عزیز قالب نویسی واسه جوملا کار سختی نیست به لینک امضام مراجعه کن نحوه نوشتن قالب رو توضیح دادم در ضمن اگه بتونی از 2.5 استفاده کنی بهتره(هر چند منوهای ادمین در کروم درست نشون داده نمیشن!!)
در ضمن امنیت بیشتر بستگی به هاست داره در بیشتر موارد!
این چنین تمپلت هایی هم معمولا پولی هستن

shami123
پنج شنبه 17 فروردین 1391, 13:53 عصر
چطورمیتونم توی جوملامنویی برای هرکاربر بسازم که با لاگین کردن هر کاربرنمایش داده شودکه شامل پروفایل و ویرایش وبانک تصاویرشخصی وبانک صوت وفیلم شخصی وچندبخش دیگه باشد. درواقع من نمیتونم بفهمم که این چیزهایی که کاربرآپلودمیکندچطوربه کاربراختصاص می یابدوبعدا به نمایش درمیاید
چون زیادبه جوملاآشنایی ندارم وفقط تونستم منوهای اصلی وماژولهای اصلی رو کار بزارم.در واقع یه چیزی شبیه سایت e-tabrik.comمیخوام که وقتی لاگین میکنم اون بالای سایت گزینه پروفایل رو که میزنم این منویی که گفتم به نمایش در میاد.