View Full Version : مبتدی: كمك براي نوشتن مرورگر به زبان qt براي s60v5
veroqt
سه شنبه 18 بهمن 1390, 16:07 عصر
سلام دوستان عزيز
من ميخواستم يه مرورگر اينترنت به زبان كيوتي بنويسم فقط نميدونم از كجا شروع كنم لطفا منو در اين زمينه راهنمايي كنيد
در ضمن از برنامه نويسي چيزي نميدونم
kitten
سه شنبه 18 بهمن 1390, 16:31 عصر
سلام دوست عزیز خسته نباشید
راه سختی در پیش داری
شما اول باید برنامه نویسی به زبان سی پلاس پلاس یاد بگیری و مفاهیم شی و مدل و کلاس و ارث بری و ... را بفهمید بعدش می تونید بیایید کیوت را برای موبایل و یا کامپیوتر یاد بگیرید مثلا در کامپیوتر شما با چند خط می تونید از تکنولوژی وب کیت که در کیوت جاسازی شده استفاده کنید و یه مرورگر ساده داشته باشید
موفق باشی
veroqt
سه شنبه 18 بهمن 1390, 17:41 عصر
متشكرم بابت پاسخ گويي شما
همونطوريكه فرموديد من ميخوام يه مرورگر ساده براي موبايل(سيمبين s60v5 مثل 5800) بنويسم كه قابليت مرور و دانلود داشته باشد
ايا راه ميانبري هست كه اين همه مطالب رو نخونم فقط مطالب مربوط به ساخت مرورگر رو بخونم؟
متشكرم
veroqt
سه شنبه 18 بهمن 1390, 21:05 عصر
دوستان لطفا در اين مورد راهنمايي كنيد
alamate_aoal
چهارشنبه 19 بهمن 1390, 00:20 صبح
ايا راه ميانبري هست كه اين همه مطالب رو نخونم فقط مطالب مربوط به ساخت مرورگر رو بخونم؟
سلام
پرنده بدون بال نمیتونه پرواز کنه , اون مطالبی که شما قصد گذر ازشون داری به مثابه بال پرنده است !×!
kitten
چهارشنبه 19 بهمن 1390, 02:20 صبح
ببینید دوست عزیز حالا شما تا ندونید کلاس چیه وقتی من بهتون بگم برید از کلاس فلان از وبکیت به ارث ببرید شما چی می فهمید؟
این ها همه به هم وابسه است ، من پیشنهاد می کنم که این پروژه را به یه نفر سفارش بدید تا واستون انجامش بده
خداحافظ
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.