ورود

View Full Version : گفتگو: حذف پست های اضافی بخش VB6 و ارائه راهکار

kitcat_m18
سه شنبه 18 بهمن 1390, 01:19 صبح
سلام خدمت تمامی دوستان،
چند وقتی میشه که بخش VB6 و مطمئنا سایر بخش های این انجمن پر شده از پست های اضافی و زائد که بارها و بارها و بارها یک سوال تکراری به شکل های مختلفی تو اونها پرسیده شده.

دو تا پیشنهاد دارم که عملی هم هستن:

1- ارائه راهکاری برای حذف شدن پست های بی محتوا:
من پیشنهاد میدم فرایند رو برعکس ببینیم شما تاحالا به این فکر می کردین که چجوری پست های زائد رو حذف کنیم خب بیایم برعکسش رو انجام بدیم، بذارین بیشتر توضیح بدم:
به نظرم باید روال به این صورت باشه که وقتی شخص تاپیک مورد نظر رو ایجاد کرد این تاپیک مدت دار باشه (مثلا یک ماه) اگه تا پایان این یک ماه مدیر بخش مربوطه رفت تیک تایید نگهداری پست رو زد که پست تو انجمن باقی بمونه در غیر این صورت خود به خود حذف بشه

2- تشخیص مدیران غیر فعال بخش ها:
عواملی مثل گذشت مدت زمان طولانی ار انتصاب مدیران بخش ها، مشکلات کاری، بالا رفتن سن مدیران بخش ها، خانواده و زن و بچه و... باعث میشه که بعضی از مدیران بخش ها دیگه قادر نباشن که مثل گذشته تو انجمن ها مدیرت داشته باشن، یا گه گداری سر میزنن یا اصلا سر نمی زنن.
بهتر نیست یه امکانی تو انجمن وجود داشته باشه در صورتی که مدیر بخشی غیر فعال بود و یا فاقد بازدهی مناسب بود با یه مدیر جدید جایگزین بشه؟؟؟

ممنون از توجهتون
موفق باشین :لبخندساده:

xxxxx_xxxxx
یک شنبه 23 بهمن 1390, 00:21 صبح
سلام خدمت تمامی دوستان،
1- ارائه راهکاری برای حذف شدن پست های بی محتوا:
من پیشنهاد میدم فرایند رو برعکس ببینیم شما تاحالا به این فکر می کردین که چجوری پست های زائد رو حذف کنیم خب بیایم برعکسش رو انجام بدیم، بذارین بیشتر توضیح بدم:
به نظرم باید روال به این صورت باشه که وقتی شخص تاپیک مورد نظر رو ایجاد کرد این تاپیک مدت دار باشه (مثلا یک ماه) اگه تا پایان این یک ماه مدیر بخش مربوطه رفت تیک تایید نگهداری پست رو زد که پست تو انجمن باقی بمونه در غیر این صورت خود به خود حذف بشه

سلام،
تعداد پست هایی که در هر روز ایجاد میشه خیلی بیشتر از اونی هست که مدیران بخش ها بتونند، همه رو از لحاظ فنی بررسی کنند. این کار فوق العاده زمانبر هست.
بهترین راهکار برای حذف پست های بی محتوا، گزارش کردن اونها توسط کاربرها هست. اگر وقتی با یک پست بی محتوا مواجه میشید اونو با ذکر دلیل گزارش کنید، خیلی سریع تر رسیدگی میشه تا اینکه مدیران بخش ها خودشون تک تک پست ها رو بررسی کنند.
متأسفانه نسبت گزارش ها به تعداد پست های خلاف قوانین، خیلی خیلی کم هست. این نشون میده که کاربرها خودشون نسبت به نظم و محتوای انجمن بی اهمیت هستند. شخصا وقتی وارد انجمن میشم، 90 درصد زمانم رو صرف حذف و جابجا کردن و تغییر عنوان تاپیک ها میکنم. متأسفانه کاربرها خودشون در این زمینه کم کاری میکنند.

kitcat_m18
چهارشنبه 24 اسفند 1390, 22:11 عصر
سلام،
به نظر من بهترین راهکار همینه چون شما می تونین تعداد مدیر ها رو بیشتر کنین ولی در عوض قویترین فیلتر ممکن رو برای مدیریت داده ها قرار می دین.
مدیران می تونن خیلی راحت پست های تکراری و بدون محتوا رو بدون اینکه وارد انجممن بشه حذف کنن، اگه جایی نیاز به جا به جایی یا تغییر نام بود هم همین کارو انجام بدن.
همونطور که خودتون هم می دونین مباحثی که پرسیده میشن به قدری تکراری و بی محتوا هستن که اصلا نیازی نیست تو انجمن باشن. از هر مبحثی نهایت 4-5 مورد تو انجمن باشه بسه.
بهترین راه اینه که امکان فوق رو بذارن و بهتر اینه که در هنگام حذف این پست ها هم بشه یه لینک راهنما به صورت پیغام خصوصی برای شخص فرستاد تا راهنمایی بشه.
می دونم این کار پر دردسره اما اگه یه انجمن مفید و به درد بخور بخواین باید اعضای خوب انجمن رو گلچین کرد و تعداد مدیر ها رو افزایش داد و راهکار فوق رو هم برای مدیریت داده ها پیاده سازی کرد.
اگه تعداد مدیر ها زیاد بشه و از روش بالا هم استفاده بشه و یه پاکسازی یه ماهه هم انجام بدین انجمن VB6 ماه میشه.
مطمئنم خیلی ها هستن که حاضرن کمکتون کنن.
اگه پست ها قبل از نمایش حذف بشن دیگه کاربرا هم اعتراضشون کمتر میشه مخصوصا اگه لینک راهنما هم به صورت پیغام خصوصی داده بشه.
موفق باشید. :لبخندساده:

kitcat_m18
چهارشنبه 24 اسفند 1390, 22:15 عصر
در ضمن یادم رفت بگم،
وقتی یه تاپیک پر محتوا باشه اصلا نیاز به مطالعش نیست. تاپیک هایی که بیشترین همکاری رو دارن مشخصه که پر محتوا هستن. اگرم تاپیکی وجود داشته باشه که مبحث خاصی توش وجود داشته باشه که سایرین به علت اطلاع نداشتن از اون مبحث همکاری نکنن مطمئنا شخص ایجاد کننده یا با پیام خصوصی در این مورد به مدیران و کاربران فعال اطلاع میده و یا اصلا از روی عنوان تاپیک (اگه مناسب باشه) قابل شناسائیه
موفق باشید :لبخندساده:

MohammadGh2011
چهارشنبه 24 اسفند 1390, 23:09 عصر
سلام عليکم
من کاملا با حرف جناب kitcat_m18 موافقم،البته همونطور که جناب xxxxx_xxxxx عزيز اطلاع دارند اين موضوع امروز در تاپيک ديگر در بخش VB6 بحث شده است.به خاطر همين ديگه اينجا گفتگو نميکنم.

موفق باشيد

============================
بله،جناب kitcat_m18 هم خودشون به اون تاپيک سرزدند.