ورود

View Full Version : Connection String for mdf file in App_data

wantonboy13
یک شنبه 16 بهمن 1390, 17:42 عصر
با سلام ،
من دیتابیس ام داخل فولدر app_data هستش و میخوام connection string ای که بهش میدم بعد از رفتن رو هاست درست کار کنه...

الان این هستش :

<add name="connectionName" connectionString="data source=HostIp\HostInstance;Integrated Security=SSPI;AttachDBFilename=|DataDirectory|\myD atabase.mdf;User Instance=true" providerName="System.Data.SqlClient"/>

هر دفعه یه جور ارور میده و بیشترین ارور رو هم روی connection login failed for user "username" میده...

من یوزر و پسورد دیتابیس روی هاستم رو هم بهش اضافه می کنم بازم این ارور رو میده ، درصورتی که مطمئنم همین یوزر پسورد رو میذارم...

منتها یه مشکلی هم که هست اینه که از خود SSMS هم میام با آی پی هاست لاگین کنم وارد نمیشه...

این مشکل رو با پشتیبان هاست هم در میون گذاشتم ، اول که گفتن به فایلتون باید permission بدین برای همین ارور میده... بعد که گفتم اصلاً از آی پی نمی تونم وارد شم گفتن همه واارد میشن... شما اگه نمی تونی دیتابیس رو قرار بدی پول بده ما قرار بدیم !!

پیشاپیش تشکر از دوستان...

meisam3322
یک شنبه 16 بهمن 1390, 17:56 عصر
با سلام ،

خرید از شرکت های نا معتبر باعث بروز همچین مشکلی میشه ، مشکل شما رو تیم پشتیبانی اون شرکت باید حل کنه

wantonboy13
یک شنبه 16 بهمن 1390, 18:37 عصر
با سلام ،

خرید از شرکت های نا معتبر باعث بروز همچین مشکلی میشه ، مشکل شما رو تیم پشتیبانی اون شرکت باید حل کنه
اوایلش اینجوری نبود... من چند ماه قبل که این هاستو گرفتم برخی مواقع میشد وصل شد به دیتابیس... حالا این کانکشن استرینگی که نوشتم ظاهرش میگه باید درست کار کنه ؟