PDA

View Full Version : راه اندازی یک ISP کوچک........

ALIreza_nil
پنج شنبه 26 آبان 1384, 20:55 عصر
با سلام
یک شبکه داریم که با یک سرور با ویندوز 2003 و یک Domain که با Active Directory روی این شبکه نصب و در حال کار کردن است
یک خط ADSL با پهنای باند 128 هم داریم که به یکی از دو کارت شبکه سرور وصل است و کارت شبکه دیگر هم به سوئیچ شبکه وصل است که دامین را کنترل می کند
هدف ها :
1- کاربران خارج از این شبکه با تلفن به این سرور وصل بشوند و از اینترنت موجود روی خط ADSL استفاده کنند (IP ADSL 192.168.1.1 هست و IP کارت شبکه متصل به ADSL 192.168.1.2 می باشد و با SUBNET 255.255.255.0 و IP کارت شبکه متصل به شبکه داخلی هم 192.168.0.100 با SUBNET 255.255.255.0 می باشد.
-در این مورد من سرویس RAS را روی حالت Remote access server قرار دادم که وقتی دکمه Next را می زنم دو حالت VPN و Dial از من سئوال میشود که من هر دو را انتخاب کردم IP هم برای کاربران که به سرور وصل می شوند هم تنظیم کرده ام(172.16.0.1 تا 172.16.0.10)،سیستم Accounting , Author.. را هم هر دو را روی حالت RADIUS قرار داده و برای هردو IP همین سرور را با پورتهای 1645و 1646 برای NTTACPLUS تنظیم کرده ام و PAP ,CHAP را هم انتخاب کردم
تنیجه:کاربران از طریق تلفن به سرور وصل می شوند و IP هم می گیرند ولی اینرنت ندارند
وقتی روی این حالت تنظیم می کنم کامپیوترهای روی دامین را دیگر ندارم.... ولی وقتی از دو گزینه VPN و ِDIAL فقط Dial را انتخاب می کنم کامپیوترهای داخل شبکه را دارم....
2- می خواهم کاربران داخل شبکه از طریق VPN به سرور برای اینترنت connection بزنند و مثل کاربران خارج مرکز حساب آنها هم کنترل شود ولی ارتباط دامین آنها به هم نخورد یعنی در شبکه بتوانند با هم به صورت عادی تبادل اطلاعات بکنند....
3- در ضمن من نرم افزارهای NTTACPLUS و Winroute Firewall 6.1.2 را هم در اختیار دارم

سئوال---آیا تنظیمات من روی سرویس رس یرای این اهداف صحیح است یا نه لطفا راهنمائی کنید...

با تشکر

DAKAL
یک شنبه 29 آبان 1384, 15:33 عصر
با استفاده از ISP باید NAT کنی و می تونی تو ویندوز از IAS برای Radius استفاده کنی چون یوزرهای Active Directory قخ شناسایی می کنه و از یه بانک استفده می کنن
در مورد VPN با NTtac مشکل داری و اگه قصد داری از VPN استفاده کنی می تونی از Cisco secure ACS استفاده کنی که همهء کارها رو برات انجام میده ...
در کل مشکلت در این حالت قابل حل نیست مگر تغییر بدی
فعلا همین

mRizvandi
چهارشنبه 02 آذر 1384, 16:07 عصر
سلام

توی پستهای قبلی این موضوع به وفور صحبت شده:
1- انتقال پهنای باند
2- سرویس RAS
سرچ کن مطلب هست
;-)