View Full Version : خبر: گوگل فیلتر شد
m2_farzan
سه شنبه 18 بهمن 1390, 18:56 عصر
سلام!!! همین الان دیدم گوگل فیلتر شده. من همین چند دقیقه قبل داخل گوگل بودم. نمی دونم چرا یدفعه این طوری شد؟؟؟
hjran abdpor
سه شنبه 18 بهمن 1390, 19:09 عصر
سلام.
خود سایت برنامه نویس برای من 10 دقیقه فیلتر شده ،،، به خاطر دانش بالای فیلترینگ ما است.
shahmohammadi
سه شنبه 18 بهمن 1390, 19:09 عصر
من همین الان داخل سه تا سایت بودم، یکی همین سایت، یکی bookf.net یکی گوگل تو یک لحظه هر سه تا فیلتر شدند.
الان هر سه تا برگشتند.
returnx
سه شنبه 18 بهمن 1390, 20:40 عصر
برای من هم دیشب همین سایت برنامه نویس برای چند لحظه ف|ی|ل|ت|ر شد اما بعد از چند دقیقه رفع ف|ی|ل|ت|رشد ، فکز کنم مشکلی تو سیستم ف|ی|ل|ت|ر|ی|ن|گ پیش اومده یا دارن یک سیستم جدید رو تست می کنن...
smm2006sh
سه شنبه 18 بهمن 1390, 21:04 عصر
سلام
ما با این هوش فیلترینگ مون میخوایم جلوی ویروسای غربی ها را بگیریم:قهقهه:
returnx
چهارشنبه 19 بهمن 1390, 15:01 عصر
سیستم ف|ی|ل|ت|ر|ی|ن|گ این روز ها بد جوری یقه سایت برنامه نویس رو چسبیده چند دقیقه پیش هم برای چند دقیقه فیلتر بود من نمیتونستم وارد شم ، اما چیزی که من متوجه شدم این بود سایت هایی که نیاز به Login داشتن با صفحه ف|ی|ل|ت|ر|ی|ن|گ مواجه میشدن چون صفحه Index (home page) بدون مشکل لود میشد اما زمان Login کردن با صفحه ف|ی|ل|ت|ر|ی|ن|گ مواجه میشدم ، همین امر برای یاهو هم صادق بود...
m2_farzan
چهارشنبه 19 بهمن 1390, 15:13 عصر
برای من هم دیشب همین سایت برنامه نویس برای چند لحظه ... شد اما بعد از چند دقیقه رفع ... شد ، فکز کنم مشکلی تو سیستم ... پیش اومده یا دارن یک سیستم جدید رو تست می کنن...
چند وقت پیش هم یه مشکلی پیش اومده بود که همه ی آدرسهایی که بلاک بودن باز شدن.
srfarzad
چهارشنبه 19 بهمن 1390, 16:13 عصر
حالا گوگل که چندین بار فیلتر شده.دو شب پیش نارنجی (http://narenji.ir)رو هم فیلتر کرده بودن .حالا واسه چی نمی دونم.ولی بعد یکی ، دو ساعت دوباره باز شد
اخه نارنجی دیگه چرا ؟
yones_safari
چهارشنبه 19 بهمن 1390, 16:32 عصر
عزیزم هر سایت داخلی که در سامانه سازماندهی پایگاه های اینترنتی (http://samandehi.ir/mainMenu.html;jsessionid=16E1E741C043F5EFA22A25DD6 E8ACDF1) ثبت نشده باشه با آمدن ورژن جدید ف*ی*ل*ت*ر*ی*ن*گ بلاک خواهد شد.چه برنامه نویس چه نارنچی چه زرد.:قهقهه:
cjNet
چهارشنبه 19 بهمن 1390, 17:39 عصر
گوگل ویدئو که خیلی وقته فیلتره ، چند روز پیش من رفتم توش فیلتر نبود ولی چند وقت بعد دوباره فیلتر شد .
فیلترینگ باحالی داریما :قهقهه:
mohssen_mz
پنج شنبه 20 بهمن 1390, 11:41 صبح
واقعا جای تاسف داره .فقط مونده اکسیژن ف بشه
eshpilen
پنج شنبه 20 بهمن 1390, 20:56 عصر
اینترنت هم امروز و دیروز مختل بود بعضی سایتها اصلا ارتباط برقرار نمیشد و به زور توی یه مدت محدودی تونستم توی سایت دوتا دانشگاه داخلی برم.
میگفتن میخوان برای 22 بهمن اینترنت ملی رو افتتاح کنن؛ شاید بخاطر اینه.
بهرحال هرچی است امیدوارم اینا مشکلات فنی باشه و نه چیز دیگه مثل تست و آماده کردن/شدن برای ایجاد محدودیت های بیشتر بر اینترنت.
L u k e
جمعه 21 بهمن 1390, 09:29 صبح
2 روزه گوگلو ندیدیم !
arman_Delta2002
جمعه 21 بهمن 1390, 10:43 صبح
هر سال در ده فجر این اتفاق میفته
مصطفی ساتکی
جمعه 21 بهمن 1390, 10:46 صبح
لطف کنن اونایی که موافق با سیاست های اینا هستند بیان اینجا اظهار نظر کنن
syntiberium
جمعه 21 بهمن 1390, 11:43 صبح
لطف کنن اونایی که موافق با سیاست های اینا هستند بیان اینجا اظهار نظر کنن
تعدادشون کم نیست : کسانی که تا حالا تو عمرشون اینترنت و کامپیوتر ندیدن - کسانی که فقط برای ثبت نام در سایت های داخلی به اینترنت نیاز دارند - کسانی که خودشون نیاز ندارند و دیگران براشون هیچ اهمیتی ندارند - کسانی که از طرف دولت اینترنت فیلتر نشده دریافت می کنند و دیگران براشون هیچ اهمیتی ندارند - خود کسانی که از این طرح ها می دن و کسانی که بابت اجرا کردنش پول می گیرند و غیره
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.