View Full Version : سوال: دوره های شبکه سرور 2008 یا لینوکس ؟
dbmysql
سه شنبه 18 بهمن 1390, 16:52 عصر
سلام به دوستان عزیز سایت برنامه نویس
حقیقتش میخوام برم تو یکی از مراکز تهران برای دوره MCITP (ویندوز سرور 2008) برای Admin شبکه
ولی با این موجی که تو کشور میبینم که خود دولت هم داره سعی میکنه بره به طرف نرم افزار های سورس باز و بالطبع به طرف سرورهایی هم حرکت میکنند که از این نرم افزار ها بتونه پشتیبانی کنه.
حالا نظر دوستانی رو که در این زمینه تجربه ای دارن میخوام که لطف کنن و یک راهنمایی که آیا رفتن و هزینه کردن کدوم دوره شبکه بهتر خواهد بود ؟ ویندوز سرور یا لینوکس سرور...
تشکر.
hjran abdpor
سه شنبه 18 بهمن 1390, 17:53 عصر
با سلام. دوست عزیز به نظر من هنوز بستر سیستم عاملی تو ایران بر پایه ی ویندوز 2003 است تا 2008 ، حتی بعضی بانک های کشور هنوز از foxpro برای بانک اطلاعاتی استفاده میکنند ، شما بهتر است اول MSCE2003 را بگیرید بعد به فکر mcitp باشید ، در کنار اون هم حتما یک دوره لینوکس مثل دیبان و ... را بگزرونید .. شما اگه بتونید با ویندوز سرور 2003 خوب کار کنسد مطمئنا باشید که گرفتن mcitp برای شما مثل اب خوردن میشه چون شما اشنایی با سرورهای قبلی مایکروسافت را دارید ... موفق باشید.
dbmysql
سه شنبه 18 بهمن 1390, 18:40 عصر
با سلام. دوست عزیز به نظر من هنوز بستر سیستم عاملی تو ایران بر پایه ی ویندوز 2003 است تا 2008 ، حتی بعضی بانک های کشور هنوز از foxpro برای بانک اطلاعاتی استفاده میکنند ، شما بهتر است اول MSCE2003 را بگیرید بعد به فکر mcitp باشید ، در کنار اون هم حتما یک دوره لینوکس مثل دیبان و ... را بگزرونید .. شما اگه بتونید با ویندوز سرور 2003 خوب کار کنسد مطمئنا باشید که گرفتن mcitp برای شما مثل اب خوردن میشه چون شما اشنایی با سرورهای قبلی مایکروسافت را دارید ... موفق باشید.
ممنون از راهنماییتون دوست عزیز
من با ویندوز سرور 2003 تا حد خوبی کار کردم و لی میخوام بدونم که واقعا به کدوم دوره برم در حال حاضر بهتره ؟
hjran abdpor
سه شنبه 18 بهمن 1390, 19:11 عصر
به طور یقین نمیشه گفت کدوم بهتره است ولی تا حدودی لینوکس بهتر است چون اکثر سرورهای ما لینوکسی هستند ،، به نظر من حتما باید هم لینوکس و هم ویندوز را بلد باشید!!!
hghyami
سه شنبه 18 بهمن 1390, 19:22 عصر
به نظر من اینکه شما اول بری mcse بگیری بدن فکر mcitp باشی اشتباه هست. چرا ۲ بار پول بدی؟ شما وقت میخوای بذاری ۲۰۰۳ رو یاد بگیری بری امتحان بدی بعدش بری ۲۰۰۸ !!! در مورد linux هم ببین دونستنش خیلی خوب هست ولی این کاملا به بازار کار که میخوای بری توش بستگی داره. میخوای بری تو hosting? ، System Admin و غیره.
hjran abdpor
سه شنبه 18 بهمن 1390, 20:16 عصر
دوست عزیز من به این خاطر گفتم برن MSCE2003 بخونن این بود که الان تو بازار کار اکثرا رو ویندوز 2003 است نه 2008 ، هر کسی بتونه مطالب مربوط به MSCE را کاملا بفهمنه و انجام بده مطمئنا یادگیری MCITP براش اب خوردن است و میتونه مستقیما بره امتحان MCITP را بده و دوبار پول نده !!!!!!!!!!!!!
hghyami
چهارشنبه 19 بهمن 1390, 12:41 عصر
مثل آب خوردن نخواهد بود چون یک سری مباحث رو ۲۰۰۸ هست که رو ۲۰۰۳ نبوده و خودش زمان بر هست برای یاد گرفتن، مثل AD Federation, NAC و خیلی چیزهای دیگه. الان من IRAN چون نیستم نمیتونم خیلی نظر بدم ولی با چندین شرکت که در تماس هستم میبینم که داراب با ۲۰۰۸ کار میکنند. یکی دیگه از دوستهام هم که تو این کار هست میگه الان فقط داره ۲۰۰۸ کار میکنه. در ضمن شما این حساب رو هم بکن که اگر mcse رو بگیره و بعدش mcitp ۲ بر پول امتحان رو باید بعده.
dbmysql
پنج شنبه 20 بهمن 1390, 15:18 عصر
سلام دوستان عزیز
ممنونم از راهنمایی هاتون...
در مورد دوره های LPIC که ماله لینوکس هست هم لطف کنن کسانی که تجربه یا نظری دارن بدن که چ جوری هست و اینکه اولویت رو اول بدم به MCITP یا LIPC ؟ نسبت به دیدگاه های مختلفی که تو کشور هست
ممنون
I Am XFTM
شنبه 22 بهمن 1390, 22:03 عصر
سلام به دوستان عزیز سایت برنامه نویس
حقیقتش میخوام برم تو یکی از مراکز تهران برای دوره MCITP (ویندوز سرور 2008) برای Admin شبکه
ولی با این موجی که تو کشور میبینم که خود دولت هم داره سعی میکنه بره به طرف نرم افزار های سورس باز و بالطبع به طرف سرورهایی هم حرکت میکنند که از این نرم افزار ها بتونه پشتیبانی کنه.
حالا نظر دوستانی رو که در این زمینه تجربه ای دارن میخوام که لطف کنن و یک راهنمایی که آیا رفتن و هزینه کردن کدوم دوره شبکه بهتر خواهد بود ؟ ویندوز سرور یا لینوکس سرور...
تشکر..
دوست عزیز شما هر کاری که بخوای بکنی باید این دوره ها رو بگزرونی یه چیز های مقدماتی در اونجا به صورت ساده و بیان شیرین در ویندوز میشه که که توی لینوکس ساعتها باید روش بحث کرد تا متوجه بشید
شما الو باید یه دوره
network +
برو بعد یه دوره
MCSA
بعد
MCSE
و بعدش که با تمامی مفاهیم شبکه اشنا شدی برو سراغ لینوکس نه یه سره بپر پله 20 تومی این کار شدنی نیست!
در صورتی شدینه که شما اره ! انشانی باشین از نظر هوشی و هوشیاری بالا هستید مشکلی نداره میتونید برین ان کارو کنید اما اگه میخواین از صفر شروع کنید تکس های بالا رو ضمیمه راهتون کنید ممکنه بعضی چیزاش تکراری باشه اما واقعلا نیازه !!
تشکر برو تو کارش !
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.