PDA

View Full Version : خط تلفن های GSM

AbbasVB
سه شنبه 18 بهمن 1390, 17:37 عصر
با سلام
دوستان کسی در رابطه با تلفن های روستایی بیسیم (GSM) اطلاعاتی داره ؟
مثلا میشه با این خط ها به ایترنت وصل شد؟
:شیطان:

M0TR!X
سه شنبه 18 بهمن 1390, 21:50 عصر
با سلام.

اگه منظورتون مودم همراه باید بگم من یه مدت تو خط فروش این مودم ها بودم ! هر جا که سیم کارت شما انتن بده میتونید با این مودم ها به اینترنت کانکت بشید !

فعلا یه مودم دارم که 3G هست ! اگه خواستین پیغام خصوصی بدین !

m.soleimani
پنج شنبه 27 بهمن 1390, 20:23 عصر
با سلام
دوستان کسی در رابطه با تلفن های روستایی بیسیم (GSM) اطلاعاتی داره ؟
مثلا میشه با این خط ها به ایترنت وصل شد؟
:شیطان:

کلن هرجایی که از مراکز مخابراتی دور باشه و کشیدن سیم براش صرفه نداشته باشه از این دستگاه‌ها استفاده می‌کنن. ولی در حال حاضر به خاطر هزینه‌های سنگینی که برای شرکت مخابرات داره دارن تمامش رو جمع آوری می‌کنن برای مثال این دستگاه‌ها رو سال پیش از سطح اصفهان جمع آوری کردن « معمولن توی اتوبان‌های اصفهان نصب شده بودن » البته بعضی مکان‌ها یا به قول شما روستاها که امکان دسترسی دیگه‌ای به جز این مورد نداشتن رو فعلن تا پیدا کردن روش جایگزین مناسب از لیست جمع آوری در آوردن.

در مورد پرسش بعدی شما باید بگم که این دستگاه‌ها دقیقن شبیه یه تلفن همراه هستن و هر امکانی که توی یه تلفن همراه ساده وجود داره مشابهش داخل این دستگاه‌ها هم وجود داره؛ ولی به دلایلی که مربوط به شرکت مخابرات هست این امکانات برای شماره‌های مشخص این دستگاه‌ها مسدود شده؛ این موضوع دقیقن مثل امکان فرستادن پیام کوتاه یا پیج کردن توسط مابقی تلفن‌های همگانی هست که اگر دقت کرده باشید حروف روی کی‌بورد این دستگاه‌ها ثبت شده ولی قابل استفاده نیستن.

پی نوشت : من خودم با این دستگاه‌ها کار کردم اگر پرسش خاص دیگه‌ای بود بپرسید.

شاد و پیروز باشید./