ورود

View Full Version : مجموع مقادیر یک ستون (خیلی فوری)

Hamedm
پنج شنبه 26 آبان 1384, 20:43 عصر
سلام

به علت دلایلی مجبور شدیم مقادیر عددی رو در SQL Server بصورت nvarchar ذخیره کنیم.
حالا وقتی که میخواهیم مقادیر رو بوسیله Running Total برای هر صفحه جمع کنیم، دچار مشکل شدیم. CR اجازه SUM نمیده. بنظر شما چطوری میتونیم این مشکل رو حل کنیم؟

در ضمن چطوری میتوانیم بگیم که بعد از هم صفحه Ranning Total مقدارش Reset بشه؟

در پناه حق موفق باشید و پرتوان

hadi2345
جمعه 27 آبان 1384, 07:44 صبح
با سلام .
جناب محمدی ، من این مشکل رو در vbcity مطرح کردم و جوابی که دادند :

dries_neyrinck
(vbCity Leader)
since: Apr 29, 2003
from: Lovely Ghent in Belgium
hello,
the reason is because CR doesn't know how to sum up strings.
What you need to do is to create a formula which converts these strings into numeric values. I don't have CR on this machine right now but if you browse in the available functions in the formula editor you'll find some functions which will change the string into an integer for example (like CInt).
Now you can make your sum based on this formula value instead of the string value!

good luck!

موفق باشید .

Hamedm
جمعه 27 آبان 1384, 12:27 عصر
با سلام .
جناب محمدی ، من این مشکل رو در vbcity مطرح کردم و جوابی که دادند :

dries_neyrinck
(vbCity Leader)
since: Apr 29, 2003
from: Lovely Ghent in Belgium
hello,
the reason is because CR doesn't know how to sum up strings.
What you need to do is to create a formula which converts these strings into numeric values. I don't have CR on this machine right now but if you browse in the available functions in the formula editor you'll find some functions which will change the string into an integer for example (like CInt).
Now you can make your sum based on this formula value instead of the string value!

good luck!

موفق باشید .

سلام جناب خلیل پور

از بابت پاسختان تشکر میکنم.
خیلی وقته ندیدمتون. حالتون خوبه؟ راستی از حاج آقا همتی چه خبر؟

در پناه حق موفق باشید و پرتوان

hadi2345
جمعه 27 آبان 1384, 19:43 عصر
با سلام مجدد .
این مشکل رو جناب PalizeSoftware حل نمودند که من همینجا از ایشان تشکر میکنم . و کدی که برای من فرستاده بودند رو در اینجا میذارم .

سلام دوستان
متاسفانه تابعی وجود نداره که بشه با اون مثلا جمع رو محدود به ناحیه خاصی کرد. برای اینکار باید از فرمول استفاده کنید. بدین صورت
ابتدا یه فرمول با نام مثلا Init_Var با محتویات زیر تعریف کنید:

Shared NumberVar tSum:=0
این فیلد رو در Page Header قرار بدید تا در هر صفحه مقدارش صفر بشه و مخفی‌اش کنید(Suppress)

حالا یه فرمول دیگه مثلا با نام Calculate_Sum‌ ایجاد کنید و دستورات زیر رو در اون بنویسید:

Shared NumberVar tSum;
tSum:=tSum+price;
کلمه price نام فیلدی است که می‌خواهید محتویات اون رو جمع بزنید.
این فرمول رو در قسمت Details قرار بدید تا با هر بار نمایش رکورد مقدارش محاسبه بشه. در ضمن مخفی‌اش کنید.
در نهایت فرمولی با نام tSumValue با محتویات زیر ایجاد کنید و جایی که می‌خواهید جمع رو نشون بدید قرار بدید.( مثل یه فیلد معمولی)

Shared NumberVar tSum;
tSum;

-------------------------------------
جناب محمدی یکی از مشکلات پروژه حاج آقا همتی حل شد ......

موفق باشید و پرتوان .