ورود

View Full Version : سوال: آیا امکان ایجاد آرایه ای از اشیا(TextBox) وجود دارد ؟

Rhnazari
پنج شنبه 26 آبان 1384, 11:21 صبح
سلام یه سوال داشتم .
من تو فرمم 20 تا Textbox دارم و می خواهم اون را تو برنامه پر کنم .( چون در هر حالت تمام TextBox ها باید مقادیر متفاوت داشته باشن ) .
من می تونم از آرایه استفاده بکنم تا مجبور نباشم 20 بار این کد را به صورت تکراری بنویسم .
من می خوام مفهوم کد برنامه ام به صورت زیر باشه . البته این کد غلط است . ممنون می شم راهنماییم کنین.

for i=1 to 20
textbox[i].value = i
next

sarami
جمعه 27 آبان 1384, 21:33 عصر
میتونی همه textbox ها تو اول اسمشون رو با TXT شروع کنی بطور مثال TXTName بعدش تو یه دستور for کار مورد نظرتو انجام بدی
if left(contorl.name;3)=txt then
هر چیزی که دوست داری

Rhnazari
یک شنبه 29 آبان 1384, 07:53 صبح
ازتون تشکر می کنم . جناب Sarami. خوشختانه مشکلم حل شد . من از Me استفاده کردم .
for i=0 to 20
me("Text" & format (i , "00") ) = i
next

sarami
یک شنبه 29 آبان 1384, 17:15 عصر
موفق باشین عزیز چون دقیقا نمی دونستم بچه منظوری میخواهید چیزی که به زهنم رسید رو عنوان کردم

شاپرک
چهارشنبه 23 آذر 1384, 14:40 عصر
در مورد یک متغیر که یکی از فیلد های رکورد ست باشه چطور؟
مثلا :
for i=1 to n
rs.Fields("text" & i) 888
Error میده ......!!!!!

Sheerkoshan
شنبه 22 بهمن 1384, 17:00 عصر
من هم همین مشکلو دارم آرایه ای از متغیرها دارم که باید با مقادیر فیلهای مختلف recordset معرفی شده پر شود اگه به جواب رسیدین ممنون میشم ما رو هم بی نصیب نگذارید

Sheerkoshan
جمعه 28 بهمن 1384, 10:50 صبح
می خوام آرایه ای از checkbox داشته باشم که value هرکدوم وقتی true باشه ، برابر مقادیری که از یک recordset بدست می آورم قرار گیرد اما هنوز نتونستم آرایه مربوط به checkbox ها را تعیین کنم

Sheerkoshan
جمعه 28 بهمن 1384, 10:58 صبح
بازم سلام

یه آرایه از checkbox ها می خوام تا مقادیر True آن برابر مقادیری که از یک Recordset بدست می آورم باشه تا مجبور نشم خط_کد های زیادی برای رویدادهای مربوطه بنویسم .
اگه ممکنه راهنمایی بفرمایید اگر هم راه بهتری سراغ دارید ممنون می شم بفرمایید