ورود

View Full Version : بیاین گروهی یه نرم افزار بسازیم

imans100
دوشنبه 17 بهمن 1390, 15:03 عصر
ول سلام :افسرده: دوم :من اولین پستی که توی این انجمن می زارم :خجالت:سوم :از مدیران سایت تقاضا دارم این تاپیک رو هرجا که صلاح می دونن انتقال بدن
با یه مقدمه شروع می کنم
من چند وقت پیش با دو نفر کم بینا آشنا شدم که برای درس خوندن تو مدارس عادی با مشکل روبرو بودن اون نبود کتاب با فونت خیلی بزرگ. یا حداقل در دسترس بودن کتاب صوتی مربوط به کتاب های درسی معمولی (در شهرستان).برای حل این مشکلات و ادامه تحصیل مجبور شده بودند که از اقوام و فامیل کمک بگیرن و به اونا کتابا رو بدن و اونا روی یه کاست ضبط کنن و بعد اونا با گوش دادن اون کاست ها امتحانات خودشون پاس کنن
حالا من از شما عزیزانی که در برنامه نویسی دستی دارید دعوت می کنم بیاین باهم جمع بشیم و یه نرم افزار موبایل طراحی کنیم که بشه از طریق دوربین متن رو بخونه (یعنی با قرار دادن دوربین روی یک متن اون به صورت صوتی بخونه ) حالا نمیدونم که نسخه انگلیسی همچین نرم افزاری هست یا نه اما ما بیام ویه نسخه برای کلمات فارسی بنویسیم وبعد اون توی یه مارکت پولی یا رایگان به فروش می زاریم و هرکس به مقدار همکاری با بروژه سهم ببره (اگه قرار به پولی شد)
این رو هم بگم که توی این پروژه کسی رئیس نست همه می تونن یه جای کارو بگیرن :چشمک:
به امید استقبال شما عزیزان و تولید این نرم افزار :بوس:
راستی برای نرم افزار رو کدوم سیستم عامل باشه یه نظرسنجی میکنیم