PDA

View Full Version : مسئله بارکدخوان -کیبورد و TEdit

barbazoo
پنج شنبه 26 آبان 1384, 09:34 صبح
با سلام

من روی فرم یک Tedit دارم و از طریق بارکدخوان یک کد رو روی Tedit میخونم و پردازشهای لازم رو در ایونت keydown انجام میدم ولی مشکل اینجاست که نمیخوام کاربر بتونه با کیبورد اطلاعات رو به Tedit وارد کنه .. با توجه به اینکه بارکد خوان آخر هر بارکد که میخونه یه enter خودش میزنه و من هم باید از keydown استفاده کنم تا enter رو تشخیص بدم ... به من بگین چطوری فرق بین کاراکترهای وارد شده از طریق بارکدخوان و کیبورد رو تشخیص بدم ؟؟؟؟

.................................................. ...................................
با تشکر از اساتید محترم

mzjahromi
پنج شنبه 26 آبان 1384, 10:53 صبح
اول اینکه از Key Press هم می تونی استفاده کنی برای تشخیص Enter
دوم: تا اونجائی که من می دونم بارکد خوان وصل می شه به صفحه کلید بنابر این تفاونی بین کلیدهای فشرده شده با صفحه کلید و بارکد خوان وجود نداره الا:
این چیزیه که الان به ذهنم رسید.
کاربر نمی تونه کلیدها رو با سرعت بارکد خوان تایپ کنه. میتونی از این خاصیت استفاده کنی و مثلا هر 100 میلی ثانیه یک بار Edit رو تخلیه کنی(البته باید این کار رو طوری انجام بدی و Delay رو طوری انتخاب کنی که تو کار بارکد خوان خلل ایجاد نکنه)اونوقت ممکنه مشکلت حل بشه

barbazoo
پنج شنبه 26 آبان 1384, 14:25 عصر
مرسی آقای ذوالقدر

راهنمایی جالبی بود ولی اگه کسی راه حل دیگه ای به نظرش میرسه یا تو این زمینه اطلاعاتی داره ممنون میشم کمکم کنه

باتشکر