View Full Version : سوال: مشکل کامپاننت dot net bar
hamed68
جمعه 14 بهمن 1390, 01:36 صبح
سلام خدمت دوستان گرامی
من در چند پروژه از کامپاننت dot net bar 9 استفاده کردم و بدون هیچ مشکلی کار می کرد و خیلی راضی بودم اما بعد از مدت ها که ویندوز عوض کردم الان با مشکلی بر خورد کردم که هر کار می کنم نمی تونم رفعش کنم و مشکل اینجاست که مثلا می خوام یک TextBoxX در فرم قرار بدم در قسمتی قرار میگیره که open file dialog قرار میگیره و پروژه منو کامل به هم ریخته در عکس ضمیمه مشخص شده دوستان عزیز اگه بتونن راهنمایی بفرمایید ممنون میشم خیلی لازمه
81954
با تشکر از همگی
mgh64120
جمعه 14 بهمن 1390, 10:06 صبح
سلام دوست عزيز
شما بايد فايل dll دات نت بار رو به پروژتون Reference بدين.
براي اين كار روي نام پروژتون كه از عكس پيداست milad هست، راست كليك كرده و گزينه Add Reference رو انتخاب كنيد.
در پنجره اي باز شده(Add Reference) از سربرگ Browse فايل يا فايل هاي dll دانت بار رو پيدا كرده و به پروژتون اضافه كنيد.
موفق باشيد...
hamed68
جمعه 14 بهمن 1390, 13:41 عصر
سلام دوست عزيز
شما بايد فايل dll دات نت بار رو به پروژتون Reference بدين.
براي اين كار روي نام پروژتون كه از عكس پيداست milad هست، راست كليك كرده و گزينه Add Reference رو انتخاب كنيد.
در پنجره اي باز شده(Add Reference) از سربرگ Browse فايل يا فايل هاي dll دانت بار رو پيدا كرده و به پروژتون اضافه كنيد.
موفق باشيد...
ممنون از راهنماییتون
من این کارو قبلاً انجام دادم اما مشکل رفع نشده
alimanam
جمعه 14 بهمن 1390, 13:55 عصر
با سلام
روی پروژه راست کلیک کن بعد گزینه Add New Reference رو انتخاب کن و رفرنس DevComponents.DotNetBar.Design.dll رو انتخاب کن حالا هرکنترلی که قابلیت این رو داشته باشه که روی فرم کشیده بشه رو به فرم درگ درپ کنی به فرم اضافه میشه و مشکل شما هم رفع میشه .
موفق باشید./
mgh64120
جمعه 14 بهمن 1390, 20:21 عصر
ممنون از راهنماییتون
من این کارو قبلاً انجام دادم اما مشکل رفع نشده
سلام دوست عزيز
اون كنترل هاي قبلي رو كه قبلا اضافه كرده بودي و مشكل داشت، حذف كن و دوباره اونها رو به فرم اضافه كن.
موفق باشيد...
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.