ورود

View Full Version : موضوع مهم ( مدیران محترم بخوانند)

سید حمید حق پرست
دوشنبه 17 بهمن 1390, 19:23 عصر
با سلام خدمت تمام دوستان و مدیران محترم

میدونم که این تاپیک روجا خوبی نزاشتم ولی گفتم که به عنوان برادر کوچکتون یه حرفی زده باشم

اگه ممکنه حذفش نکنید

این سایت مگه واسه راهنمایی برنامه نویسان و اموزش برنامه نویسی نیست
من تا حالا هر سوالی تو این سایت کردم به هیچ کدوم جواب درست داده نشده و هرکی یه چیزی میگه که اصلا به سوال من مربوط نیست . نمونش تو تاپیکی که درخواست یه کامپوننت dirlistbox گرافیکی کردم یکی از دوستان اومده اسمشو نوشته و گفته جستوجو کن . اگه قرار بر جست و جو بود اصلا در اینجا سوال نمیپرسیدم . خود شما مدیران محترم این بخش در تاپیک :

نکاتی در مورد فعالیت کاربران در این بخش (حتما بخونید) (http://barnamenevis.org/showthread.php?102664-%D9%86%DA%A9%D8%A7%D8%AA%DB%8C-%D8%AF%D8%B1-%D9%85%D9%88%D8%B1%D8%AF-%D9%81%D8%B9%D8%A7%D9%84%DB%8C%D8%AA-%DA%A9%D8%A7%D8%B1%D8%A8%D8%B1%D8%A7%D9%86-%D8%AF%D8%B1-%D8%A7%DB%8C%D9%86-%D8%A8%D8%AE%D8%B4-%28%D8%AD%D8%AA%D9%85%D8%A7-%D8%A8%D8%AE%D9%88%D9%86%DB%8C%D8%AF%29)

یکی از قوانینتون اینه :

3) اگه کسی خواست به پستی جواب بده ، از گفتن اینکه قبلا بحث شده یا جستجو کنید شدیدا خودداری می کنه ،
اگه هدفتون کمک کردنه به همراه یه لینک از مبحث موردنظر دوستتون رو راهنمایی کنید.

خب چرا کنترل نمیکنید مدیران . برید این تاپیک :

کامپوننت (http://barnamenevis.org/showthread.php?326217-%DA%A9%D8%A7%D9%85%D9%BE%D9%88%D9%86%D9%86%D8%AA-dir-list-box.ocx)dir list box.ocx (http://barnamenevis.org/showthread.php?326217-%DA%A9%D8%A7%D9%85%D9%BE%D9%88%D9%86%D9%86%D8%AA-dir-list-box.ocx)

ببینید بجز آغای M.T.P (http://barnamenevis.org/member.php?132020-M.T.P) کی کد یا لینک داده اینم که آغای M.T.P (http://barnamenevis.org/member.php?132020-M.T.P) لطف کردن مربوط به سوال من بود اما جواب اصلیش نبود

سید حمید حق پرست
دوشنبه 17 بهمن 1390, 19:31 عصر
ولی من خودم تا جایی که بتونم به سوالات کاربران جواب خواهم داد ( منظورم از اینی که گفتم تا جایی که بتونم اینه که تا جایی که بلد باشم)

returnx
دوشنبه 17 بهمن 1390, 19:49 عصر
همه میدونند جناب محسن واژدی و VBhamed چه سابقه خوبی در این تالار دارند شما هم یکم انصاف به خرج بدید ، همش که نمیشه دیگران بپسرند و اینها جواب بدند در ضمن وقتی جناب واژدی میگن که به طور مثال کامپوننت Codejock را جستجو کنید به این دلیل است که قرار دادن لینک دانلود این کامپوننت خود جز Warez Activity محسوب میشه و با قوانین فروم مغایرت داره...

قانون شماره 22
معرفی و لینک دادن به هر موجودیت الکترونیکی که در عرف دنیای مجازی Warez شناخته شود کاملا" ممنوع است. Warez به نرم افزاری گفته میشه که بدون رعایت حقوق مالکیت مالک آن منتشر و - یا استفاده شود و Warez Activity به فعالیت[هائی] گفته میشه که منجر به انتشار و کاربرد غیر قانونی نرم افزار شوند . طبق توافق ، اغلب ارائه کنندگان فضا روی وب ، به مشتریان ، یعنی صاحبان سایتهای وب ، اجازهء Warez Activity نمیدهند ، و در صورت وجود شکایت ، بسادگی اشتراک سایت رو لغو میکنند.

موفق باشید.../

MohammadGh2011
دوشنبه 17 بهمن 1390, 23:01 عصر
سلام عليکم خدمت دوستان و آقاي حق پرست
ببينيد شما اگه تو اين سايت جستجو کرديد و به نتيجه اي نرسيديد ،حتما تو موتورهاي قدرتمند جستجو مانند گوگل به نتيجه ميرسيديد.
و اين تاپيک رو هم اگه مديران ببينند حذف ميکنند.
من پاسخ اون تاپيکتون رو دادم ميتونيد به همون تاپيک سر بزنيد.

موفق باشيد

pcdownload.bloghaa.com
دوشنبه 17 بهمن 1390, 23:16 عصر
همه میدونند جناب محسن واژدی و VBhamed چه سابقه خوبی در این تالار دارند شما هم یکم انصاف به خرج بدید ، همش که نمیشه دیگران بپسرند و اینها جواب بدند در ضمن وقتی جناب واژدی میگن که به طور مثال کامپوننت Codejock را جستجو کنید به این دلیل است که قرار دادن لینک دانلود این کامپوننت خود جز Warez Activity محسوب میشه و با قوانین فروم مغایرت داره...

بله اگه قراره اینطوری جواب بدن همون جواب ندن بهره.حرفی میندازن و میرن که کسی نگه بلد نبودن.

سلام عليکم خدمت دوستان و آقاي حق پرست
ببينيد شما اگه تو اين سايت جستجو کرديد و به نتيجه اي نرسيديد ،حتما تو موتورهاي قدرتمند جستجو مانند گوگل به نتيجه ميرسيديد.
و اين تاپيک رو هم اگه مديران ببينند حذف ميکنند.
من پاسخ اون تاپيکتون رو دادم ميتونيد به همون تاپيک سر بزنيد.

موفق باشيد

باز که حرف خودتونو میزنید.عزیز من اگه قرار بود جستجو کنند که دیگه تاپیک نمیزدند.عزیزانی که قبلا جستجو فرمودند کافی بود لینکی در اختیار این عزیز قرار میدادند.

MohammadGh2011
دوشنبه 17 بهمن 1390, 23:20 عصر
باز که حرف خودتونو میزنید.عزیز من اگه قرار بود جستجو کنند که دیگه تاپیک نمیزدند.عزیزانی که قبلا جستجو فرمودند کافی بود لینکی در اختیار این عزیز قرار میدادند.

سلام عليکم
دوست عزيز حرف شما درسته ولي من عرض کردم که اول جستجو کنيد بعد تاپيک بزنيد.
و من اين حرف رو براي اون عزيزاني زدم که تاپيک زدند و در پاسخ تاپيکشون گفتند:"جستجو کنيد" بدون لينک.

سید حمید حق پرست
دوشنبه 17 بهمن 1390, 23:38 عصر
من تو گوگل هم جستوجو کردم اما هیچی پیدا نکردم . چه تو گوگل تو یاهو تو 4شارید تو راپیدشیر . و....

Mr'Jamshidy
سه شنبه 18 بهمن 1390, 22:10 عصر
ببین دوست من اصلا به این کارا کار ندارم اما اینجا جای پرسیدن و پاسخ دادنه (البته فعالیت ها خیلی کمرنگ شده ولی خوب)

شما اگر دنبال سورس میگردی http://www.planet-source-code.com منبع بسیار خوبی برای دانلود سورس هست

میتونی برای سورس مورد نظرت اونجا بگردی تا تو گوگل و ...

به هر حال برنامه نویسای VB6 دیگه مثل قبل نیستن

بگذریم

موفق باشید

vbhamed
چهارشنبه 19 بهمن 1390, 08:31 صبح
سلام

دوست عزيز، هميشه كه لقمه حاضر و آماده وجود نداره، اگر كسي به شما مي‌گه جستجو كنيد بخاطر اينه كه بعدا دائما نياز به اين و اون نداشته باشيد، ضمنا اگر كسي فقط بياد و بگه بريد جستجو كنيد حرف شما درسته، ولي وقتي نام يا رفرنس رو به شما مي‌دن و مثلا ميگن دنبال Folder Tree جستجو كنيد قضيه خيلي فرق مي‌كنه، مثل اينكه بپرسيد دكتر دندانپزشك خوب كيه بهتون بگن برو پيدا كن يا اينكه بگن دكتر XXXXX، برو اونجا، حالا شما بيايد بگيد چرا منو نبردن دكتر !

ضمنا اون موردي هم كه خواسته بودين رو سايتم آپلود كردم، از همون تاپيك و همون پست بگيريد

سید حمید حق پرست
چهارشنبه 19 بهمن 1390, 10:50 صبح
ممنون از شما دوست عزیز شما درست میگید اما اون چیزی که دوستان بزرگوار میگفتن جستوجو کن من تو گوگل . 4شارید . راپیدشر . یاهو و ... جستوجو کردم اما همچین چیزی که فرموده بودن نمیاورد

محسن واژدی
چهارشنبه 19 بهمن 1390, 19:14 عصر
بله اگه قراره اینطوری جواب بدن همون جواب ندن بهره.حرفی میندازن و میرن که کسی نگه بلد نبودن.
سلام علیکم
بنده در همان تاپیکی که آقای حق پرست ایجاد کرده بودند پیشنهاد استفاده از ابزار کدجاک را به ایشان دادم، اما موردی که ایشان مدنظرشان بود در این ابزار وجود نداشت، همچنین ایشان درخواست ضمیمه یکی از کامپوننت های کدجاک را هم داده بودند، اگرچه در تاپیک ضمیمه نکردم اما در pm برایشان ارسال کردم؛ که پس از آن نیز ایشان با نظربنده هم عقیده بودند که ابزار مورد نیازشان در این کامپوننت وجود ندارد، پس دیگر لزومی به ایجاد پست اضافی و بی محتوا نبود
بنده و سایر دوستان نیز تا آنجایی که بتوانیم در خدمت عزیزان هستیم،

موفق باشید