View Full Version : سوال: نصب چند برنامه به صورت اتوماتیک
kaveh.m
سه شنبه 18 بهمن 1390, 14:45 عصر
سلام من همیشه وقتی ویندوز عوض میکنم بزرگترین مشکلم اینه که کلی برنامه دارم که باید نصب کنم :گریه:حالا میخواستم بدونم میشه برنامه ای نوشت که با انتخاب چند برنامه اونارو اتوماتیک نصب کنه مثلا ما شرتکات اون برنامه ها رو تو یه پوشه بریزیم و اون پوشه رو به برنامه که معرفی کردیم خودش شروع به نصب کنه مثل نصب اسان بعضی برنامه ها که شما یه نکست میزنیدو بقیه رو خودش انجام میده :متفکر:اگه کسی اطلاعاتی داره لطفا راهنمایی کنه من زبان های vb , c و کمی اسمبلی بلدم اگه هم که یه سورس در اختیارم بزارید که دیگه کلی خوش به حالم میشه:لبخند:
kitcat_m18
سه شنبه 18 بهمن 1390, 15:38 عصر
خب شما بیکاری می خوای یه همچین کاری کنی؟؟؟ :لبخند:
یه راه بهت یاد میدم تا یه عمر دعام کنی :چشمک:
اول برو ویندوزت رو عوض کن، بعد سخت افزار هات رو نصب کن، بعد نرم افزار های مورد نیازت رو نصب کن، اگه کانفیگ یا پالیسی خاصی هم می خوای رو سیستم عاملت اعملا کنی یا اگه می خوای سیستم عامل رو به روز رسانی کنی، آنتی ویروس هم آپدیت کن یا کاربر تعریف کنی و یا هر کار دیگه ای هم که می خوای انجام بدی تا یه ویندوز کامل داشته باشی رو انجام بده.
حالا حیف این ویندوز با این شرایط نیست که بپره؟؟؟ :لبخند:
حالا یک عدد برنامه Acronis True Image رو نصب کن، CD با خاصیت Bootable رو بساز (تو منوی Start=> All Programs=> Acronis بری گزینه هاشو می بینی)
بعد سیستم رو Restart می کنی، سپس از سیستم عامل (درایو C) یه بک آپ میگیری هر وقت که نیاز شد ویندوزت رو عوض کنی این بک آپ رو تو یه ربع Restore می کنه.
خوبیش اینه علاوه بر اینکه ویندوزت به این سرعت دوباره مثل روز اول نصب میشه دیگه نمی خواد سخت افزار و نرم افزار و کانفیگ هاتم دوباره 3 ساعت وقت بذاری و بزنی، تازه آپدیت هایی هم که گرفتی تا تاریخی که آپدیت کردی و ایمیج رو گرفتی باقی می مونه و فقط آپدیت های جدید تر رو میری می گیری.
موفق باشی :لبخندساده:
kaveh.m
شنبه 22 بهمن 1390, 01:21 صبح
راستش من این کار رو کردم اما چون نرم افزار خوبی نمیشناختم و از هر کس هم که پرسیدم نمیدونست با بک آپ خود ویندوز این کار رو کردم ولی چون حالت بوت نداشت به درد نخورد تازه حجمشم خیلی زیاد شد و باید رو dvd 9 میزدم به هر حال ممنون از راهنماییتون این نرم افزار رو حتما تست میکنم راستش هدف از این تاپیک این بود که هم اطلاعاتم زیاد بشه هم مشکلم حل.:لبخند:
kitcat_m18
شنبه 22 بهمن 1390, 13:57 عصر
سلام،
نرم افزاری که معرفی کردم حالت بوت داره،
نیازم نیست بک آپت رو رو CD یا DVD رایت کنی بذار تو یکی از درایو هات باشه هر وقت نیاز داشتی Restore کنش.
موفق باشی :لبخندساده:
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.