ورود

View Full Version : یک سوال در مورد VB و SQL

m-amini
پنج شنبه 26 آبان 1384, 13:47 عصر
سلام دوستان

با تشکر از پلیز و احسان عزیز که خیلی کمکم کردن .

راستش من دو ریالیم دیر میفته :گریه: . سعی میکنم سوالم رو خیلی واضح مطرح کنم و خواهش میکنم در صورت امکان با جزئیات جواب بدین . ممنونم

سوال: من یه بانک اکسس رو به SQl تبدیل کردم و با استفاده از ADO به بانک SQL که ptable نام داره و فایل این بانک تو درایو E کامپیوترم وصل میشم . من یک system file و یک userfile با کمک ODBC maneger درست کردم و میتونم مستقیم به خود بانک و یا از طریق این فایلها با بانک SQL کار کنم . ولی وقتی برنامه نصب براش درست میکنم (با Pakeg and developer و یا Tarma instaler ) هیچ کدوم فایلهای بانک رو تشخیص نمی دهند و اگر خودم فایل بانک رو بهش اضافه کنم باز هم وقتی رو یه سیستمی که بانک من نصب نشده برنامه رو نصب می کنم برنامه درست اجرا نمیشه . چطور میشه یه بانک اطلاعاتی SQl رو بدون نصب موتور SQL رو یک سیستم نصب کرد و چطور اون رو به برنامه نصب اضافه کنم . لطفا اگر منظور منو فهمیدین کامل توضیح بدین .

یه سوال دیگه از کجا میتونم wise install master رو دنلود کنم .
ممنونم

m-amini
شنبه 28 آبان 1384, 18:40 عصر
خواهش میکنم یکی جواب بده

sourenaface
چهارشنبه 09 آذر 1384, 22:44 عصر
من هم دنبالشم

PalizeSoftware
چهارشنبه 09 آذر 1384, 23:19 عصر
یه راه ساده‌اش اینه که از طریق ODBC‌ یه DSN‌ بسازید و توی Connection String‌ هم مشخص کنید که بانک شما DSN هست. (ODBC‌ رو از کنترل‌پنل ویندوز سراغ بگیرید).
این کار رو دستی انجام بدید و به نتیجه که رسیدید، حالا اکثر برنامه‌های ست‌آپ‌ساز نظیر WiseInstallMaster می‌تونند این DSN‌ رو براتون ایجاد کنند که دیگه نگران نباشید که بانک شما کجا کپی می‌شه.