View Full Version : سوال: خاصیت wordwarp
pesarake
جمعه 14 بهمن 1390, 00:28 صبح
خاصیت
wordwarp
کارش چی هست؟ یعنی من وقتی این رو ترو میکردم باز هیچ تغییری نمیکرد نمیشد توی چند سطر وارد کرد فالس و ترو بودنش هیچ فرقی با هم نداشت
pesarake
جمعه 14 بهمن 1390, 00:38 صبح
بیشتر توضیح میدی؟
pesarake
جمعه 14 بهمن 1390, 00:51 صبح
بازم تغییر نکرد
میشه بیشتر توضیح بدی
مو به مو بگو
ASedJavad
جمعه 14 بهمن 1390, 01:58 صبح
اگه از لیبل استفاده میکنی، توضیحاتی که دادم رو نشنیده بگیر
چون کلا فکرم جای دیگه بود و مطالبی که نوشتم ربطی به لیبل نداره (شما هم نمیگی که لیبل اصلا خاصیت multyline نداره)
حالا این رو بخون:
تو لیبل این خاصیت فقط وقتی کارکرد داره که خاصیت autoSize لیبلت true باشه
و کلا wordwarp نشون میده که وقتی متن لیبلت اضافه شد، عرض لیبلت زیاد بشه یا ارتفاعش!
ببخشید اگه جوابای قبلیم بی ربط بود
ayson0
چهارشنبه 19 بهمن 1390, 19:18 عصر
این سوالی که پسرک پرسیده سواله منم هست! جوابایی که داده شده خیلی بی ربطه! خودتون یه امتحانی کنین بدک نیستااا!
اصلا این خاصیت رو تکست باکس نداره!!!!!! بلکه لیبل داره!!!!!!!! عوض شدن سایز لیبل هم هیچ دخلی به این خاصیت نداشت! جوابی که میدی رو خودت تست کردی جواد؟
کسی نمیدونه کار این wordwarp چیه؟
محسن واژدی
چهارشنبه 19 بهمن 1390, 19:39 عصر
سلام
Wordwarp در زمانی که خاصیت AutoSize شی Lable را True کرده باشیم استفاده میشود
همانطور که اطلاع دارید در برنامه هایی مانند notepad وقتی wordwarp را فعال میکنیم متون برنامه فقط بصورت vertical نمایش داده میشوند،
در lable هم وقتی که wordwarp و autosize را فعال کرده باشیم همانند notepad عمل میکند، بیشترین اندازه width شی lable هم رشته ای تعیین میکند که بیشتری طول را نسبت به سایر رشته ها داشته باشد (ببخشید فکر کنم کمی گنگ توضیح دادم) البته اگر امتحان کنید بیشتر متوجه منظورم میشوید
موفق باشید
محسن واژدی
پنج شنبه 20 بهمن 1390, 11:33 صبح
سلام
جناب ayson0، نمونه ای که درخواست کرده بودین
موفق باشید
kitcat_m18
پنج شنبه 20 بهمن 1390, 23:57 عصر
سلام،
صحبت دوستان كاملا درست و به جا هست.
من ساده تر بيان مي كنم
خاصيت auto Size رو True كنيد.
بعد خاصيت word Wrap رو true كنيد
Word Wrap در واقع عرض ليبل شما رو به اندازه بلند ترين خط (رشته) تا جايي كه كليد Space بعد از اون زده شده باشه تنظيم مي كنه.
موفق باشيد.
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.