View Full Version : تعریف یا عدم تعریف کلیه جداول در یک یا چند Entity
sahr2msn
جمعه 14 بهمن 1390, 12:29 عصر
باسلام خدمت دوستان
اگر پایگاه داده ای داشته باشیم که از نظر منطقی و استفاده از آن به چند بخش مجزا تقسیم بندی می شود آیا باید تمام جداول مورد استفاده در پایگاه داده رو در یک Entity تعریف کرد یا بهتر است چند Entity تعریف کرد و آن جداولی که از نظر منطقی با هم در ارتباطند رو در هر کدام از آن Entity ها قرار داد.
از دوستانی که در این زمینه تجربه دارند خواهشمندم که از نظر سرعت و کارایی این دو را با هم مقایسه کنند.
in_chand_nafar
جمعه 14 بهمن 1390, 16:34 عصر
ببين دوست عزيز اگر بخواهيد خيلي ساده و بدون دردسر كار كنيد
بانك اطلاعاتي خود را ايجاد كنيد (و يا معمولا از قبل ايجاد شده داريد) با استفاده از EF و روش Database First شروع به ايجاد (البته خود ويزارد به شكل ويژوالي اين كار را انجام ميده) Entityها بكنيد به ازاي هر جدول يه Entity ساخته ميشه
اما اگر بانك اطلاعاتي رو نساخته ايد و در مفاهيم OOP تبحر واقعي داريد (حرفه اي كار كرديد) شروع به ايجاد Entityبكنيد از Interface و.. استفاده كنيد و بعد از روي Entity و Base Classهاي ايجاد شده خودتون بانك اطلاعاتي مورد نظر خودتون رو ايجاد كنيد كه اين كار به طور اتوماتيك توسط EF انجام مي شود
در تمامي پروژه هايي كه كار كردم و در شركت هاي مختلف ديدم همه از روش Database First استفاده كردن چون سريع است و نياز به دنگ و فنگ نداره (هر چيزي كه باعث بشه با سرعت و كيفيت كارتون رو انجام بده انتخاب كنيد)
موفق باشيد
sahr2msn
پنج شنبه 27 بهمن 1390, 21:44 عصر
ممنون از اینکه وقت گذاشتین و جواب دادین
شاید من سوالم رو بد مطرح کردم چون منظور من استفاده از روش های ساخت Entity نبود. منظورم رو با یک مثال بهتر بیان می کنم.
فرض کنید که بانکی اطلاعاتی دارید که هم اطلاعات کاربران و گروه بندی در اون ذخیره شده و هم اطلاعات مربوط به اخبار روز. اگر با این فرض که اطلاعات این دو بخش از هم مجزا هستند آیا باید یک Entity در برنامه درست کرد که هم شامل جداول کاربران و هم شامل جداول اخبار بوده و یا دو Entity که یکی شامل جداول کاربران می شود و یکی دیگر شامل جداول اخبار. لطفا از نظر سرعت و کارایی این دو رو باهم مقایسه کنید.
linux
پنج شنبه 27 بهمن 1390, 22:07 عصر
ممنون از اینکه وقت گذاشتین و جواب دادین
شاید من سوالم رو بد مطرح کردم چون منظور من استفاده از روش های ساخت Entity نبود. منظورم رو با یک مثال بهتر بیان می کنم.
فرض کنید که بانکی اطلاعاتی دارید که هم اطلاعات کاربران و گروه بندی در اون ذخیره شده و هم اطلاعات مربوط به اخبار روز. اگر با این فرض که اطلاعات این دو بخش از هم مجزا هستند آیا باید یک Entity در برنامه درست کرد که هم شامل جداول کاربران و هم شامل جداول اخبار بوده و یا دو Entity که یکی شامل جداول کاربران می شود و یکی دیگر شامل جداول اخبار. لطفا از نظر سرعت و کارایی این دو رو باهم مقایسه کنید.
همه در یک فایل edmx قرار بگیرند هیچ دلیلی نداره که چندتا model بسازید
amir3321
شنبه 29 بهمن 1390, 08:19 صبح
با سلام
بنظر من اگر سیستم شما یک سیستم یکپارچه است که از چند زیر سیستم تشکیل شده بهتر برای هر اسکیما در دیتابیس یک مدل در همان زیر سیستم تهیه شود و تمام جداول مورد نیاز آن سیستم در آن قرار بگیرد و دیگر نیاز نیست تمام جداول در یک مدل قرار بگیرد چون واقعا کنترل آن و افزونگی فضا در هر با ایجاد مدل بدون دلیل ایجاد می شود
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.