ورود

View Full Version : درخواست کمک برای کشیدن نمودار های تحلیل سیستم حقوق و دستمزد

mohammadyaser
سه شنبه 18 بهمن 1390, 14:08 عصر
با سلام
من می خوام یک پروژه حقوق و دستمزد تحت وب رو پیاده سازی کنم .برای تحلیل اون گیر کردم اگر از دویتان کسی تحلیل این سیستم رو به همراه نمودارهاش داره(انگلیسی یا فارسی)ممنون می شم برام بگذاره تا از اون ایده بگیرم
بسیار سپاسگزارم

tiphooo
پنج شنبه 20 بهمن 1390, 13:53 عصر
سوال اینکه آیا کل سیستم را می خواهید تحت وب پیاده سازی کنید و اگر جواب مثبت است یعنی واقعا جایی پیدا می شود که درخواست چنین سیستمی را تحت وب کرده باشد؟!!!!!!

mohammadyaser
شنبه 29 بهمن 1390, 07:29 صبح
بله کل سیستم
من فقط یک برنامه نویسم و باید دستورات مدیر پروژه را انجام بدم.البته پیاده سازی کل حقوق و دستمزد تحت وب کمی بی احتیاطی به نظر می رسد.

tiphooo
یک شنبه 30 بهمن 1390, 01:20 صبح
از نظر من غیر کاربردیه ولی اگر سوالی داشتید جواب می دهیم.برای شروع شما سوای از تعاریف پایه دو بخش اطلاعات پرسنلی و احکام پرسنلی دارید که باید مشخص کنید آیا این دو بخش را می خواهید در حقوق و دستمزد طراحی کنید یا در سیستم اطلاعات پرسنلی یا صدور احکام می باشد چون عملا کاربرانی که با این دو بخش کار می کنند با کارکنانی که پرداخت حقوق را انجام می دهند متفاوتند و بخش صدور احکام شاید پیچیده تر از حقوق و دستمزد باشد و اینکه ایا بر اساس طرح طبقه بندی مشاغل می خواهید پیش بروید یا قانون خدمات کشوری و یا سیستم برای شرکتهای بازرگانی و صنعتی می خواهد پیاده سازی شود این سه مورد که ذکر کردم با یکدیگر تفاوتهای چشمگیری دارند